Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Resimler için çok teşekkür ederim çok yakışmış size. Bende hocaya bırakcam cc konusunu hoca bana sana hepsi gider vücudun buna çok müsait dedi bakalım hayırlısı inşallah güzel olur herşey buarada sol koltuk altın mükemmel gözüküyo sağda da izler açısından gelişme oldu mu

Yara iyileşmesi her kişide, her tende farklı seyrediyor. Tabi gitgide sağ da iyileşiyor. Ama koltUkaltı kesisi İZSİZlik demek değil, minimum izin en gizli yerde saklanması demek iz kremini de ihmal ettim ben, büyük bir hevesle almıştım ama hiç sürmedim, üşendim

Hoca, her boyut olur demişse, birazcık dolgun olsun

Bu arada forumda hocaya 4 sene evvel ameliyat olmuş bir arkadaş bana kesi yerini yollamıştı. Süperdi hiç yoktu

Bu arada forumda hocaya 4 sene evvel ameliyat olmuş bir arkadaş bana kesi yerini yollamıştı. Süperdi hiç yoktu
Çok tatlısın çok doğalsın izler konusunda o zaman 3-4 sene beklemek lazım aslında lazer desteği de fena olmaz gibi. Beni korkutan 1 haftalık izin sonrası işe dönüşte sıkıntı yaşarmıyım arabayla gidiyorum hep bunları düşünüyorum senin yaşadıklarını okuduğumdabiraz sıkıntı yaşayacağım gibi

Evet aslında lazer düşünülebilir. Ama nerde veya kime yaptırılabilir araştırmak lazım

1 haftalıkken otomatik viteste sıkıntı olmaz. El frenini 2 elimle çekiyordum. :) bir de o ilk bir haftalık dönemde çok iyi bak kendine bana annem baktı sağolsun, hergün kelle paçalar, dil çorbaları, ananaslar, yoğurtlar.....neler neler yedirdi bana burun kıvırdığımda da " gözüne bakan iki evladın var, ye ve hemen toparlan " diyordu sen de iyi beslen

mutluluk2015 tüm sürecini okudum tüm sürecin çok rahat gecmis harika benim şöyle bir sorum olacaktı koltukaltı ameliyatinda koyulan protezin içi tuzlu su dolu olanmi? Zamanla su sızdırdıgini okumuştum bi sayfada kafamı en çok kurcalayan da bu durum birde Allah korusun kaza durumlarında tuzlu su ise patlama riski nedir? Hep en kötüsünü düşünüyorum ama napayım bi yandan da korkuyorum birde bende senin fotolarini görebilir miyim ilk haliyle sonrasını merak ediyorum Ilgın için teşekkürler şimdiden

Canım bildiğin kohesiv jel pürtüklü silikon protez 325 cc yuvarlak high profil

Seni izliyorum

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bu arada gerçekten harika olmuş seninkiler ayrica çocuk doğurmuş biri o olarak da fiziğin süper ✌benim 73 cm göğüs ucu 80 cm ama hala karar veremedim bende bütün yazı dolgulu sutyenler ve bikinilerle geçiriyorum korkumu yenemedim hala bide İst da oturuyorum Ankara'da kimsem yok İst da tavsiye edebileceğin bir doktor varmı? Yoksa Ankara'ya gelicem mecburen

Çok teşekkürler Hocanın bir sürü yurt dışı hastası var. Onlar taaaa oralardan geliyor, senin İstanbul'dan gelmen sorun olmaz elbette. Ona göre bir planlama yaparsınız hocayla. Bence bir görüş fikrini al. Baktın aklına yatmadı ondan Sonra İstanbul'da arayışa girersin çünkü koltUkaltı kesisi çoook hassas bir teknik. İşi bilene yaptıracaksın

Hiç korkma ameliyattan, keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin

eylul216 cnm, adını mı değiştirdin????

Seni izliyorum. Büyüklük konusunu rica ederim hocaya bırak sen sadece nasıl bir görüntü istediğini söyle. Volkan hoca, senin isteklerini/ matematiksel sınırları ve ameliyattaki denemeyi gözönüne alıp en doğru boyutu seçecektir. Eğer sana, her boyut uygundur demişse, en sağlıklı-en dolgun olan boyutu seç. Cc /yükseklik olayına fazla takılma. Her hasta farklı altyapılara sahip, 325 bende bir avuç meme iken daha dokulu bir memede kocaman durabilir. Bak forumda Sihirlii var. Onunkiler 400 cc üstü. Onunkilere de bi bak.

Tamam bizim resimler de senin için fikir olabilir, ama ben Volkan hocaya çok güveniyorum. O senin bireysel özelliklerini/farklılıklarını gözetip eeeeeenn doğru planlamayı yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…