Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Bir de çok soru sordum Özür dilerim ama bişey daha geldi aklıma :KK43: koltuk altın terlemiyo mu canım yazın sıcağında? Dikişlere bişey olur mu terden ve havasızlıktan ve sürekli kolunu oynatınca Oynamaz mı?? bende Ağustosun ortasında olucam çünkü
Canım gördün mü izi? Tam 4 cm. Sıcakta zor ama, kuru tutmak gerekli.

Kızlar bugun 11.gundeyim.dun gece uyuyamadım böyle karıncalanma uyusma gibbi bişeler oldu ..adetimde yakın ondan mı acaba.dün çok korktum.artık kolları falan gayet rahat kullanıyorum ama..kendimımı yorddum acaba

Mutluluk sen nasılsın .?senle yakınız nasıl gidiyor acaba ütü felan yapsam bişe olur mu

Kızlar bugun 11.gundeyim.dun gece uyuyamadım böyle karıncalanma uyusma gibbi bişeler oldu ..adetimde yakın ondan mı acaba.dün çok korktum.artık kolları falan gayet rahat kullanıyorum ama..kendimımı yorddum acaba

Mutluluk sen nasılsın .?senle yakınız nasıl gidiyor acaba ütü felan yapsam bişe olur mu
Cnm daha çok yeni normal böyle şeyler ben baya uyuyamamistim gece bi uyanuyodum sanki donmus gibi özellikle yatarken hareket etmek çok zordu bu arada 4 ay bitti benim hala üstüne yatınca yada sağa sola yatınca ağrıyor

Yap canım, ama bastırmadan yapmaya çalış :KK66:

merhabalar ben de ankarada yaşıyorum ve ameliyat düşünüyorum. ama o kadar cesaretsizim ki forumları bile okurken endişeliyim ya kötü bir şey okursam ve bu forum sayesinde birazcık oluşan cesaretim de kırılırsa diye. ilk defa bir forumda paylaşımda bulunuyorum. yazdıklarınız çok içten ve destekleyici olduğu için sizin sayfanıza yazıyorum.

merhabalar ben de ankarada yaşıyorum ve ameliyat düşünüyorum. ama o kadar cesaretsizim ki forumları bile okurken endişeliyim ya kötü bir şey okursam ve bu forum sayesinde birazcık oluşan cesaretim de kırılırsa diye. ilk defa bir forumda paylaşımda bulunuyorum. yazdıklarınız çok içten ve destekleyici olduğu için sizin sayfanıza yazıyorum.
Korkacak bişey yok bu ameliyatlar artık doktorlar için çocuk oyuncağı yani kötü bi deneyim yaşama olasılığın %5 belki.. ben doktorla görüşmeye gittim ardından 5 gün sonra hemen ameliyat oldum tabi ilk 2 3 hafta biraz agrili oluyor ama Haberin Olsun:)

Bencede sicaklarda yapma canim dikis fazla oluyor mesela benim dikisler terliyor diye korkuyrdum her saat basi batikon suruyordum enfeksiyon olmasin diye birde o korse terletiyor baya herseyin altindan belli oluyor
Seraparissss canım benim de kesi izim kaşınmaya ve kızarmaya başladı. Korkuyorum. Enfeksiyon olma ihtimali var mıdır sıcaklardan?

Canım ben de çok endişeliydim, aslında hala da öyle :KK66: çünkü meme büyütme öyle ameliyattan hemen sonra bikini giyebilmek demek değil. En az, 100 gün sabır demek. Ben anesteziden çok korkuyordum, şükür uyandım :KK70:Kapsül de olabilecek bişey, inşallah olmaz . Bu kolay bi ameliyat değil, burun ameliyatı bunun yanında kolay kabul ediliyor Dr lar tarafından. Benim hiç memem yoktu, oğlan çocuğu gibiydim. Bu gerçekten bir ihtiyaçtı.iyi düşünmelisin.

Bu arada benim 14. Günüm artık çok rahatım, Üstümdeki ÖKÜZ DE CAN ÇEKİŞİYOR :KK70:Ölünce mevlid okutucam, 2,3 güne ölür :KK66:

Seraparissss canım benim de kesi izim kaşınmaya ve kızarmaya başladı. Korkuyorum. Enfeksiyon olma ihtimali var mıdır sıcaklardan?
Canim korkma basta dikisler siliklesiyor gibi sonra kizariyor ama yavas yavas geri beyazlamaya basliyor normal yani kasinmasida normal iyilesiyor demek :KK66:

Canim korkma basta dikisler siliklesiyor gibi sonra kizariyor ama yavas yavas geri beyazlamaya basliyor normal yani kasinmasida normal iyilesiyor demek :KK66:
Ohhh canım yaa. Sakinleştim şimdi sen öyle deyince. Kaşınma olur diyordu herkes yara iyileşirken. Onu biliyorum. Ama kızarma başlayınca korktum. Sıcaklardan etkilendi sandım. Enfeksiyon kapsa, nasıl olacak onu da bildiğimden değil işte. Haybeden yaşıyorum Allahım ben :)

Peki canım 1.5 aydan sonra çok yüklenmeden yüzsem, güneşlensem bir sıkıntı olur mu acaba? Doktorun ne demişti bu konuda sana? Kaçıncı günde yüzebilir, güneşlenebilirsin dedi, hatırlıyor musun?

Peki canım 1.5 aydan sonra çok yüklenmeden yüzsem, güneşlensem bir sıkıntı olur mu acaba? Doktorun ne demişti bu konuda sana? Kaçıncı günde yüzebilir, güneşlenebilirsin dedi, hatırlıyor musun?
Önemli değil canim bu konuyla ilgili olarakta benim doktorum 1 ay sonra normal hayatıma donebilecegimi spor yüzme vs. Yapabilicrgimi söylemişti yani en az 1 ay geçsin yüzmek icin

X