Ankara'ya alışamadım ....

Ankaradan bahsettiginize eminmisiniz
kocaman büyük metropol baskentimiz herseyimiz Ankaram
siz su anda Parise bile gitseniz ayni olur cünkü yenisiniz alisirsiniz zamanla
arkadasliklarda dostluklarda herser ama hersey Ankarada bur baskadir
kuaför dersen ooooooooo arastir biraz bulursun en iyisini
dogma büyüme Ankaraliyim
tasina topragina kurban oldugum havasi bile baska kokar
ben buraya gelin geldim yurt disi
bir yanim hep Ankarada

Genelleme yapmak bir hata çok haklısınız.Belki farklı şekilde yazmalıydım ama yerden yere vurduğum hiiiç ama hiç doğru değil :)

Genelleme yapmak bir hata çok haklısınız.Belki farklı şekilde yazmalıydım ama yerden yere vurduğum hiiiç ama hiç doğru değil :)

Size ithafen değildi :)
Genelleme yapıp yerden yere vuran yok konuda ama,fanatik şekilde savunan gördüğüm için söyledim :)

Ben ilk geldiğimde çok iyi hatırlıyorum metroda bir görevli benim valizlerle uğraştığımı görüp
"Herkes kendi şehrinde okusa böyle sorun olmaz işte!" dediğini hatırlıyorum.
Bu beni korkutmuştu açıkçası,sanırım pek misafirsever bir şehir değil demiştim.
Zaten istemeyerek geldiğim için o an hemen tüm şehirden nefret edivermiştim.
Ama bulunduğum yerdeki esnaflar özellikle, bana çok yardımcı oldu.
Marketten alışveriş yapıp cüzdanımdan para arasam,kızım yoksa hiç sorun değil öğrencisin sen ne zaman olursa o zaman diyen bile oldu.
Yol tarifi vs gibi konularda da yardımcı oldular.
Yani herkes aynı değil gerçekten :)

Son düzenleme:
canm heryerde her tür insanlar var
ama koskaca şehri aynı şeyle suçlamak ne kadar cahilce
iletişlim meselesi senin iletişimin kuvvetliymiş

teşekkür ederim canım ama karşımdaki insanlar da çok iyilerdi.şu ana kadar kötü birileriyle karşılaşmadım,inşallah bundan sonra da karşılaşmam

Biz de çok fazla olumsuzlukla karşılaştık ve bunlar da soğuttu beni.Ama çalıştığım üniversiteyi gerçekten çok seviyorum ve bu inşallah alışmama yardım edecek diye umuyorum :)Çok teşekkür ederim paylaşımınız için.

Umarım alışırsınız en kısa zamanda.
Şimdi tatildeyim kendi şehrimde,Ankara'ya dönmek çok zor geliyor bana.
Tam alışmaya başladığım zaman tatil girdi araya,şimdi yine zorlanmam umarım.

Umarım alışırsınız en kısa zamanda.
Şimdi tatildeyim kendi şehrimde,Ankara'ya dönmek çok zor geliyor bana.
Tam alışmaya başladığım zaman tatil girdi araya,şimdi yine zorlanmam umarım.

BEn size yardım edeyim alışmış gibi yapıp olur mu:)

Konuyla alakası yok ama bi cümlenize çok takıldım. Ne demek bayan kuaför kıskanır. Hiçte öyle değil valla. Benim annemde kuaför ve müşterilerin saçları hep çok güzel olsun diye uğraşır. Belki sizin rastladğınız 1-2 kuaför böyledir ama genelleme yapamazsınız. Hem ayrıca tesettürlü bayanlar için bayan kuaför çok önemli.

Ankara'da nasil sıkılırsın ahhh keske bende Ankara'da yasasam yaa çokk isterdim

İns yılbaşında Ankara'ya gelicemmm

anacim ne sanslisin bilsen dogma buyume ankaraliyim. ufak bir sehirde is icin 4 ay kadar kaldim ama ankaram burnumda tuttu resmen...kucuk sehirlerde (belki hepsinde oyle degil ama) herkesin gozu ustunuzdedir hele ki yabanciysaniz.. dedikodu cok fazladir, hele ki biraz da tutucu bir sehirse giyim, kusam size eziyet olur..dizde etek giyersin laf sokarlar kisa degil mi, erkek arkadasinla selamlasirsin laf olur vs... ama buyuk sehirlerde oyle mi? buyuk sehirlerde cok daha ozgursun bence..elinin altinda cok fazla alternatifin var her konuda..istemedigin kadar hastane ( unv. hastanesinden tut, ozelinden dolu), istemedigin kadar okul, istemedigin kadar kuafor vs...bence kendini sansli kabul et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…