-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Canım çok teşekkürler çoookmutluluk çok güzel olmuş gerçekten.. ameliyat öncesi göğüslerin ve sonrası dağlar kadar fark ediyor. Sanki başka bir beden olmuş. seni şimdi daha iyi anladım ve inşallah ömür boyu en ufak bir pişmanlık olmadan tadını çıkarırsın.Canım yaaa.. Allah isteyen herkese nasip etsin....
Sporcu sütyeni mi takıyosun hala canım?Arkadaşlar, araştıran yeni üyeler, bacılar, gardeşler..... Bugün 23.günüm. Kontrole geldim Ankara'yaDr um iz için 2 krem verdi. Hangisini tercih edersem onu alacakmışım. 1. Si kortizonlu bi krem olan KENAKORT A, 2. Si contactubex. Ama 1. Yi tercih ediyormuş. Masajla uygulayacakmışım. Sonra silmem gerekiyormuş. 2 . Krem de silme zorunluluğu yokmuş. 1. Yi kortizonlu diye bazı hastalar tercih etmiyormuş. Ama Dr un ilk tercihi oymuş. Ben de 1. Yi alıcam.. 1 yıl sürecekmişim. Ayrıca , Msj da verdi . Msj ama ben mıncıklayacağım sanıyordum. Memenin koltukaltına doğru olan yan tarafına ve yukarı tarafına uygulayacakmışım. Kalp Msj ı gibi. Sert darbeler halinde olacakmış . 100 et adet her gün. Ayrıca, deniz ve havuza da girebilirmişim. YüZmeyi de şiddetle tavsiye etti.
Canım hoca hiç özel bi sütyen taktırmadı. Ne ameliyat ne de sporcu sütyeni . Ameliyattan sonra rahat bi atlet giydim. 3 gün sonra Direnler çıkınca da , göğsümün üstüne elastik bi bandaj sardı. 3 haftadır o duruyordu . Sadece banyoda çıkardım. Hatta ben diktim uçlarını. Her seferinde takmak yerine , dikip tepemden geçirdim hep. Çok sıkı da değil, rahat . 1 hafta daha duracakmış. Sütyen olarak da, telsiz balensiz, desteksiz her türlü sütyen takabilirmişim. Ben de bugün Pentiden 85/B üçgen gibi duran yumuşacık bi sütyen aldım. En azından uçları belli olmasın diyeSporcu sütyeni mi takıyosun hala canım?
Izliyorum canım.mrb,geçmiş olsun,bnde büyütmek istiyorum ama 2.çocuktan sonra,ne kadar ödediniz ayrıca bnde fotoğraflarınızı görebilirmiyimmutluluk2015
Âmin canım, inşallah . Allah hiçbirimizi utandırmasın .çok güzel olmuş canım,ömürlük olsun inşallah....
Anladım destekli takmak sıkıntı mı yaratırmış canım? ( bu arada ayın 25 i bende ferruh beye oluyorum :)Canım hoca hiç özel bi sütyen taktırmadı. Ne ameliyat ne de sporcu sütyeni . Ameliyattan sonra rahat bi atlet giydim. 3 gün sonra Direnler çıkınca da , göğsümün üstüne elastik bi bandaj sardı. 3 haftadır o duruyordu . Sadece banyoda çıkardım. Hatta ben diktim uçlarını. Her seferinde takmak yerine , dikip tepemden geçirdim hep. Çok sıkı da değil, rahat . 1 hafta daha duracakmış. Sütyen olarak da, telsiz balensiz, desteksiz her türlü sütyen takabilirmişim. Ben de bugün Pentiden 85/B üçgen gibi duran yumuşacık bi sütyen aldım. En azından uçları belli olmasın diyeçünkü memeler o kadar şekilli ve derli toplu duruyor ki, sütyen giymeye hiç gerek yok.
Canm çok sevindim senin adına.Anladım destekli takmak sıkıntı mı yaratırmış canım? ( bu arada ayın 25 i bende ferruh beye oluyorum :)
İnşallah çok memnun kalırsın canım:)2 ay dolduktan sonra ferruh bey istediğin sütyeni takabilirsin demiştiAnladım destekli takmak sıkıntı mı yaratırmış canım? ( bu arada ayın 25 i bende ferruh beye oluyorum :)
İnşallah canım heyecan dorukta :)İnşallah çok memnun kalırsın canım:)2 ay dolduktan sonra ferruh bey istediğin sütyeni takabilirsin demişti
kaşınmaya başladıysa artık geçiyor demek hadi gözünüz aydınEvet canım 23. gun hıc bı basskı kalmadı bendede öküz öldübugun dikiş yerlerim kaşınıyor