Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

K Kazen veya Mune Mune herhangi bir yönetici bana yardım edin. Mailim hack lenmiş. Yani şifremi öğrenmişler.şu an buraya mailime gelen bildirimle giriyorum. Hack leyen kişi de girebilir . Abuk şeyler yazabilir. İMDAATTTTTTTTTT. Bu mail adresini iptal edin lütfen.

Arkadaşlar, araştıran yeni üyeler, bacılar, gardeşler..... Bugün 23.günüm. Kontrole geldim Ankara'ya :KK66: Dr um iz için 2 krem verdi. Hangisini tercih edersem onu alacakmışım. 1. Si kortizonlu bi krem olan KENAKORT A, 2. Si contactubex. Ama 1. Yi tercih ediyormuş. Masajla uygulayacakmışım. Sonra silmem gerekiyormuş. 2 . Krem de silme zorunluluğu yokmuş. 1. Yi kortizonlu diye bazı hastalar tercih etmiyormuş. Ama Dr un ilk tercihi oymuş. Ben de 1. Yi alıcam.. 1 yıl sürecekmişim. Ayrıca , Msj da verdi . Msj ama ben mıncıklayacağım sanıyordum. Memenin koltukaltına doğru olan yan tarafına ve yukarı tarafına uygulayacakmışım. Kalp Msj ı gibi. Sert darbeler halinde olacakmış . 100 et adet her gün. Ayrıca, deniz ve havuza da girebilirmişim. YüZmeyi de şiddetle tavsiye etti.

mutluluk resimlerini görebilirmiyim acaba en baştan okudum cesaret verdin inan darısı bana inş.

mutluluk resimlerini görebilirmiyim acaba en baştan okudum cesaret verdin inan darısı bana inş.
Canım seni izliyorum. Dr um Volkan Tayfur . Koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntemi 10000 liraya yapıyor. Ama memealtı kesisi istersen 7000 lira. 35 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. Hiç meme dokum yoktu, dümdüzdüm. Ben çok memnunum.yarın tam bir ay oluyor. Dr a karar verme süreci gerçekten çok yorucu. Aklındaki Dr lar ile görüş. Zaten ilk muayeneler ücretsiz. Volkan hoca ile de görüş. Çok seveceksin kendisini. Hayırlı olur inşallah kararın .

Canım seni izliyorum. Dr um Volkan Tayfur . Koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntemi 10000 liraya yapıyor. Ama memealtı kesisi istersen 7000 lira. 35 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. Hiç meme dokum yoktu, dümdüzdüm. Ben çok memnunum.yarın tam bir ay oluyor. Dr a karar verme süreci gerçekten çok yorucu. Aklındaki Dr lar ile görüş. Zaten ilk muayeneler ücretsiz. Volkan hoca ile de görüş. Çok seveceksin kendisini. Hayırlı olur inşallah kararın .

mükemmel olmuş gerçekten eski halinle aynıyım şuan çok doğal duruyor kısmetse 12. aydan sonra bende düşünüyorum şimdi daha bi heveslendim inan onları taşımak harika bi duygu olsa gerek

mükemmel olmuş gerçekten eski halinle aynıyım şuan çok doğal duruyor kısmetse 12. aydan sonra bende düşünüyorum şimdi daha bi heveslendim inan onları taşımak harika bi duygu olsa gerek
Canım henüz alışamadım görüntüye. Ama o takoZ sütyenleri takmamak çok güZel bi duygu.sütyensiz gezmek süper bi duygu :KK66:

Canım henüz alışamadım görüntüye. Ama o takoZ sütyenleri takmamak çok güZel bi duygu.sütyensiz gezmek süper bi duygu :KK66:

bence alışmalısın çok güzeller açıp baktım resimlerine bi kaç sefer sanatçılarda falan gürüyorduk balon koymuşlar gibi seninkiler çok doğal geldi bana. kurtulmuşsun sütyenlerden darısı isteyen herkese ben yaptırınca hiç takmıcam sütyen denen icatı

mutluluk hayırlı olsun memişlerin:KK23:ben de ameliyat düşünüyorum maddi açıdan zorlanıyorum şuanda:KK61: benim yok gibi memelerim göğüs altı 71 cm, göğsüm 76 cm:KK61::KK61: senin ölçülerin neydi bide bana sence kaç cc dolgun durur küçük olmaz:110:

mutluluk hayırlı olsun memişlerin:KK23:ben de ameliyat düşünüyorum maddi açıdan zorlanıyorum şuanda:KK61: benim yok gibi memelerim göğüs altı 71 cm, göğsüm 76 cm:KK61::KK61: senin ölçülerin neydi bide bana sence kaç cc dolgun durur küçük olmaz:110:
Canım , benimki daha küçüktü. Memealtı 80, meme ile 83 cm idi. Şimdi 94 cm oldu. 325cc takıldı.

X