- 23 Mart 2015
- 607
- 977
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
araba otomatik mi ?Bugün 8. Gün, yeni uyandındün araba sürdüm 1 saate yakın sabah kalktığımdaki baskı hissi hariç, gün boyu hiç sıkıntı yok ev işlerini de yapabiliyorum, sadece üst raflara uzanmıyorum, bi sıkıntı olmasın diye
Bugün 8. Gün, yeni uyandındün araba sürdüm 1 saate yakın sabah kalktığımdaki baskı hissi hariç, gün boyu hiç sıkıntı yok ev işlerini de yapabiliyorum, sadece üst raflara uzanmıyorum, bi sıkıntı olmasın diye
Otomatik cnm. Ama el frenini bile çekebiliyorumaraba otomatik mi ?
Meme altı kesisi 7000 lira. Ama ben koltukaltı kesisi için kendisini tercih etmiştim. Bu yöntem biraz daha zahmetli ve bi endeskop gibi ekstra tıbbi malzemelerle yapıldığı için, 10000 lira . Ama değermiş, ameliyattan sonra bunu anladım. Hemen hemen sıfır ağrım oldu. Bu yöntemde hiçbirşey körlemesine yapılmıyor.bu da daha az travma-kanama anlamına geliyor. Ama tabi bu yöntemi iyi uygulayan bi cerrah olursa bu avantajlar hayat buluyor . Yani tutup da meme altı kesisinde uzmanlaşmış bi Dr a, " hayır , bana koltukaltı kesisi yap " demek çok riskli. O dr da yapar ama bu yönteme aşina olmadığı için sorun yaşanır. Mesela , forumda farklı bi ilde farklı bi Dr a kokrukaltı kesisi ile ameliyat olmuş biri vardı . Memeleri çok yukarıda kalmış, omuzlarına kadar çıkmış . Dr da " koltukaltında böyle olur" demiş. Hata demeyelim ama bu kesi yerindeki tecrübesizliği nedeniyle , suçu yönteme atmış. Önemli olan istediğin kesi yerini seçip, ona göre Dr aramak . Ama her Dr da aşina olduğu , başarılı olduğu yöntemi tercih ederne güzel maşallah
acaba ameliyatn fiyatını öğrenebilir miyim?
Canım sen iyice uzman profesör olmuşsun yaŞuan girsen yaparsın bence ameliyat rahatlıkla
Meme altı kesisi 7000 lira. Ama ben koltukaltı kesisi için kendisini tercih etmiştim. Bu yöntem biraz daha zahmetli ve bi endeskop gibi ekstra tıbbi malzemelerle yapıldığı için, 10000 lira . Ama değermiş, ameliyattan sonra bunu anladım. Hemen hemen sıfır ağrım oldu. Bu yöntemde hiçbirşey körlemesine yapılmıyor.bu da daha az travma-kanama anlamına geliyor. Ama tabi bu yöntemi iyi uygulayan bi cerrah olursa bu avantajlar hayat buluyor . Yani tutup da meme altı kesisinde uzmanlaşmış bi Dr a, " hayır , bana koltukaltı kesisi yap " demek çok riskli. O dr da yapar ama bu yönteme aşina olmadığı için sorun yaşanır. Mesela , forumda farklı bi ilde farklı bi Dr a kokrukaltı kesisi ile ameliyat olmuş biri vardı . Memeleri çok yukarıda kalmış, omuzlarına kadar çıkmış . Dr da " koltukaltında böyle olur" demiş. Hata demeyelim ama bu kesi yerindeki tecrübesizliği nedeniyle , suçu yönteme atmış. Önemli olan istediğin kesi yerini seçip, ona göre Dr aramak . Ama her Dr da aşina olduğu , başarılı olduğu yöntemi tercih eder
Bizim istememizle olsa keşkeÇok haklısın. Bu siteyi bulduğum için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum
Karanlıkta ilerlemeye çalışırken, bi sürü ışık buldum :)
Bi kaç yerde koltuk altından büyük boyutta implant yerleştirilemediğini duydum, aslı var mı sence canım?
Ben ameliyat olmuşken biraz büyük olsun istiyorum çünkü
Bizim istememizle olsa keşkebende büyük istiyorum ama doktorlar genelde takmıyor canım derin o kadarını almıyor. Emzirip sonradan boşalanlar alıyor sadece
Çok teşekkürler canımMutluluk geçmiş olsun canım. Oldum, olacağım derken geldi geçti bak.. Ödemlerin indikten sonra keyfini tam çıkarırsın artık. Vay be bende 18 Şubatta olmuştum.Zaman nasıl akıp geçmiş. Çok sevindim senin adına canım.Yalnız benim yaptığım hatayı yapma.İyileştim artık deyip iş güç için kendini yorma.Azıcık canının kıymetini bil güzelim....
Canım göğsünü ölçme şansın oldu mu kaç cm olmuş:) sende benim gibi dümdüzdünÇok teşekkürler canımdaha naz yapamadım Wallahi çocuklar olunca annemlerdeyim hala , eve gidince eşime nazın Kralı'nı yapıcam
Canım hiç aklıma gelmedi yaaaaaCanım göğsünü ölçme şansın oldu mu kaç cm olmuş:) sende benim gibi dümdüzdün