ankara da yasam kolaydir Allah in izniyle, duzenlidir, rahattir.. uygun ve duzgun semt, etlik olabilir, yenimahalle olabilir, balgat, dikmen iyidir ama tuzludur, kecioren cok buyuktur; yerine gore degisir, ama belediye tarafi, gazino, dutluk filan iyidir.. yeni hayatinda mutluluklarMerhaba kızlar.
Özel durumum nedeniyle şehir değiştireceğim. Oğlum ve benim geçinebileceğim bir ile yerleşmek istiyorum. İstanbulda yaşadım ve orda geçimeyeceğim. Ankara'ya taşınmaya karar verdim. Hangi ilçe hangi semt sizce güvenilir? Nezih bir yer olsun istiyorum ama aynı zamanda beni aşmasın istiyorum:).
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinankara da yasam kolaydir Allah in izniyle, duzenlidir, rahattir.. uygun ve duzgun semt, etlik olabilir, yenimahalle olabilir, balgat, dikmen iyidir ama tuzludur, kecioren cok buyuktur; yerine gore degisir, ama belediye tarafi, gazino, dutluk filan iyidir.. yeni hayatinda mutluluklar
Hadi yaÜç dilek hakkim olsa birini şöyle kullanirdim , Ankara da aydınlıkevler de yaşamak
Hadi ya. Sence güvenli mi orası? Ben ankarayı hiç bilmiyorum. Bir kaç kez gezme amaçlı gittim o kadar. O da gezdiğim yerlerden ev bakıyorum. Dibi görünmeyen kuyu misali
Etlik cok hos ve nezih tavsiye ederim bol şans hakkınızda hayırlısı :)Merhaba kızlar.
Özel durumum nedeniyle şehir değiştireceğim. Oğlum ve benim geçinebileceğim bir ile yerleşmek istiyorum. İstanbulda yaşadım ve orda geçimeyeceğim. Ankara'ya taşınmaya karar verdim. Hangi ilçe hangi semt sizce güvenilir? Nezih bir yer olsun istiyorum ama aynı zamanda beni aşmasın istiyorum:).
Büyük bir şehire taşınmayı düşünüyorum. Kötü günler geçirdim ve şuan geçirmeye devam ediyorum. Aslında istanbula taşınmayı istedim. Ama tatillerde bile hep hastayım nemli hava bana iyi gelmiyor. Kurak bir şehirde doğdum büyüdüm. Benim şehrimin büyütülmüşü olduğu için Ankara.neden ankara
Çok teşekkür ederim bilgi için. Öbür ay içinde bir daha gidicem Ankaraya, bu sefer ordan bakarımAnkara yaşamak için çok ideal bir şehir. Ben aşığım Ankara ya. Aydınlıkevlerde çok pahali olmayan ayni zamanda nezih bir semt. Kizilay a filan da yakin. Ben çok severek oturmuştum orda. Gece 12 de 1 çikip dondurma yerdik kizlarla. Bir sürü de kiz öğrenci yurdu var. Çok tatli bir yer. Şimdi yine Ankara da yaşayacak olsam ilk ev arayacağım yer aydinlikevler olurdu. Lüks değil ama nezih
Üç dilek hakkim olsa birini şöyle kullanirdim , Ankara da aydınlıkevler de yaşamak
aynen katılıyorum bu mesaja :))) ben ankaraya geleli 5 ay oldu aydınlıkevlerle aramızı bir yol bölüyor buna rağmen o kadar çok fark var ki su anda oturdugum evim çok rahat olmasa bi dakika düşünmem aydınlıkevlerden bir ev tutarım... zaten ev alışverişimi yapmak için akşam canım sıkılınca bi yürüyüş yapmak icin bazen diyeti bozup fastfood yemek icin sürekli oradayım :)
yani kötülemek için falan demiyorum kimse yanlış anlamasın ama geçenlerde bu mesajların içinde geçen yerlerden bi kaçının otobüsünü kullanmak zorunda kaldım insanlar bile daha değişik geldi...
tabi ki daha elit nezih semtler de var ama bütçeniz kısıtlıysa bence de aydınlıkevler çok tatlı bi yer :)))
hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekkür ederim bilgi içinaynen katılıyorum bu mesaja :))) ben ankaraya geleli 5 ay oldu aydınlıkevlerle aramızı bir yol bölüyor buna rağmen o kadar çok fark var ki su anda oturdugum evim çok rahat olmasa bi dakika düşünmem aydınlıkevlerden bir ev tutarım... zaten ev alışverişimi yapmak için akşam canım sıkılınca bi yürüyüş yapmak icin bazen diyeti bozup fastfood yemek icin sürekli oradayım :)
yani kötülemek için falan demiyorum kimse yanlış anlamasın ama geçenlerde bu mesajların içinde geçen yerlerden bi kaçının otobüsünü kullanmak zorunda kaldım insanlar bile daha değişik geldi...
tabi ki daha elit nezih semtler de var ama bütçeniz kısıtlıysa bence de aydınlıkevler çok tatlı bi yer :)))
hayırlısı olsun hakkınızda
Aminnnnnherşey istediğin gibi olur ALLAH yardım eder zorda kalana
Çok teşekkür ederimEvet çok güzeldir, pek çok bankanin şubesi vardir, okulu vardir, kuaforleri, dis Polikliniği veterineri marketleri fast food mekanlari pastanesi herseyi vardir, lcw nin şubesi bile vardi ben orda otururken hala varmi bilmiyorum. Ve hepsi bir caddenin üzerindedir, arabaya yada otobüse ihtiyaç duymadan bütün işlerinizi halledersiniz. Ankara nin eski yerlilerinden çok tatli tonton ihtiyarlari da boldur. Belki de bu kadar sakin ve nezih olmasinin sebebi yaşayanlarin yaş ortalamasinin yüksek olmasidir. Ve evet çay yolunda, bilkent taraflarinda vs yaşamaya maddi gücünüz yetmiyorsa olabilecek en nezih yer
Çok teşekkür ederimkita_kitta senin sayende tanıştım aydınlıkevlerle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?