- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
verdiği ilaç muhtemelen pasif lora falan olacaktır:)psikoloğun ilaç yazma yetkisi var mı ki delirtmeyin la beni psikiyatrist değil ki bu
ilaç dediysek hafif sakinleştirici:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verdiği ilaç muhtemelen pasif lora falan olacaktır:)psikoloğun ilaç yazma yetkisi var mı ki delirtmeyin la beni psikiyatrist değil ki bu
lan öyle desenize pasiflora 16 lira gittim aldım eczaneden azıcık gerginsem içiyom hooop bi dinginlik çöküyor üstüme esniyom durmadanverdiği ilaç muhtemelen pasif lora falan olacaktır:)
ilaç dediysek hafif sakinleştirici:)
bakalım benimkine ne olacaklan öyle desenize pasiflora 16 lira gittim aldım eczaneden azıcık gerginsem içiyom hooop bi dinginlik çöküyor üstüme esniyom durmadan
Niye la gerekirse veriyor.layn psikolog ne zamandan beri ilaç veriyo
papatya çayı vermiştir o bakma sen o komşuna kafasına göre antidep alıyodur bak kafayı takıp gidecem psikoloğuma sen niye bana ilaç vermiyon la diyedalarım sanayı dualarım sana diye okuyom ne kadan iyi kalpliyimNiye la gerekirse veriyor.
Bizim komşumuz gitti ona verdi.
Çok eminim psikiyatrise gitmedi psikolağa gitti...
Dalarım sana hee
Ewettt iyi kalpliii arım balım peteğimmpapatya çayı vermiştir o bakma sen o komşuna kafasına göre antidep alıyodur bak kafayı takıp gidecem psikoloğuma sen niye bana ilaç vermiyon la diyedalarım sanayı dualarım sana diye okuyom ne kadan iyi kalpliyim
ah çok teşekkür ederim bunu yazdım şimdi hemen bir kağıda..Strese tahammül edemeyen bi insanım. 3 kez felan sinir krizi geçirdim. durduk yere nabzım 160larda felan olurdu. Panik atak tanısı kondu ancak pasiflora gibi psikiyatrik ilaçların uyku hali gibi etkileri olduğu için kardiyoloji hekimimin kontrolünde dideral kullanmaya başladım. Sonradan öğrendimki ünlüler bile sahneye çıkmadan bitane atıyorlarmış. Bana iyi geldi. Hekiminize dideral açısından danışabilirsiniz.
kafan karışacak ama bende diderali tavsiye etmem özellikle dikkat dağınıklığı için verilir birde okul kaygıları için..fakat kalbe etkileşim yaptığını biliyorum bende...fakat sağlam sakinleştirir durultur onuda biliyorum...bence ilaç peşine düşme psikoloğuna git gerekirse hipnoterapi alsın rahatlar emin ol.ah çok teşekkür ederim bunu yazdım şimdi hemen bir kağıda..
Allah razı olsun.. Sizinde Rabbim yardımcınız olsun..
Kafa karıştı bilekafan karışacak ama bende diderali tavsiye etmem özellikle dikkat dağınıklığı için verilir birde okul kaygıları için..fakat kalbe etkileşim yaptığını biliyorum bende...fakat sağlam sakinleştirir durultur onuda biliyorum...bence ilaç peşine düşme psikoloğuna git gerekirse hipnoterapi alsın rahatlar emin ol.
sence benim kocam x kullnsa yada y kullansa ne fark edecek ki:)kafan karışacak ama bende diderali tavsiye etmem özellikle dikkat dağınıklığı için verilir birde okul kaygıları için..fakat kalbe etkileşim yaptığını biliyorum bende...fakat sağlam sakinleştirir durultur onuda biliyorum...bence ilaç peşine düşme psikoloğuna git gerekirse hipnoterapi alsın rahatlar emin ol.
o vakit git şişeye bonibon koy nasılsa plasebo etkisine yem oluyomuş yuttur bonibonları her gün aç karnına tamamdırsence benim kocam x kullnsa yada y kullansa ne fark edecek ki:)
çünkü o zaten ne içerse içsin sakinleşecek. Biliyıorsun durum psikolojik...
süper fikir haha aslında bonibon değilde tadı farklı olsa küçük küçük bir şeker var ondan vermek istiyorum:)o vakit git şişeye bonibon koy nasılsa plasebo etkisine yem oluyomuş yuttur bonibonları her gün aç karnına tamamdır
zencefil zerdeçal ve tarçın birer yemek kaşığısüper fikir haha aslında bonibon değilde tadı farklı olsa küçük küçük bir şeker var ondan vermek istiyorum:)
ama işte anlar..
hahahahahah tamam yapacağım dediğinizencefil zerdeçal ve tarçın birer yemek kaşığı
az bir şey yoğurtla yoğur ve toplar yap..
şişeye koy
her gün yuttur akşam yatmadan
hem zayıflarda
çok adisin laaaynhahahahahah tamam yapacağım dediğini
eşinin mailini versene canım onada bu tarifi atayım
senin tedavi nasıl gidio:)
çok adisin laaayn
pazartesi 2. seanstı şimdilik bir şey anladığımı söyleyemem adamda sihirli değnek yok ki görecez :))senin tedavi nasıl gidio:)
hadi bakalım hayırlısı olsun..pazartesi 2. seanstı şimdilik bir şey anladığımı söyleyemem adamda sihirli değnek yok ki görecez :))