Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Canım o ilk günler çok Zor. Anlamamaları mümkün değil. Onları ikna etmeye bak.

şu an nasıl görünüyolardır bilmiyorum ama bence çok birleşik de rahatsız edici oluyo, o yüzden eminim ki harikadırlar zaten düşünüyorum da simetrik olmama ihtimali hariç her türlü şu anki halimden iyi olacaklardır Dolgulu sütyenlerimi yakmak istiyorum ameliyattan sonra, tabii olabilirsem

Seni izliyorum . Resimlere bak.

ilk günlerinde bile harika görünüyo inanamıyorum senin adına çok mutlu oldum sağlıkla mutlulukla kullan şu anda aklımdaki doktorlara bi yenisi daha eklenmiş oldu bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim senin gibi görünmek için sabırsızlanıyorum

Benim sıfır doku ve ayrık olduğu halde, yine de beklediğimden çok çok iyi oldu. Sağolsun Dr bey

Ben hep meme altı kesisi düşünüyodum sütyenden belli olmaz izleri diye ama koltuk altı da mantıklıymış ve ilk günlerden bile güzel görünüyomuş
Ama bu kesi yerinde tecrübesi varsa, sonuçlar başarılı oluyor. Eğer yanlış yapılırsa, koltukaltına konulan protez çoook yukarıda olabiliyor. Bu yüzden iyi araştır, rastgele bi Dr a bu yöntemle ameliyat olma.

5. Haftam bitti. Çok şükür artık ameliyat olmamış gibiyim. Kol hareketlerim de normale döndü . Koltukaltı izleri de gitgide değişiyor. 1 yıla silikleşeceğine eminim
Gördüğüm en iyi sonuçlardan birisi senin ki gerçi henüz çok fazla göremedim ama O parayı biriktirebilirsem artık ben de koltuk altına döndüm fikir olarak ama biriktiremezsem de eminim ki meme altında da başarılıdır Volkan hoca

Forumda daha güzelleri var Benim sıfır doku olduğu için anca bu kadar oldu Paranı en kısa sürede biriktirmeye bak bu arada git bi görüş , en azından motivasyonun artar. Ya da başka bi Dr ile. Dr lar ile görüşmek , para biriktirme sürecini hızlandırıyor. Ben Volkan hocanın ofisine ilk gittiğimde foruma üye değildim ve hiç resim görmemiştim. Hocanın gösterdiği resimleri görünce, allahım keşke param olsaydı da yarın ameliyat olabilsem demiştim 7 ay sonra anca ameliyat oldum

hahhahaa süpersin kuzum ya valla çok pahalı geldi seninki bana 10bin sanmıyorum denkleştirebileceğimi

Mutluluk ben de bakabilir miyim fotoğraflarına sakıncası yoksa? Aynı zamanlarda olduk ameliyatı malum, merak ediyorum seninkiler nasıl görünüyor?

7. Haftam bitti. YüZüstü yatabilir miyim???? Yattığımda canım acımıyor ama protezleri hissediyorum .oradaki varlıkları rahatsız etti beni yahu öldüm meme diye, yaptırana kadar neler çektim, şimdi bi de utanmadan " yüzüstü yattığımda varlıkları rahatsız ediyor "diyorum aaah ahhhhhh, bu insanlar ne kadar nankör : KK70:

Burdan okunduğunda ne kadar da çabuk geçiyor 7 hafta Ama cektigin zorluklari sen bilirsin yakinmakta haklisin tabii

2 ay bitmek üZere 5 günlük bir deniz tatili yaptım ... Kimse mememin protez olduğunu anlamadı. Yalnız el alışkanlığı sanırım havluyla hep Memelerimi kapattım, kendimi hala memesiz sanıyorum galiba. Bi de hani foşşşşşş diye cup lardaki suyu sıkıyorduk ya ... Yahu onun olmaması ne güzel bişeymiş. Havlum hep kuru kaldı ilk sahile indiğimde kambur duruyordum... Sonra " kızım naaapıyorsun ???? Senin artık Nur topu gibi 2 memen var. Salınarak yürü, omuz geriyeeeee karın içeriyeeeeee, deriiiiin nefes al" dedim. Ayyyy bi salındım bi salındım .... Kendimi kaybettim , bi Banu Alkan gibi parmak ucunda yürümedim , o kadar havalıydım yani.... Ayyyyyyy şemsiyenin direğine bi çarptım kırıtıcam diye çok şükür bişey olmadı neyse , güzelmiş be memeli olmak

Canim benim gecmis olsun..ne güzel kendinede gelmissin..Benim merak etdiğim bi başka konuda var..yeni yaptırmıssın madem..ne kadara yapılıyor..bunu soylersen kafamda hayal kurcam..yaptırabilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…