• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yaşam

Ben dikmen de dogdum cocuklugum orda gecti.butun akrabalarim orda.cidden pahali evler.dikmen baskadir bende.
etligi tavsiye ederim.eryamani da cok severim orasi da yeni cok hos.
sincan bana ankara gibi gelmiyor nedense elvankentle bile arasinda cok fark var.aydinlik evler de guzel cok yeni yapi olmasa da sakin ve derli toplu.

Ben dikmen de dogdum cocuklugum orda gecti.butun akrabalarim orda.cidden pahali evler.dikmen baskadir bende.
etligi tavsiye ederim.eryamani da cok severim orasi da yeni cok hos.
sincan bana ankara gibi gelmiyor nedense elvankentle bile arasinda cok fark var.aydinlik evler de guzel cok yeni yapi olmasa da sakin ve derli toplu.

Evet bunu bende söyleyecektim. Aydinlikevlerin tek dejavantaji evlerin eski olmasi. Yeni yapida var fakat çok az ve fiyatlari yüksek.

Evet bunu bende söyleyecektim. Aydinlikevlerin tek dejavantaji evlerin eski olmasi. Yeni yapida var fakat çok az ve fiyatlari yüksek.
En fazla 1000 verebilirim kiraya o da çok zorlar beni. İş bulana kadar idare etmeliyim çünkü. Pek de eski evde orurmak istemiyorum:(.

Aydınlıkevler biraz da samimi geldi bana inşallah istediğim gibi bir ev bulurum orda

Etlik falan güvenilir yerler sayılmaz.
Bahçeli*
Emek**
Gaziosmanpaşa***
Beşevler*
Aydınlıkevler**
Kavaklıdere***
Ümitköy**
Buralar iyidir yanlarına yıldız koydum 3 üzerinden :)

Etlik falan güvenilir yerler sayılmaz.
Bahçeli*
Emek**
Gaziosmanpaşa***
Beşevler*
Aydınlıkevler**
Kavaklıdere***
Ümitköy**
Buralar iyidir yanlarına yıldız koydum 3 üzerinden :)
Çankaya çok pahalı canım ya:(. Bende ilk başta bahçeliye bakıyordum. Kiralar çok yüksek geidi

Çankaya çok pahalı canım ya:KK43:. Bende ilk başta bahçeliye bakıyordum. Kiralar çok yüksek geidi

Ben bi ara Keçiören Atapark'a gittim. Evler inanilmaz ucuz ve hepsi de yeni yapilmis. Cok sessiz ve sakindi de. Kizilaydan tek vesait de var. Dusunebilirsiniz aslinda. Hatta dubleks 6+2 daire yeni yapilmis 150 bin diyordu. Aşırı ucuz yani. Cok sessiz ve guzeldi.. Bakabilirsiniz aslinda.

Konu sahibi ne yaptınız istediğiniz gibi bir ev bulabildiniz mi Ankara da ?:KK51:

Bence ankaranin hem uygun hem guvenli yeri elvankent cunku siteler icinde guvenlili binalarda genelde sessiz sakin insanlarin yaşadigi yer

Ew aradigin zaman karar verdiginde yani habrr verirsen bulmanda yardimci olabilirim emlakci bi bayab arkadasim var yardimci olur sana her konuda

Back