Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Ben söyliyim hiç belli olmuyor fıstık gibi maşşallahh
Canım o senin güzel görüşün biliyorsun benimkinin yapılmış hali, senin şimdiki halinin üstleri daha dolgun olanı 325 cc ve Oval göğüs kafesim ile anca bu kadar ... Daha büyük cc de taşacaktı yanlardan ... Ama seninkiler efsane olur haberin olsun

Canım vallahi daha yeni, dokunmaya korkuyorum zaten. Înan ellediğimde hiç belli olmuyor. Amaaan belli de olsa umurumda değil , yahu ben tahta gibiydim. Buna şükür
şükür tabi yıllardır şu yaz sıcağında bile dolgulu sütyenlerle yaşıyoruz bu yazdan sonra ameliyat isteğim arttıelleyince isterse belli olsun ama ben de yuvarlak düşünüyorum seninki de öyleymiş üstten o çıkıntı belli olmuyo dimi canım

Canım izliyorum seni. Bi bak. Ama 13. Günden sonra resim koymadım. Pek değişmedi gibi .

ay inanmıyorum çok güzel olmuşsuuunnn vallahi Allah nazarlardan saklasın bayıldım tereddütlerimi çok büyük oranda geçirdin çok teşekkür ederim canım benim
Gördün ya tahta gibiydim, şimdi normal ölçüde memem oldu. Öyle çok dolgun / büyük değil. Tam istediğim gibi doğal oldu . Ameliyattan sonra bile top gibi durmuyordu.

canım ben de aynı öyle istiyorum çok büyük olmadan göze batmadan ama meme olsun benimki gibi dümdüz olmasın
Meme büyütme kararı da zor, ameliyat sonrası ilk anlar da zor. Zor geçecek olan en az 48 saate hazır ol. Öyle toz pembe bi ameliyat değil haberin olsun. Sonra, ameliyattan sonra ALLAHIM BEN NE YAPTIM? Deme canım.mesela benim çok rahat bi ameliyat sonram olduğu halde, ağrı kesici bile içmediğim halde, baskı ve gerginlik çok zordu . Buna hazır ol acı yok, kazanç yok

öyledir muhakkak ama ben kendi dünyamda bile bu kadar rahatsızsam evlenince ne yaparım düşünemiyorum. Allahım neden yapmadım demekten daha iyidir. sonra derim Allahım nasıl olur da mutluluğunki gibi olmazlar

Canımm ben sana çok yakıştırdım doğallığını boyutunu. Sen de memnunsan boşver büyük olup top gibi belli olacagına küçük olup seni mutlu etsin.

Sonra kocan blüzü çekiştirmekten kıyafetleri eskitirdi ajsjsj
Hani sonuçta bizim gibi bekar değilsiniz kıh kıh kıh

Canım dün mememin üstündeki bandajlı çıkardım. Yarın sondu zaten " v " yaka bi bluzüm vardı . Hiç giyemiyordum çünkü giydiğimde takoz sütyenlerim üstten görünüyordu. Onu giydim evde, öyle geZdim akşam .ayyyy, yürüyüşüm değişti Wallahi Dik durup , Memelerimi göstere göstere evde çay koydum eşime9 yaşındaki kıZım, " babaaaaaaaa, annemin memelerine baaaaaak, ne güzelllllll" dedi. Ben de" bu daha başlangıç, rüyanıZda bile mememi göreceksiniz " dedim 4 yaşındaki oğlum da" anne öpiiim , anne öpiiim" diye memelerime sarıldı

Ahahaha aile saadeti yaşıyorsunuz ciciklerinle desene

ay inanmıyorum çok güzel olmuşsuuunnn vallahi Allah nazarlardan saklasın bayıldım tereddütlerimi çok büyük oranda geçirdin çok teşekkür ederim canım benim

mutluluk un resimlerini görünce benimde tabularım yıkıldı şerbetçi otunu falan bıraktım silikon için para biriktirmeye başladım çok güzeller gerçekten

mutluluk un resimlerini görünce benimde tabularım yıkıldı şerbetçi otunu falan bıraktım silikon için para biriktirmeye başladım çok güzeller gerçekten
ay o şerbetçi otu nasıl bi beladır tabi ki ben de denedim kaşındıra kaşındırabunlar çözüm olmuyor maalesef en iyisi silikon hepimize mutluluk cicişlerinden 2şer mutluluk gelsin inşallah

Çok güldüm yineohhh canım tadını çıkar artık

Ay mutluluk2015 senın adına cok sevındım canım gercekten cok doğal ve güzel memelere kavuştun..bende 4 gun sonra kurtulacam ınşallah bu toparlayıcı koca sütyenden..salı kontrolum var aksam..ondan sonra sporcu der mutlaka ...ohhh ki ohhh olacak.. mutluluk2015 ıkımızinde 1 ayı doldu nerdeyse şükür..bugun bişeyı farkettım sendede oldumu baya böyle memeler yumusadı gıbı ben bırbirıne felan yaklaştırdım.gercu senın ilk gunden ıtıbaren cok düzgündü..ama baya fark oldu demi ilk ayda..benım birde sutyensız dıkkat ettım daha buyuk duruyor heralde bu sutyen toparlayıcı ya daha küçük gösteriyor..bugun aynada baya mutlu oldum baya yumuşadılar değiştiler..

mutluluk eşin nasıl karşıladı? genelde erkekler ilk başlarda dokunmaya bile korkuyor :))
Înan dünya ahiret kardeşim oldu , ameliyattan sonra Ben zaten 15 gün kendimi her türlü mememe karşı olabilecek darbelere karşı korumaya aldım . Ayrı yattım hep, eli kolu çarpar Allah korusun dedim Sevgili kocam ve ben memenin görüntüsüne alışamadık daha. Sana bi haller oldu, diyo. Sürekli aynaya bakıyormuşum gülerek Ama naaapiiim , görmemişin memesi olmuş, zarar görecek diye kimseye dokundurtmamışBi de eşim dedi ki" kullanma talimAtı yok mu bunun? " Wallahi Dr " 250 kg taşır bunlar " dedi. Memelerime bağlayıp tır çekmeyeceğime göre, adam sanırım başka bişey demek istedi Tabi ben hala mememe sinek bile konsa, kovalıyorum , bişey olur diye

mutluluk2015 okudukça daha bi heyecan ve istek geliyo gerçekten hemen ameliyat olup bu durumdan kurtulmak istiyorum :) şimdi para biriktiriyorum ama doktor seçimi konusunda kafam çok karışık uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum 75A bile dolmuyo ama ameliyat sonrası şişlikler de genelde orantısız olarak iniyomuş hep orantısız olarak kalır diye çok korkuyorum ailem de istemiyo ameliyat olmamı. Ailem anlamadan bi agrılı dönemi geçirmem mümkün mü acaba? ve sonucunda ilk haftalarda nasıl görünüyo çok merak ediyorum. sertlik kalıyo mu ve de? çok soru sordum bissürü de sorum var daha

Canım benimki hiç birleşmiyor. Eskisi kadar sert değiller ama yine de sertler benim zaten göğüs kafesim oval olduğu ve sıfır dokum olduğu için ayrıktı memelerim . Buna şükür, amaaaan 5 ay sonra birleşsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…