• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da yaşamak

Büyük konuşmayım ama asla yaşamak istediğim bir yer değil. Boğuk, karanlık kasvetli bir havası, kendini beğenmiş insanları ve kalabalık caddeleri asla bana göre değil. 🤷🏻‍♀️

Büyük konuşmayım ama asla yaşamak istediğim bir yer değil. Boğuk, karanlık kasvetli bir havası, kendini beğenmiş insanları ve kalabalık caddeleri asla bana göre değil. 🤷🏻‍♀️
İştw böyle yorumlark duymak istiyorum gidince böyle bir manzarayla karşılaşırsam büyük hayal kırıklığı olur siz gidip yaşadınız mı yoksa kulaktan dolma mı

Hayır yok evden çalışıyorum
Ben çok seviyorum Ankara yi,başka yerde de yaşamak istemem. Etimesgut u bosverin. Tunali, Ayrancı, bahçelievler, Maltepe güzel yerler merkezi buralarda oturursaniz toplu taşımaya ihtiyacınız olmaz. Bağlıca, Çayyolu, incek güzel, şehir dışında ama.

Ben çok seviyorum Ankara yi,başka yerde de yaşamak istemem. Etimesgut u bosverin. Tunali, Ayrancı, bahçelievler, Maltepe güzel yerler merkezi buralarda oturursaniz toplu taşımaya ihtiyacınız olmaz. Bağlıca, Çayyolu, incek güzel, şehir dışında ama.
Boş vermesin ya aşk olsun 😅 Dediğiniz yerler çok pahalı değil mi? Bizim burada bile kiralar 4-5'ten aşağı değil.

Bir haftasonu 2 gününüzü ayırıp gidip gezin. Her şehrin iyi kötü semtleri vardır. Ankara beysukentte bir süre yaşadım çok güzel tertemiz yeşil bir semtti. Çay yolunda ve batıkentte arkadaşlarım vardı sık sık gider gelirdik. Güzel ve nezih semtlerdi. Tunalı ayrancı bahçelievler oturmasanız bile iş çıkışında biraz yürümek bişeyler içmek için güzel yerler.
Tarla ortasında evler fikrine katılmıyorum. Başkent olan bir şehri İç Anadolu’nun gelişemiş bozkır şehri gibi düşünmeyin.
Gidebileceğiniz sergiler tiyatrolar ve daha bir çok aktiviteye kolayca ulaşabilirsiniz.
Ben Akdeniz insanı olarak deniz havasını kokusunu özlemiştim.

İştw böyle yorumlark duymak istiyorum gidince böyle bir manzarayla karşılaşırsam büyük hayal kırıklığı olur siz gidip yaşadınız mı yoksa kulaktan dolma mı
Bizzat gittim gördüm geldim. Bana da hep olumlu yorumlar gelmişti. Büyük beklentilerle gitmiştim ama tam bi hayal kırıklığı. Ankara sadece abartılıyor. Daha güzel şehirleri görmüşlüğüm var 💁🏻‍♀️

ankaranın havasını kötü demiştiniz mevcut oturduğunuz şehri merak ettim yaşanan yere göre değişiyor aslında bakış açısı istanbulda izmirde olanlara ankara kötü geliyor ama birçok seveni de var
Bence Ankara’yı sadece orda doğanlar oralı olanlar seviyor :27:
Ben 1 hafta kaldım. Kızılay, Çankaya takıldım sadece gitme sebebimden dolayı. Aşırı sıkılmıştım
Cidden bana çok ruhsuz, soğuk, mutsuz bir şehir gibi geldi
İstanbul’da çok matah bir yer değil ama benim yaşadığım yer sahil tarafı nispeten yeşillikli ve güzel bir yer. Alışmışım o yüzden bana sıkıcı geldi
İşinizi her yerde yapma imkanınız varsa bence Ege’ye gidin
İmkanım olsa bir dakika durmam valla

