- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- Konu Sahibi mutluluk2015
-
Anladım canım mesela şimdi gitsem eylüle gün verirler mi? Yaklaşık 1 ay sonrasına yaniCanım ilk gün o baskı çok fena, kilodumu çekmeye korktum. Hoca kendin yapabilirsin dedi, ameliyattan sonraki ilk saatlerde refakatçim yemek yedirdi ve kilodumu çekti. Mutlaka biri olsun yanında. Baskı ve gerginlik hareketlerini o ilk gün çok sınırlıyor. Sonra alışıyorsun. Paralı da olsa birini ayarla, çünkü biri seni itmeden yataktan kalkamıyorsun. Bugün 4. Gün, sabah yine kendim kalkamadım. Ağrı sıfır ama hareketler kısıtlı . Mutlaka biri lazım cnm. Volkan hoca devlette veya üniversite hastanesinde olsaydı inan 1 yıl sonrasına gün verirlerdi, ama özelde yaptığı için ameliyat tarihi ayarlamak kolaydır. Benim tarih aylar öncesinden belliydi. Ramazandan önce gidip, tam tarihi belirledim sadece. Internette iletişim numaraları var. Ilk muayene de ücretsiz .
Canım ara istersen, ofisinde Yağmur hanım var. Bence ayarlarlar, ara konuş.Anladım canım mesela şimdi gitsem eylüle gün verirler mi? Yaklaşık 1 ay sonrasına yani
Canım küçültmede koltukaltı kesisi olmuyor diye biliyorumCanım çok geçmiş olsun :) nasıl havalar sıcak zorlanıyor musun ? Bide bu yöntemin adı tam olarak ne bende küçültme amelyatı olucam doktoruma bu yöntemi sorayım :)
Çok teşekkür ederim canım :) ee sıcakta zorlanıyor musun demiştim unutmuşsun galiba :) çünkü annem eylül de mi olsan diyip duruyo sıcaklardan korkuyo galiba :)
Canım şimdi küçültme ameliyatı çok zor bi ameliyatÇok teşekkür ederim canım :) ee sıcakta zorlanıyor musun demiştim unutmuşsun galiba :) çünkü annem eylül de mi olsan diyip duruyo sıcaklardan korkuyo galiba :)
Anladım canım çok teşekkürler :) attım mesaj hemenCanım şimdi küçültme ameliyatı çok zor bi ameliyatbüyütme çok daha kolay sıcak havalar bunaltabilir seni, kesi çok olursa sıkıntı olabilir. Benim 3 cm lik koltukaltında bi kesim var, sıcaklarda da bunalmadım şükür o bahsettiğim arkadaşıma bi sor istersen , o da haziran' da olmuştu .
Bir iki hafta surer canim pek hatirlamiyorum cunku benim lipo yerlerim daha cok agridigi icin memeyi unutmustum bol bol gezBugün 5. Günüm. Sabah kalktığımda yine mumya gibiydim, sırtım, kollarım kazık gibiydi. Ama burada okuduklarım nedeniyle bunun çok normal olduğunu ve 1 saate açılacağımı biliyorumanneme sırtımı ovdurdum biraz . Çünkü gece boyunca kımıldamadan put gibi yatıyoruz, sabah sırt ağrısıyla uyanıyoruz. Kalkalı yarım saat oldu, geziniyorum evde, yavaş yavaş kaslarımın geçirdiğini hissediyorum. Kaç gün sürecek bu DONUP- GEVŞEME SÜRECI??????
Canımmmm, kalkınca yarım saat evde gezdim, hemen açıldım. Şu anda hapşırıp, öksürmediğim veya çok gülmediğim taktirdeBir iki hafta surer canim pek hatirlamiyorum cunku benim lipo yerlerim daha cok agridigi icin memeyi unutmustum bol bol gez
Gezdikce daha cabuk iyilesirsin ben oyle iyilestim :)
Masallah buna da sukur dimiCanımmmm, kalkınca yarım saat evde gezdim, hemen açıldım. Şu anda hapşırıp, öksürmediğim veya çok gülmediğim taktirde
Varlığını bile hissetmiyorum yeni memeleriminsanırım her sabah bu mumyalaşma devam edecek, sonra tekrar normale dönücez... Ve tekrar ve tekrar ... 15 gün sabır
Canım ben boyutu Dr a bırakmak gerektiğini anladımBüyüklüğünden memnun musun peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?