- 23 Mart 2015
- 607
- 977
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Sabahtan beri kültür fiZik hareketleri yapıyorum: AAAAAÇÇÇÇ- kapaaaaaaaaaaa, AAAAAAAAÇÇÇ- kapaaaaaaaaaCanım hareket ettirmedigin için tutulmuş olabilirler.cok zorlamadan hafif hafif açmaya çalış hareket ettir. gerci buna kol altı yaptıranlar daha iyi cevap verebilir.
nerde hareket orda bereketSabahtan beri kültür fiZik hareketleri yapıyorum: AAAAAÇÇÇÇ- kapaaaaaaaaaaa, AAAAAAAAÇÇÇ- kapaaaaaaaaarahatladım canım . Ben bişey olur diye kollarımı gövdeme yapıştırıp geziyodum 5 gündür . Şimdi bıraktım bu pimpirikliliği.
Normal hayatına ne zaman döneceksin ? İşe gitme dışarı çıkma gibiBugün 6. Günüm . Sabah kendin kalktım, çekici ve kurtarıcı yardımı almadanAma sabah kalktığımda baskı müthiş o da geçicek inşallah . Sadece sabahki o ilk 5 dk çok Zor, sonra açılıyorum şükür.
Canım masa başı bi iş ise şimdi bile gidilebilir, kol ve göğüs kaslarını zorlamadan çalışılabilir. Mesela ben tüm gün ayakta geziniyorum, 2 gün önce çocukları sinemaya götürdüm. Ama taksinin kapısını açamadım. Bugün 6. Gün kapı kollarını artık bastırarak açıyorum. Aslında ben biraz pimpirikliyim çok sakındım kendimiNormal hayatına ne zaman döneceksin ? İşe gitme dışarı çıkma gibi
Selam kızlar.
Hepinize çok geçmiş olsun öncelikle. :)
Ben de meme büyütme ameliyatı düşünüyorum ama 33 yaşındayım, sizce çok mu geç kalmışım?
Bir de bu ameliyattan 6 ay sonra hamile kalsam mesela, çok mu saçma olur :/
canım ben 35 yaşındayım, 2 evladım var. 6 gündür memeliyim çok mutluyum. Bebekten sonra olmalısınSelam kızlar.
Hepinize çok geçmiş olsun öncelikle. :)
Ben de meme büyütme ameliyatı düşünüyorum ama 33 yaşındayım, sizce çok mu geç kalmışım?
Bir de bu ameliyattan 6 ay sonra hamile kalsam mesela, çok mu saçma olur :/
Bugün 7. Günün sabahı dün artık her işimi kendim yapmaya başladım sabah yataktan kendim kalktım ve öküzcüğümün fark edilir şekilde hafiflediğini hissettim. Burnumu hımkırabiliyorum artık Bugün çok işim var çooook, bir sürü ütü var , onları yapiiim bari arkadaşlar, çok ilginç, iyileşme hızınız her geçen gün katlanarak artıyor. Koltukaltını merak edenler için söylüyorum, o bölgede hiç bi acı yok Kesi yeri meme altında olmadığı için gerilme de yaşanmıyor. Hala inanamıyorum
Ben 36 yaşındayım. Kışın olacağım bu ameliyatı. Hatta bununla beraber düşündüğüm burun operasyonu var, basit bir şey olduğu için deviayon kaynaklı onu önemsemiyorum. Bu tür ameliyatların yaşla çok bir ilgisi yok bence. Benim ihtiyacım emzirmeden sonra oluştu ama 6 ay sonra hamile kalma planınız varsa bence doğumdan sonra yaptırın çünkü doğum ve emzirme ile bir miktar deformasyon olacaktır göğüslerde. O kadar para verip acıya katlandıktan kısa bir süre neden deforme olsunlar ki?
Canım ameliyattan sonra aklına takılan herşeyi sorCanım ne mutlu Allah tez zamanda iyileştirsin tamamen. Sen komple iyileştiğinde artık benim acılarımı sızılarımı dinlicen
Benim ameliyat günüme kadar sen iyileşmiş olursunn
Canım
canım ben 35 yaşındayım, 2 evladım var. 6 gündür memeliyim çok mutluyum. Bebekten sonra olmalısın1,2 yıl sonra olsa neyse, 6 ay diyorsun
Canımmmmm, bir haftadır mumya gibi korudum kendimi, sanırım ben biraz abarttım. Dün Dr um uyardı beni , kollarımı 90 dereceye kadar kaldırmam gerektiğini,zorlamadan herşeyi yapabileceğimi( ağırlık kaldırmak dışında) , banyoda bol su ve sabunla yıkamam gerektiğini , kuru tutmam gerektiğini söyledicanım öyle iyiyim deyip islere saldırma. ben de diyordum aaa yaşasın bugün agrım sızım yok şaşılacak biçimde iyiyim iş yapiim bari yapıyordum ve ertesi gün cok agrım oluyordu zorlama sakın kendini.
iyi demiş o biriCanımmmmm, bir haftadır mumya gibi korudum kendimi, sanırım ben biraz abarttım. Dün Dr um uyardı beni , kollarımı 90 dereceye kadar kaldırmam gerektiğini,zorlamadan herşeyi yapabileceğimi( ağırlık kaldırmak dışında) , banyoda bol su ve sabunla yıkamam gerektiğini , kuru tutmam gerektiğini söylediben de bugün kahvaltı hazırladım, Menemen yaptım yani domatesleri rendeledim, patates kızarttım çocuklara inan açıldım yauwww nerde hareket orda bereket , demişti biri
Maşallah canımBugün 8. Gün, yeni uyandındün araba sürdüm 1 saate yakın sabah kalktığımdaki baskı hissi hariç, gün boyu hiç sıkıntı yok ev işlerini de yapabiliyorum, sadece üst raflara uzanmıyorum, bi sıkıntı olmasın diye