Bence Ankara’yı sadece orda doğanlar oralı olanlar seviyor :KK53:
Ben 1 hafta kaldım. Kızılay, Çankaya takıldım sadece gitme sebebimden dolayı. Aşırı sıkılmıştım
İstanbul’da çok matah bir yer değil ama benim yaşadığım yer sahil tarafı nispeten yeşillikli ve güzel bir yer. Alışmışım o yüzden bana sıkıcı geldi
Yoo ben Ankaralı değilim, burada da dogmadim ama seviyorum. Kızılay da takilirsaniz sevmezsiniz tabi ki. Bu tamamen imkanlarla alakalı bir durum. Herkesin ağzında Ankara yi sevmemek ama gitme imkanı olan da gitmiyor anlamıyorum ki. Ankara'yı sevmiyorum demek havalı bişey heralde, ee git o zaman diyorum, mırın kırın ediyorlar.

Bence Ankara’yı sadece orda doğanlar oralı olanlar seviyor :KK53:
İstanbula alıştığım için sanırım nerde ne ucuz nereye nasıl gidilir hangi saat neresi açık neresi kilit bildiğimden sanırım bana korkutucu gelmiyor Ankara’ya sayılı gitmişmişim var ilk gidişimde yerlerde eskort kartlar görünce şok olmuştum bir hafta kaldım Cebeci’de kyk yurdunda oralarda bana hiç hoş gelmedi. Bir sonraki gidişimde ise kurtuluş tarafı sanırım saat sekizde teavestiler vardı arabalara biniyorlarmış ışıkların orda bu beni korkutmuştu baya bi. Birde yaz dönemi gittim ben Anıtkabir’e Hamamönüne vs İstanbul nem falan diyorlardı ama ben Ankara’da daha çok terledim yandım dönüş yolundaysa burnum kanadı sanırım Buda havanın kuru olmasındandı. En son kışın gitmiştim çok kar yağdı uçuşum az daha iptal olacaktı yollarda araçlar çıkamıyordu bata çıka yetiştim. Yani hiç güzel bir anım olmadı sanırım arkadaşlarımla vakit geçirmek dışında. Ama yinede ballandıra ballandıra anlatıyor ordaki arkadaşlarım. Bende uzaktan çalışma imkanım varken bir düşüneyim dedim

Ben doğma büyüme Ankaralıyım ulaşım konusunda o kadar da kötü degil bnce ya en azından her yere 1 saatte gidilebiliyorum tabi kendi arabanız varsa bir de çok şehir dışı bi yerde oturmuyorsanız
Ama genelde dışardan gelenler pek sevmez paranız varsa çokta güzel gezersiniz sosyalleşirsiniz biraz maddiyatla alakalı malesef

Yoo ben Ankaralı değilim, burada da dogmadim ama seviyorum. Kızılay da takilirsaniz sevmezsiniz tabi ki. Bu tamamen imkanlarla alakalı bir durum. Herkesin ağzında Ankara yi sevmemek ama gitme imkanı olan da gitmiyor anlamıyorum ki. Ankara'yı sevmiyorum demek havalı bişey heralde, ee git o zaman diyorum, mırın kırın ediyorlar.
herkesin alışkanlık olayı benim istanbuldaki tüm arkadaşlarım bu şek,lde kalabalık trafik vs dert yanıyorlar ancak iş yerinde uzaktan çalışma verildi herkes bi anda gidiyorum diyordu 1 kişi bile gitmedi ki bahsettiğim insanlar bekar burda kurulu düzenleri yok aile çocuk vs gibi.

Ben doğma büyüme Ankaralıyım ulaşım konusunda o kadar da kötü degil bnce ya en azından her yere 1 saatte gidilebiliyorum tabi kendi arabanız varsa bir de çok şehir dışı bi yerde oturmuyorsanız
Ama genelde dışardan gelenler pek sevmez paranız varsa çokta güzel gezersiniz sosyalleşirsiniz biraz maddiyatla alakalı malesef
her yere 1 saatte gidilebilmek normal mi peki, istanbuldada o şekilde. ankarada daha kısa sürmesini beklerdim. mesela etimesgut yada bağlıcadan kızılaya bahçeliye kaç dakika sürer

Back