Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Olmaz mı hatta ben acaba silikonları sırtıma mı taktılar demiştim memede, koltuk altında sıfır ağrı vardı ama sırtım ve omuzlarım çok ağrıyordu. Yalnız ben hiç ağrı kesici içmemiştim. Kas gevşetici de almamıştım. Kendimce ağrıya karşı YİĞİTLİK yapmıştım Hocanın verdiği ilaçlardan al arada. Gece yatmadan bir arveles iç. Bana o ilacı vermişti 4 sene evvel 2 haftadan sonra artık hızla iyileşeceksin. Ben bayılıyorum Volkan Hocanın yaptığı memelere. Çevremde de yaptıran çok oldu benden sonra. Hepsi çok güzel eminim seninki de şahanedir

Ben kas gevşetici Arveles filan kullanıyorum bana mısın demiyor ağrılarım ama onları kullanmasam daha kötü de olabilirdim. Maşallah sana Ben de Mutluyum Volkan hocayı seçtiğim için. Bi tık Büyük istemiştim. Sağolsun istediğim şekilde oldu tabi daha 23. Günümdeyim . Ama gerçekten o hızlı iyileşmeyi farketmemek mümkün değil. Her geçen gün daha iyiyim. Şu ağrılarım da geçse tadından yenmez çok teşekkür ederim inşallah ben de senin gibi memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…