- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
Çok sağolRica ederim inşallah istediğin gibi bir ev bulursun, yeni hayatinda bol şans

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolRica ederim inşallah istediğin gibi bir ev bulursun, yeni hayatinda bol şans
Ben dikmen de dogdum cocuklugum orda gecti.butun akrabalarim orda.cidden pahali evler.dikmen baskadir bende.
etligi tavsiye ederim.eryamani da cok severim orasi da yeni cok hos.
sincan bana ankara gibi gelmiyor nedense elvankentle bile arasinda cok fark var.aydinlik evler de guzel cok yeni yapi olmasa da sakin ve derli toplu.
En fazla 1000 verebilirim kiraya o da çok zorlar beni. İş bulana kadar idare etmeliyim çünkü. Pek de eski evde orurmak istemiyorumEvet bunu bende söyleyecektim. Aydinlikevlerin tek dejavantaji evlerin eski olmasi. Yeni yapida var fakat çok az ve fiyatlari yüksek.
En fazla 1000 verebilirim kiraya o da çok zorlar beni. İş bulana kadar idare etmeliyim çünkü. Pek de eski evde orurmak istemiyorum.
Aydınlıkevler biraz da samimi geldi bana inşallah istediğim gibi bir ev bulurum orda
3yildizlilar hep tuzlular : )Etlik falan güvenilir yerler sayılmaz.
Bahçeli*
Emek**
Gaziosmanpaşa***
Beşevler*
Aydınlıkevler**
Kavaklıdere***
Ümitköy**
Buralar iyidir yanlarına yıldız koydum 3 üzerinden :)
Evet ama beşevler çoook güzel mesela bence:)3yildizlilar hep tuzlular : )
Çankaya çok pahalı canım yaEtlik falan güvenilir yerler sayılmaz.
Bahçeli*
Emek**
Gaziosmanpaşa***
Beşevler*
Aydınlıkevler**
Kavaklıdere***
Ümitköy**
Buralar iyidir yanlarına yıldız koydum 3 üzerinden :)
cok guzel ama konu sahibi uygun fiyat olsun demis, o yuzden yazmadm :)Evet ama beşevler çoook güzel mesela bence:)
Beşevlerde metronun dibinde erkek arkadaşım 2+1 evde 700e oturuyor, aslında var uygun evler ama azcık eskiler :)Çankaya çok pahalı canım ya. Bende ilk başta bahçeliye bakıyordum. Kiralar çok yüksek geidi
Çankaya çok pahalı canım ya. Bende ilk başta bahçeliye bakıyordum. Kiralar çok yüksek geidi
Henüz deil. Daha boşanma davam sonuçlanmadıKonu sahibi ne yaptınız istediğiniz gibi bir ev bulabildiniz mi Ankara da ?![]()
orayı da listeme ekledim. Teşekkür ederim yardım için:)Bence ankaranin hem uygun hem guvenli yeri elvankent cunku siteler icinde guvenlili binalarda genelde sessiz sakin insanlarin yaşadigi yer