Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

mutluluk2015 mutluluk2015 okudukça daha bi heyecan ve istek geliyo gerçekten hemen ameliyat olup bu durumdan kurtulmak istiyorum :) şimdi para biriktiriyorum ama doktor seçimi konusunda kafam çok karışık :mad: uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum 75A bile dolmuyo :mad: ama ameliyat sonrası şişlikler de genelde orantısız olarak iniyomuş hep orantısız olarak kalır diye çok korkuyorum ailem de istemiyo ameliyat olmamı. Ailem anlamadan bi agrılı dönemi geçirmem mümkün mü acaba? ve sonucunda ilk haftalarda nasıl görünüyo çok merak ediyorum. sertlik kalıyo mu ve de? çok soru sordum bissürü de sorum var daha :KK36:
Canım o ilk günler çok Zor. Anlamamaları mümkün değil. Onları ikna etmeye bak.

şu an nasıl görünüyolardır bilmiyorum ama bence çok birleşik de rahatsız edici oluyo, o yüzden eminim ki harikadırlar :KK73: zaten düşünüyorum da simetrik olmama ihtimali hariç her türlü şu anki halimden iyi olacaklardır :-) Dolgulu sütyenlerimi yakmak istiyorum ameliyattan sonra, tabii olabilirsem :-)

şu an nasıl görünüyolardır bilmiyorum ama bence çok birleşik de rahatsız edici oluyo, o yüzden eminim ki harikadırlar :KK73: zaten düşünüyorum da simetrik olmama ihtimali hariç her türlü şu anki halimden iyi olacaklardır :-) Dolgulu sütyenlerimi yakmak istiyorum ameliyattan sonra, tabii olabilirsem :-)
Seni izliyorum . Resimlere bak.

ilk günlerinde bile harika görünüyo inanamıyorum :KK73: senin adına çok mutlu oldum sağlıkla mutlulukla kullan :-) şu anda aklımdaki doktorlara bi yenisi daha eklenmiş oldu :-) bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim senin gibi görünmek için sabırsızlanıyorum :-)

ilk günlerinde bile harika görünüyo inanamıyorum :KK73: senin adına çok mutlu oldum sağlıkla mutlulukla kullan :-) şu anda aklımdaki doktorlara bi yenisi daha eklenmiş oldu :-) bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim senin gibi görünmek için sabırsızlanıyorum :-)
Benim sıfır doku ve ayrık olduğu halde, yine de beklediğimden çok çok iyi oldu. Sağolsun Dr bey :KK66:

Ben hep meme altı kesisi düşünüyodum sütyenden belli olmaz izleri diye ama koltuk altı da mantıklıymış ve ilk günlerden bile güzel görünüyomuş:KK68:
Ama bu kesi yerinde tecrübesi varsa, sonuçlar başarılı oluyor. Eğer yanlış yapılırsa, koltukaltına konulan protez çoook yukarıda olabiliyor. Bu yüzden iyi araştır, rastgele bi Dr a bu yöntemle ameliyat olma.

5. Haftam bitti. Çok şükür artık ameliyat olmamış gibiyim. Kol hareketlerim de normale döndü . Koltukaltı izleri de gitgide değişiyor. 1 yıla silikleşeceğine eminim :KK66:
Gördüğüm en iyi sonuçlardan birisi senin ki gerçi henüz çok fazla göremedim ama :KK70:O parayı biriktirebilirsem artık ben de koltuk altına döndüm fikir olarak ama biriktiremezsem de eminim ki meme altında da başarılıdır Volkan hoca :KK66:

Gördüğüm en iyi sonuçlardan birisi senin ki gerçi henüz çok fazla göremedim ama :KK70:O parayı biriktirebilirsem artık ben de koltuk altına döndüm fikir olarak ama biriktiremezsem de eminim ki meme altında da başarılıdır Volkan hoca :KK66:
Forumda daha güzelleri var :KK70:Benim sıfır doku olduğu için anca bu kadar oldu :KK70:Paranı en kısa sürede biriktirmeye bak :KK66: bu arada git bi görüş , en azından motivasyonun artar. Ya da başka bi Dr ile. Dr lar ile görüşmek , para biriktirme sürecini hızlandırıyor. Ben Volkan hocanın ofisine ilk gittiğimde foruma üye değildim ve hiç resim görmemiştim. Hocanın gösterdiği resimleri görünce, allahım keşke param olsaydı da yarın ameliyat olabilsem demiştim :KK70:7 ay sonra anca ameliyat oldum:KK70:

