Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem belki öyledir:) Aslında şöyle ki geldiğim yer çok samimi çok sıcak bir ortamdı ve ordaki dostluğu arkadaşlığı burda henüz bulamadım. Eğer bunu aramambir uyum sorunuysa uyumsuz olabilirim neden olmasın :) İnşallah ben de derim aaahhh Ankara aaaah diye :)Teşekkür ederim gülümsettiniz beni.
:)Ankaralılar sıcak kanlı insanlardır normalde, karşıdan karşıya gecerlerken gülümser, sabahları günaydını akşamları vedayı esirgemezler ama size soğukları denk gelmiş
Bir de zorla komşu olmaya çalışanlar var, onlarla karşılaşmak da var![]()
Ankara çok güzel bir şehir bence siz uyum sorunu yaşıyorsunuz. Bende üniversiteyi Ankarada okuyorum her gün başka bir yerini keşfediyorum.. Ama eğer o sürekli sisli, kapalı havasından yakınıyorsanız haklısınız.Gezilecek bir sürü yer var, sıkılmak yerine dışarı çıkabilirsiniz. Or-an da da bir çok bayan kuaför vardır aslında sizin bulamadığınızı düşündüm ben.:44:
:)
Kardeşim gelmişti.Eve gelince dedi ki: ''Burdaki insanlar neden hep üzgün?Yolda gördüklerim hep asık suratlıydı '' :)
Kardeşim gelmişti.Eve gelince dedi ki: ''Burdaki insanlar neden hep üzgün?Yolda gördüklerim hep asık suratlıydı '' :)
Eeee sabah 9 akşam 6, koştura koştura eve gel. Amir derdi cek, hayat sıkıntısı cek, haftasonu bütün organizasyonların avmlerde olsun, mangal yakmak istesen yer bulamazsın, bisiklete binmek istesen sıra beklersin vs vs![]()
Biz de isteriz deniz kenarında kahvaltı yapmayı, maalesef bizim manzaralarımız beton yıgınları ama önemli olan mekan değil insan mantığındayız![]()
Bayan Kuaförü değil de kuaförde bayan personel arıyor arkadaş anladığım kadarıyla. Ankara bayan kuaför bolluğu olan bir sehir![]()
Elmayra doğru söyle senmiydin o asık suratlı![]()
Eeee sabah 9 akşam 6, koştura koştura eve gel. Amir derdi cek, hayat sıkıntısı cek, haftasonu bütün organizasyonların avmlerde olsun, mangal yakmak istesen yer bulamazsın, bisiklete binmek istesen sıra beklersin vs vs![]()
Biz de isteriz deniz kenarında kahvaltı yapmayı, maalesef bizim manzaralarımız beton yıgınları ama önemli olan mekan değil insan mantığındayız![]()
![]()
Kesin benimdir parkon
Saat 17.30 da baslıo benm maraton o arada karşıma cıktılarsa Ankara'dan soğumuşlardır ahahahhaha
Çok hoşsunuz siz ya :) Teşekkür ederim ...Basit yaşayacaksın basit şiiri geldi aklıma :)
bir daha 32 dişini göstererek koştur elmeyra,bak insanlar soğuyor ankaradan![]()
24 yıldır ankaradayım hiçte hep asık suratlı insanlar görmedim
konu fake mi ne ya
dostlukların,komşulukların yoğun olduğu yerden istanbula taşındım.herkes üzüldü,yalnız kalacaksın.istanbul da komşuluk yok dediler ama taşındığımın daha 15.günü komşularımla çay içip sohbet ediyordum.her tayin olduğumuzda da arkamda üzgün insanlar bıraktım ve halen çoğuyla konuşurum.en son küçücük bir ilçeye taşındım.gerçekten çok çok farklı bir yaşamdı benim için.en fazla burada zorlandım ama oraya da 1 ayda alıştım.gerçi araya 10 günlük bayram tatili girmişti ve tatile gitmiştik![]()