Anksiyete Bozukluğu Paylaşım Platformu

Merhaba, bana da 2 hafta önce aksiyete teşhisi kondu. Fulsac 20 mg ilaç kullanıyorum. Benim takıntılarım da ölümle alakalı. Hergün ölüm aklımda her an sevdiklerimi kaybedicekmişim gibi. En büyük korkum da kendi ölümüm, sanki ölünce gömülürken herşeyi hissedicekmişim gibi boğuluyo gibi oluyorum. Gerçekten bu hastalıktan kurtulan var mı?

Slm ayni benim yasadiklarmi anlatmissiniz ve ustunden baya zaman geçmiş peki atlatabildinizmi

Burası iyi oldu benim için sürekli artik kendime diyorum bu bi cok kiside olabiliyo hastalik diyerek kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum ama o kadar ilerlediki bazen gozume tarantula gorunuyo yada yattığım yerde gozum acikken bulut tarzi insanda da değil dev gibi sey geliyo üstüme dogru ciglikla kalkiyorum esimde sen kafayi yedin iyice diyo böyle şeylere o inanmadigi icin

Ben tedaviye basladigimda kullandığım ilaclari ve gün gün nasıl oldugumu buraya yazcam sizlerde yazin arkadaşlar hepimiz birbirimizle bilgi paylasimi yapalım

Ege uni hastanesinde ameliyat oldum tum dr personel benden illah etti norkoz vercekler ya ayilmazsam bisey olurmu ya ameliyatı hissedersem diye birdr benim ceneme cok vuruyo kesinlikle yalniz kalmak istemiyorum ve herkese vasiyet ediyorum olursem beni gommeyin diye yani manisaya yatirsalar yeri diye düşünüyorum

Iyi geceler kizlar durumlariniz nasil ?

Bugün merkeze gidip geldik, 80 km git 80 km gel bir de halledilcek işlerimiz çoktu mecburen gittik. Yorgunluk migrenimi tetikledi eve nasıl geldim sormayın :olamaz: anksiyete her gün her an hayatımın bir parçası zaten, ayrılamadı gitti benden :ukala:

Iyi geceler kizlar durumlariniz nasil ?

Bugün merkeze gidip geldik, 80 km git 80 km gel bir de halledilcek işlerimiz çoktu mecburen gittik. Yorgunluk migrenimi tetikledi eve nasıl geldim sormayın :olamaz: anksiyete her gün her an hayatımın bir parçası zaten, ayrılamadı gitti benden :ukala:

Back
X