Bugün 15. Günüm:KK66: çok iyiyim şükürler olsun :KK66: meme uçlarım çooook hassas , regl oldum dün. Ilk reglimi merak ediyordum . Tarihi şaşmadı :KK66: memelerde herhangi ekstra bi hassasiyet olmadı . Ama içim yanıyor hep :KK66: lohusa iken de böyleydim içim yanıyordu, deli gibi su içiyordum. Dr um memelerimin gitgide erojenleştiğini, bu yüZden o sızının ve ani susuzluğun olduğunu söyledi. Ben nasıl yani diye sorunca? Cinsel olarak daha hassaslaşıyor, olumlu anlamda dedi:KK70: arkadaşlar bi süre yazamazsam bilin ki düz duvara tırmanmışımdır , kimse de beni indirememiştir:KK70::KK70::KK70::KK70: Wallaaa bu iç yangınının sebebi buysa sonuç bu olacak sanırım :KK70::KK70::KK70:
hahhahaa süpersin kuzum ya :KK70::KK70::KK70::KK70: valla çok pahalı geldi seninki bana 10bin:KK57::KK57::KK57: sanmıyorum denkleştirebileceğimi :KK12::KK12:

Mutluluk ben de bakabilir miyim fotoğraflarına sakıncası yoksa? Aynı zamanlarda olduk ameliyatı malum, merak ediyorum seninkiler nasıl görünüyor? :-)

7. Haftam bitti. YüZüstü yatabilir miyim???? Yattığımda canım acımıyor ama protezleri hissediyorum .oradaki varlıkları rahatsız etti beni :KK66: yahu öldüm meme diye, yaptırana kadar neler çektim, şimdi bi de utanmadan " yüzüstü yattığımda varlıkları rahatsız ediyor "diyorum :KK70: aaah ahhhhhh, bu insanlar ne kadar nankör : KK70:

7. Haftam bitti. YüZüstü yatabilir miyim???? Yattığımda canım acımıyor ama protezleri hissediyorum .oradaki varlıkları rahatsız etti beni :KK66: yahu öldüm meme diye, yaptırana kadar neler çektim, şimdi bi de utanmadan " yüzüstü yattığımda varlıkları rahatsız ediyor "diyorum :KK70: aaah ahhhhhh, bu insanlar ne kadar nankör : KK70:
Burdan okunduğunda ne kadar da çabuk geçiyor 7 hafta :KK70: Ama cektigin zorluklari sen bilirsin yakinmakta haklisin tabii :KK70:

:nazar:2 ay bitmek üZere :KK66: 5 günlük bir deniz tatili yaptım ... Kimse mememin protez olduğunu anlamadı. Yalnız el alışkanlığı sanırım havluyla hep Memelerimi kapattım, kendimi hala memesiz sanıyorum galiba. Bi de hani foşşşşşş diye cup lardaki suyu sıkıyorduk ya ... Yahu onun olmaması ne güzel bişeymiş. Havlum hep kuru kaldı :KK70: ilk sahile indiğimde kambur duruyordum... Sonra " kızım naaapıyorsun ???? Senin artık Nur topu gibi 2 memen var. Salınarak yürü, omuz geriyeeeee karın içeriyeeeeee, deriiiiin nefes al" dedim. Ayyyy bi salındım bi salındım .... Kendimi kaybettim , bi Banu Alkan gibi parmak ucunda yürümedim , o kadar havalıydım yani.... Ayyyyyyy şemsiyenin direğine bi çarptım kırıtıcam diye :KK70: çok şükür bişey olmadı :KK70: neyse , güzelmiş be memeli olmak :oops:

Bugün 8. Gün, yeni uyandın :KK66: dün araba sürdüm 1 saate yakın :KK66: sabah kalktığımdaki baskı hissi hariç, gün boyu hiç sıkıntı yok :KK66: ev işlerini de yapabiliyorum, sadece üst raflara uzanmıyorum, bi sıkıntı olmasın diye :KK66:
Canim benim gecmis olsun..ne güzel kendinede gelmissin..Benim merak etdiğim bi başka konuda var..yeni yaptırmıssın madem..ne kadara yapılıyor..bunu soylersen kafamda hayal kurcamo_O..yaptırabilirim diye

X