- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Canım vallahi daha yeni, dokunmaya korkuyorum zaten. Înan ellediğimde hiç belli olmuyor. Amaaan belli de olsa umurumda değil , yahu ben tahta gibiydim.çok güzel olmuş boyutuu peki doğal duruyo mu canım? yani mesela silikonun kenarları belli oluyo mu üst kısmı vs
Canım o senin güzel görüşünBen söyliyim hiç belli olmuyor fıstık gibi maşşallahh
şükür tabi yıllardır şu yaz sıcağında bile dolgulu sütyenlerle yaşıyoruz bu yazdan sonra ameliyat isteğim arttıCanım vallahi daha yeni, dokunmaya korkuyorum zaten. Înan ellediğimde hiç belli olmuyor. Amaaan belli de olsa umurumda değil , yahu ben tahta gibiydim.Buna şükür
Canım izliyorum seni. Bi bak. Ama 13. Günden sonra resim koymadım. Pek değişmedi gibi .şükür tabi yıllardır şu yaz sıcağında bile dolgulu sütyenlerle yaşıyoruz bu yazdan sonra ameliyat isteğim arttıelleyince isterse belli olsun ama ben de yuvarlak düşünüyorum seninki de öyleymiş üstten o çıkıntı belli olmuyo dimi canım
ay inanmıyorum çok güzel olmuşsuuunnn vallahi Allah nazarlardan saklasın bayıldımCanım izliyorum seni. Bi bak. Ama 13. Günden sonra resim koymadım. Pek değişmedi gibi .
Gördün ya tahta gibiydim, şimdi normal ölçüde memem oldu. Öyle çok dolgun / büyük değil. Tam istediğim gibi doğal oldu . Ameliyattan sonra bile top gibi durmuyordu.ay inanmıyorum çok güzel olmuşsuuunnn vallahi Allah nazarlardan saklasın bayıldımtereddütlerimi çok büyük oranda geçirdin çok teşekkür ederim canım benim
canım ben de aynı öyle istiyorum çok büyük olmadan göze batmadan ama meme olsun benimki gibi dümdüz olmasınGördün ya tahta gibiydim, şimdi normal ölçüde memem oldu. Öyle çok dolgun / büyük değil. Tam istediğim gibi doğal oldu . Ameliyattan sonra bile top gibi durmuyordu.
Meme büyütme kararı da zor, ameliyat sonrası ilk anlar da zor. Zor geçecek olan en az 48 saate hazır ol. Öyle toz pembe bi ameliyat değil haberin olsun. Sonra, ameliyattan sonra ALLAHIM BEN NE YAPTIM? Deme canım.mesela benim çok rahat bi ameliyat sonram olduğu halde, ağrı kesici bile içmediğim halde, baskı ve gerginlik çok zordu . Buna hazır olcanım ben de aynı öyle istiyorum çok büyük olmadan göze batmadan ama meme olsun benimki gibi dümdüz olmasın
öyledir muhakkak ama ben kendi dünyamda bile bu kadar rahatsızsam evlenince ne yaparım düşünemiyorum. Allahım neden yapmadım demekten daha iyidir. sonra derim Allahım nasıl olur da mutluluğunki gibi olmazlarMeme büyütme kararı da zor, ameliyat sonrası ilk anlar da zor. Zor geçecek olan en az 48 saate hazır ol. Öyle toz pembe bi ameliyat değil haberin olsun. Sonra, ameliyattan sonra ALLAHIM BEN NE YAPTIM? Deme canım.mesela benim çok rahat bi ameliyat sonram olduğu halde, ağrı kesici bile içmediğim halde, baskı ve gerginlik çok zordu . Buna hazır olacı yok, kazanç yok
Canım o senin güzel görüşünbiliyorsun benimkinin yapılmış hali, senin şimdiki halinin üstleri daha dolgun olanı 325 cc ve Oval göğüs kafesim ile anca bu kadar ... Daha büyük cc de taşacaktı yanlardan ... Ama seninkiler efsane olur haberin olsun
Canım dün mememin üstündeki bandajlı çıkardım. Yarın sondu zatenCanımm ben sana çok yakıştırdım doğallığını boyutunu.Sen de memnunsan boşver büyük olup top gibi belli olacagına küçük olup seni mutlu etsin.
Sonra kocan blüzü çekiştirmekten kıyafetleri eskitirdi ajsjsj
Hani sonuçta bizim gibi bekar değilsiniz kıh kıh kıh
Canım dün mememin üstündeki bandajlı çıkardım. Yarın sondu zaten" v " yaka bi bluzüm vardı . Hiç giyemiyordum çünkü giydiğimde takoz sütyenlerim üstten görünüyordu. Onu giydim evde, öyle geZdim akşam .ayyyy, yürüyüşüm değişti Wallahi Dik durup , Memelerimi göstere göstere evde çay koydum eşime 9 yaşındaki kıZım, " babaaaaaaaa, annemin memelerine baaaaaak, ne güzelllllll" dedi. Ben de" bu daha başlangıç, rüyanıZda bile mememi göreceksiniz " dedim 4 yaşındaki oğlum da" anne öpiiim , anne öpiiim" diye memelerime sarıldı
ay inanmıyorum çok güzel olmuşsuuunnn vallahi Allah nazarlardan saklasın bayıldımtereddütlerimi çok büyük oranda geçirdin çok teşekkür ederim canım benim
ay o şerbetçi otu nasıl bi beladır tabi ki ben de denedim kaşındıra kaşındıramutluluk un resimlerini görünce benimde tabularım yıkıldışerbetçi otunu falan bıraktım silikon için para biriktirmeye başladım çok güzeller gerçekten
Canım dün mememin üstündeki bandajlı çıkardım. Yarın sondu zaten" v " yaka bi bluzüm vardı . Hiç giyemiyordum çünkü giydiğimde takoz sütyenlerim üstten görünüyordu. Onu giydim evde, öyle geZdim akşam .ayyyy, yürüyüşüm değişti Wallahi Dik durup , Memelerimi göstere göstere evde çay koydum eşime 9 yaşındaki kıZım, " babaaaaaaaa, annemin memelerine baaaaaak, ne güzelllllll" dedi. Ben de" bu daha başlangıç, rüyanıZda bile mememi göreceksiniz " dedim 4 yaşındaki oğlum da" anne öpiiim , anne öpiiim" diye memelerime sarıldı
Înan dünya ahiret kardeşim oldu , ameliyattan sonramutluluk eşin nasıl karşıladı? genelde erkekler ilk başlarda dokunmaya bile korkuyor :))
Canım benimki hiç birleşmiyor. Eskisi kadar sert değiller ama yine de sertlerAymutluluk2015 senın adına cok sevındım canım gercekten cok doğal ve güzel memelere kavuştun..bende 4 gun sonra kurtulacam ınşallah bu toparlayıcı koca sütyenden..salı kontrolum var aksam..ondan sonra sporcu der mutlaka ...ohhh ki ohhh olacak.. mutluluk2015 ıkımızinde 1 ayı doldu nerdeyse şükür..bugun bişeyı farkettım sendede oldumu baya böyle memeler yumusadı gıbı ben bırbirıne felan yaklaştırdım.gercu senın ilk gunden ıtıbaren cok düzgündü..ama baya fark oldu demi ilk ayda..benım birde sutyensız dıkkat ettım daha buyuk duruyor heralde bu sutyen toparlayıcı ya daha küçük gösteriyor..bugun aynada baya mutlu oldum baya yumuşadılar değiştiler..