ankara güzeldir fakat insanları cimri ve yobazdır..biraz açık giyinsen en çok bakanlar dedeler ve 40 lılar....en güzel semti dahi resmen köy yapmışlar...dedikoduları ve giyinişleriyle...geri kafalar çok...erkekleri sulu....bu tür insanlar olmasa güzel.....
GElin geldim Ankara'ya ve burda insanlar çok soğuk,resmi arkadaşlık ilişkileri çok zayıf.Hep erkek kuaför var daha bir tane doğru dürüst bayan kuaförbile bulamadım ki arada oraya gidip kendime geleyim:...( Alışamadım pofffff.
büyük olan hangi şehirde çok samimi komşuluk ilişkileri var ki?
ayrıca Ankara'm memur şehri olarak da bilinir.. siz de gelmişsiniz bambaşka bir şehirden, 44:
insani ilişkiler neden bitti falan deseniz anlarım ama Ankara böyle demek bence çok manasız olmuş..
yaşadığınız sorunlar genel sorunlar.. Ankara ile alakası olmayan sorunlar...
kötülemeyin şehrimizi...
Aslında belli ki siz elit insanlardan değilsiniz, Oran a ayak uyduramamanız bundan..
en iyisi daha merkezi daha hareketli sıcak semtleri tercih edin.. Böylelikle Ankara'nın değil de lüks yerde oturuyorum diye burnu havada dolanan insanların sorun olduğunu anlarsınız...
bencede karşılaştığı o somurtkan insanlar ankaralı değildir.bizler samimi, sıcak kanlı,misafirperver insanlarız
Egem abla sende mi ankaralısın?
Bende nasıl bukadar çabuk kanım ısındı diyorum.
24 yıldır ankaradayım hiçte hep asık suratlı insanlar görmedim
konu fake mi ne ya
bahsettiğin yer ankara mı
ben hangi ankarada yaşıyordum acaba
yorumumu beğenmedin diye anlayışsız demeye hakkın yok haddini bilmesen sadece ank insanıyla değil kimseyle anlaşamazsın
gereksiz bir ukalalık sezdim sende anlayışsız demiş işine gelmeyince çok bildim havaları anlıyorum
valla ben doğma büyüme Ankaralıyım...
diğer illerdeki insanlarıda az çok biliyorum ama Ankaranın insanını soğuk kılan özellik nedir ki ben pek bi fark göremedim de :26:
Haddini bilemeyecek ne demiş ki? Ben göremedim.
Allah herkesin kalbine göre versin.
aaa ankarayı neden sevmedin
inan ben ankaradan başka bir şehirde yapamam
gezmek filan istiyorsan ankamall var avm çok güzel bir yer tavsiye ederim akköprüde hemen metronun yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?