-
- Konu Sahibi mutluluk2015
T tuana_f , 2 yılı tamamladım. Çok memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu iki yıl içinde hem yakın çevremde hem de forumda birçok kişi Volkan hocayı tercih etti. Hepsinin sonucu çok başarılı VE doğal oldu. Ben kendisine çok güveniyor VE saygı duyuyorum. Zaten bu konuyu DA koltUkaltı kesisi isteyenler aydınlansın, kimsenin laboratuvar faresi olmasın diye açmıştım. Çünkü bu kesi yeri ciddi tecrübe ve pratik gerektiriyor.
Katlantı yerinde gizlenmiş 3,4 cm lik bir kesi var. KoltUkaltı kesisi izsizlik demek değil, sadece minimum izin olabilecek en iyi yerde gizlenmesi demek. Bu DA bir bayan İÇİN çok avantajlı bir durum. Kollarımı kaldırdığımda kimse farketmiyor. Ama " dur bakiiim hmmmm orda ne varmış, bir inceliiim" diye bakarsan elbette fark edilir. Henüz koltUkaltıma derin bir bakış atan kimseyle karşılaşmadım2 yılın ardından kesi iziniz nasıl, belli oluyor mu?
Ben Ferruh bey ile de görüştüm. Tıbbi olarak iki dr U kıyaslayamam, haddim değil. İkisi de başarılı cerrahlar. Volkan hocayı seçme nedenim tamamen sezgisel idi. İletişim becerileri çok güçlü, son derece net, samimi. Ayrıca matematiksel sınırlamaları gözetip yapılabilecek en doğal/dolgun memeyi yapıyor. Yani " Oluuur!!!! Nasıl isterseniz, kafanız kadar meme yapalım, siz yeter ki isteyin." Demiyor. Sağlık VE estetiği birleştiriyor. O yüzden tercihim ondan yana oldu. İyi ki de olmuş, herşey yolunda çok şükürizler tamamen geçmiş neredeyse diğer fotolar da inanılmaz güzel duruyo :) volkan beyle görüşmüştüm ama ferruh bingül mü o mu karar veremedim her ikisinin de bu alanda iyi olduğunu duydum internette hep iyi şeyler okudum. sizi volkan beyi seçmeye iten şey ne oldu?? :)
Bu arada boyuta gelince Ferruh bey de Volkan bey de bana aynı ölçüyü önermişti. Aklın yolu birmiş demek kiizler tamamen geçmiş neredeyse diğer fotolar da inanılmaz güzel duruyo :) volkan beyle görüşmüştüm ama ferruh bingül mü o mu karar veremedim her ikisinin de bu alanda iyi olduğunu duydum internette hep iyi şeyler okudum. sizi volkan beyi seçmeye iten şey ne oldu?? :)
Bu arada boyuta gelince Ferruh bey de Volkan bey de bana aynı ölçüyü önermişti. Aklın yolu birmiş demek kiher ikisi ile de görüşmüşsün madem, hangisine daha fazla güven duyduysan, hangisinden daha iyi bir enerji aldıysan onu seç ikisinin de sonuçları çok güzel çünkü.
Tam tersi, memeuçlarım ameliyattan beri extra duyarlı VE hiç olmadığı kadar canlıCevabin icin cok tesekkürler canım... son bir sorum var memende, meme ucunda herhangi bir his kaybı oldu mu?
İstediğin kadar son soru sorabilirsinCevabin icin cok tesekkürler canım... son bir sorum var memende, meme ucunda herhangi bir his kaybı oldu mu?
Canim sen ne zaman yan yatmaya basladin? Benim de koltuk alti oldu yan yatmayi ozledim ama denemeye cesaret edemedimİstediğin kadar son soru sorabilirsin
Yan ne zaman yatabilirsinCanim sen ne zaman yan yatmaya basladin? Benim de koltuk alti oldu yan yatmayi ozledim ama denemeye cesaret edemedim
Ankara'da mı kendisi? Hiç duymadım. Neyse, ben şöyle özetleyeyimkızlar merhaba ben de akın demiralay ile görüştüm kendisi koltukaltından silikon önerdi
bana çok sancısıağrsı varmıdır?
Selam tatlımkızlar merhaba ben de akın demiralay ile görüştüm kendisi koltukaltından silikon önerdi
Selam tatlımkızlar merhaba ben de akın demiralay ile görüştüm kendisi koltukaltından silikon önerdi
Meme büyütme ameliyatı, ister koltuk altı, ister memealtı kesisi ile olsun, kas altı planda yapıldığında kollarda mutlaka bir hareket kısıtlılığı oluyor. İlk hafta dikkatli ve özenli olmak gerekiyor. 90 derecelik bir açıdan fazla kaldırmamak gerekiyor. İlk haftalarda kollarda ciddi bir mukavemet kaybı oluyor. Çok ilginç, Bazı şeyleri tıkır tıkır yaparken bazı şeyleri yapamıyorsunuz. Mesela ben 4. Gün arabanın kapısını açamıyordum ama araba sürebiliyordum. Direksiyonla ciddi manevralar yapıyordum ama el frenini çekemiyordum.... bunun gibisaolun kızlarmutluluk2015 ,sanırsam iz kalmasın diye arzum77 şöyle dedi çok güzel olur sana koltukaltından yaparız hiçizinde olmaz resim gösterdi hakkaten iz yok denecek kadar az bu kişiden kişiye değişiyo sanırsam ağrı olayı bi arkadaşım 2 ay da anca toplarsın 15 günde mümkün değil iyileşemezsin kolunu oynatamazsın falan dedi ama bana maalesef 15 gün sonra kollarım lazım:))ellerini kullanamıyosun falan da dedi
Rica ederimCok iyi anladim valla anlatisinizdan cok tesekkurlermutluluk2015
Merhaba, meme ucu hassasiyetiniz ameliyattan ne kadar sure sonra gecti acaba, ya da gecti miİstediğin kadar son soru sorabilirsin