- 26 Mart 2016
- 711
- 1.306
- 40
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Ha ha benim anamda kacti hemen yanimdanEvet aslında lazer düşünülebilir. Ama nerde veya kime yaptırılabilir araştırmak lazım
1 haftalıkken otomatik viteste sıkıntı olmaz. El frenini 2 elimle çekiyordum. :) bir de o ilk bir haftalık dönemde çok iyi bak kendinebana annem baktı sağolsun, hergün kelle paçalar, dil çorbaları, ananaslar, yoğurtlar.....neler neler yedirdi bana burun kıvırdığımda da " gözüne bakan iki evladın var, ye ve hemen toparlan " diyordu sen de iyi beslen
Sağolsun annem baktı bana, eksik olmasınHa ha benim anamda kacti hemen yanimdanAllahtan kaynana ustumde oturuyodu,ama yinede amaliyatli yemek yaptim ,1 aya yakin kizlarimi kucagima almamistim
Kiz var yaa bende 1 haftalikken trafige cikmistim arabayla aman allahim el frenini kaldirmak ne zor hemen zar zor iki elimle sariliyodum e frenine :) genc bi iki cocuk beni gormustu gülmuslerdikimbilir ne dusunduler ha ha ama basarmistim kuyrugundada direnlerim vardi
Kiz ne diyonnn cok güldumSağolsun annem baktı bana, eksik olmasınkızım da özel hemşirem olmuştu. Direnlerimi o boşaltıp kuruyordu. Günlük de 10 lira maaş veriyordum ona. 1 hafta sonunda 70 lira ödeme yapmıştım bir de üzerinde " dünyanın en yardımsever ve akıllı kızı " yazan bir plaket yaptırmıştım akıllı kızıma. Bu arada eşin nerdeydi diye sorduğunu duyar gibiyim o yoktu, bir hafta sonra görmüştü beni ona da plaket yaptırdım üzerinde "dünyanın en ...... kocası" yazan noktalı yerleri doldurabilirsin istediğin gibi
Aaaa desene adamcağız dört gözle bekliyormuş, yazııııııkKiz ne diyonnn cok güldumesin niye gelmedi anacim,valla esim amaliyattan cikar cikaz memenin sevdasina etrafimda döndü ,kizina masallah o zaman
KoltUkaltı 11 bin, meme altı 7 veya 8 bin.Kizlar Volkan Tayfur hocanin son meme buyutme fiyatlarini bilen varmi lutfen cevap istiyorum ☺☺☺
Muayenehaneyi arayıp güncel fiyatları öğrenebilirsiniz. İnternette erişim numarası mevcutKizlar Volkan Tayfur hocanin son meme buyutme fiyatlarini bilen varmi lutfen cevap istiyorum ☺☺☺
Çok tsklerr
SüperÇok tsklerr
Evett sabah 8,30 . İnsallah hersey yolunda gider . Biraz korkulu ve heyecanliyim :))
Herşey yolunda, taburcu oldum , evimdeyim şuan ..
HarikaHerşey yolunda, taburcu oldum , evimdeyim şuan ..
Agrim var ama uyudum bir problem olmadi :)Harikanasıl geçti gecen?
Aynen hukuki olarak ne yapılabilir bilen var mı? Hikayem su:DR VOLKAN TAYFUR HASTALARINI SADECE PARA OLARAK GORUYOR ELESTIRI KABUL ETMIYOR
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Demek ki bir insan herkese iyi gelmiyor. Umarım herşey yoluna girer. Tekrar tekrar geçmiş olsun.Aynen hukuki olarak ne yapılabilir bilen var mı? Hikayem su:
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..