- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
Benim ex koca benden korkuyor. Ben sessiz bir tipim, kavga etmem, cok sakinimdir ama kuyruguma basarsa cocuk falan dinlemem mahalleyi ayaga kaldiririm. Nesilden nesile aktarilacak bir rezalet cikartirim ahahsh
Bence onun kardesiyle falan muhatap olma, gerek yok. Sen kendi sınırını ciz. Cocuk aglayip sizlasada eve alma. Cocuklar degisen kosullara cok kolay adapte oluyor. Teslim merkezini arastir. Goruntulu konusma esnasinda araya girip"cocugu alacak misin" diye dahi sorma. Sadece mesaj at. Ben cocugu göstermek icin telefonu kendim tutuyorum, kizim küçük. Telefonu kapadiktan sonra msj atiyorum alacak misin diye. Yine cocukla konusma esnasinda rahatsiz edecek bisey derse suratina kapatiyorum.
Boyle uzaktn konusuyormusum kolaymis gibi dusunme. Cocugu evde birakip disari ciktigimi anladigi bir anda(cocugu annem teslim etti, panda nerde diye sorunca disarda demis annemde) bisuru sey soyledi bana. Cocugu protokolden fazla gösteriyor olmam hayatima karismana sebep olacaksa daha fazla goremezsin dedim. Nafakayi eksik yatirdi kafasina gore, cocugu yollamadim. Bu sacmaliklara kismen bende maruz kaldim. Hala daha bazen sacmaliyor. Aninda engelliyorum.
Hiç sessiz bi tip değilim, öyle değildim eziyorlar baktım, tırnaklarımı çıkardım.
çok değil 3 hafta önce bana asılan ev sahibimin oglunu rezil ettim, oda evden çık işine gelmiyorsa s.git diye küfür edince uzaklaştırma aldırdım, tüm komşulara onları rezil ettim, yani mimliyim. O yüzden kafa göz yararak kavga etmek istemiyorum biraz daha düşük profil gidiyorum, sorun istemiyorum ev sahibi sıkıntılarından dolayı.
Ama kızımı biraz üzmem gerekecek galiba, seninki daha küçük, anne babam şu bu diyemiyor, senin şansın bu, ben fena halde etkileniyorum işte.
Önerilerini not alacağım, mantıklı. Sağolasın.