Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Peki canım 1.5 aydan sonra çok yüklenmeden yüzsem, güneşlensem bir sıkıntı olur mu acaba? Doktorun ne demişti bu konuda sana? Kaçıncı günde yüzebilir, güneşlenebilirsin dedi, hatırlıyor musun?
Ben 15 gunlukken havuza gittim su gecirmeyen pansuman yaptim ve bikinimi giydim :) sen bant koymana gerek yok gines koruyucu sur bolca bisey olmaz eve de girer girmez dus alip batikon sur ki mikrop varsa yok olsun

ben bu ameliyatı organ nakli gibi görüyorum zaten bana meme adında bir organ verecekler çünkü bende hiç yok :) nebil beyle görüştüm kol altı kesisi ile 275 veya 300 cc olabilir dedi ve 6500 tl fiat verdi. ben birde hacettepeyi araştırıcam. harun bey ocakta dönecekmiş sanırım web sitesinde öyle yazıyo. onu beklesem mi yoksa o gelince birde randevuyu geç verirse benim iş baya ötelenmiş olacak. 2 hafta sonra hacettepeye gidip figen hanımla görüşmeyi planlıyorum.

Ben 15 gunlukken havuza gittim su gecirmeyen pansuman yaptim ve bikinimi giydim :) sen bant koymana gerek yok gines koruyucu sur bolca bisey olmaz eve de girer girmez dus alip batikon sur ki mikrop varsa yok olsun
Canım 15 günlükken nasıl yüzdün havuzda Evet su geçirmeyen pansuman diye bir şey varmış. Ben de yeni öğrendim. Sanırım en garantisi bu olacak. Bikini altından görülmez nasılsa :) Valla doktorumdan daha detaylı anlatıyorsunuz, iyi ki varsınız kızlar

Koltukaltı kesisi istiyorsan Volkan hoca ile de görüş derim. Ben ofisinde birçok hasta ile tanıştım, hepsi de koltukaltı olmuştu.1 yıllık izler gördüm.süperdi, hiç belli değildi . Hacettepe koltukaltı kesisi yapmıyor. Memealtı kesisi ve genelde sadece damla protez kullanıyorlar diye duymuştum. Tabi sen yine de araştır. Bu arada Haldun bey memealtı kesisi yapıyor hep. Sakın sürekli memealtı yapan bi Dr dan koltukaltı kesisi isteme, sonuç fiyasko olabilir cnm .seni izliyorum, resimlerine bi bak.

Bugün 15. Günüm çok iyiyim şükürler olsun meme uçlarım çooook hassas , regl oldum dün. Ilk reglimi merak ediyordum . Tarihi şaşmadı memelerde herhangi ekstra bi hassasiyet olmadı . Ama içim yanıyor hep lohusa iken de böyleydim içim yanıyordu, deli gibi su içiyordum. Dr um memelerimin gitgide erojenleştiğini, bu yüZden o sızının ve ani susuzluğun olduğunu söyledi. Ben nasıl yani diye sorunca? Cinsel olarak daha hassaslaşıyor, olumlu anlamda dedi arkadaşlar bi süre yazamazsam bilin ki düz duvara tırmanmışımdır , kimse de beni indirememiştir Wallaaa bu iç yangınının sebebi buysa sonuç bu olacak sanırım

sevgili mutluluk (ismini öğrenebilirsem isminle hitap etmek isterim) ilgin için teşekkür ederim. ben bu araştırma konularının acemisiyim. ben yıllarca sadece üzüldüm ama estetiği hiç adamakıllı düşünmemiştim. son 1 aydır aklıma girdi. o da bu forum sayesinde. kol altı ya da meme altı kesisi gibi bir tercihim yok aslında hangisi daha sağlıklı bir iyileşme ise onu tercih etmek isterim.
fotolarına baktım hayırlı olsun süperler :) ameliyat öncesi halin benim gibi hatta benimkiler daha fena 2 çocuktan sonra. ama 325 gayet normal ve doğal göründü bana yani nebi hoca bana 275 veya 300 olabilir demişti. tabii ben dikkat çekici büyüklükte olsun istemiyorum demiştim. ama seninkilere bakınca 275 çok küçük heralde. volkan beyle de görüşmeye gidiyim. ama o biraz pahalı geldi bana

Canım hangi Dr içine sinerse ona yaptır. Bu biraz da şans işi , çok pahalı bi Dr a gidersin sonuç hüsran olur, bi üniversite hastanesinde bi asistan yapar sonuç muhteşem olur Allah doğru kişi ile karşılaşmayı nasip etsin . Mesela ben çok ünlü bi Prof ile görüştüm ilk, hiç sevmedim. Nasipmiş bu Dr. İnşallah sürecimiz de SIKINTISIZ geçer. Mesela forumda Besa2121 var, Nebil beyin hastası. Memeleri çok güZel olmuştu. Ona da bi sor istersen .

15. Gün. Artık herşeyi kaldırıyorum. Bugün 4 yaşındaki oğlumun dışarıda tuvaleti geldi ve klozet yoktu.alaturka tuvalet bulduk, onu tamamen havaya kaldırıp büyük tuvaletini yaptırdım. 5 dk taşıdım sıpayı. Kollarda hiç bi sorun yoktu, sadece göğüs kaslarımın gerildiğini hissettim o kadar. Ayyy bi korktum ki, memelerim yukarı çıktı sandım Hemen aynaya baktım eski yerinde duruyorlar mı diye Yukarı kaldırabiliyorum iki kolumu da.Sağ tamamen kalkıyor, ama sol koltukaltım daha gergin.sanırım iki taraf aynı hızla iyileşmiyor.dr parmakları aşağı / yukarı duvarda yürütme egzersiZi vermişti. Sanırım biraz salladım o egzersiZleri, bugünden itibaren aksatmiim bari .

Olamadım daha malesef neredeyse 3 yıldır araştırma yapıyorum... Bu yıl bitmeden olmayı düşünüyorum nasipse.. Seninkileri çokkk beğendim maşallahhh...
Canım ben de öyle, 4 koldan araştırma halindeydim çok şükür oldu , bitti. Şnşallah sen de doğru kararı verirsin .

mutluluk bende resimlerini görebilirmiyim canım. bu günlerde biraz kilo verdim strese bağlı olarak. benimkiler kilo kaybı ile birlikte sanki küçüldüler gibi.yada bana öyle geliyor bilmiyorum.

caniiim cok mutlu oldum herseyin güzel gectigine, inan hic vaktim olmadi daha simdi okudum cook büyük gecmis olsun :*

caniiim cok mutlu oldum herseyin güzel gectigine, inan hic vaktim olmadi daha simdi okudum cook büyük gecmis olsun :*
Canımmmmm, nerelerdesin? Oldum oldum, 15 gün oldu. Şnşallah SIKINTISIZ atlatırız hepimiz. Canım hani B benPINAR20 vardı ya, o niye hiç girmiyor. Görüşüyordun sanırım sen onunla. Var mı haberin ? Durumu nasıl?

insallah güzelim cok sevindim adina ben bayagi stress yasadim hic vaktim olmadi girmeye pinarla görüsüyorum canim sanirim vakti yok ama iyi cok sükür canim bir sıkınti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…