- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Memeuçlarında hiç his kaybı olmadı. Sadece haftalar süren bir hassasiyet vardı, batma gibiMerhaba, meme ucu hassasiyetiniz ameliyattan ne kadar sure sonra gecti acaba, ya da gecti mi
Memeuçlarında hiç his kaybı olmadı. Sadece haftalar süren bir hassasiyet vardı, batma gibine kadar süre devam ettiğini hatırlamıyorum. Ama bir süre sonra tamamen kayboldu. 2 seneyi tamamladım, hiç bir sıkıntım olmadı
Bende de yanmaya/batmaya benzer bir his vardı. Hatta çok enteresan, bilmiyorum çocuk emzirdiniz mi, emzirirken bi içiniz yanar VE susarsınız, sonra şakır şakır süt gelir HATTA fışkırır ... işte onun gibi acayip bir iç yanması da oluyordu. Tabi süt gelmiyorduBenim bi de memelerimde sanki asit dokulmus gibi bi yanma var. Surekli degisik aci cesitleri yasiyorum neymis bu ya boyle:)) bi gecseydi hepsi
Bende de yanmaya/batmaya benzer bir his vardı. Hatta çok enteresan, bilmiyorum çocuk emzirdiniz mi, emzirirken bi içiniz yanar VE susarsınız, sonra şakır şakır süt gelir HATTA fışkırır ... işte onun gibi acayip bir iç yanması da oluyordu. Tabi süt gelmiyordu
Her geçen gün daha iyi hissedeceksiniz kendinizi
Selam sanurim nejdet sismana meme ameliyati olmuşsunuz?? Simdi nasilsiniz? Tavsiye ediyir musunuz??Izliyorum canım.
mutluluk2015 tüm sürecini okudum tüm sürecin çok rahat gecmis harika benim şöyle bir sorum olacaktı koltukaltı ameliyatinda koyulan protezin içi tuzlu su dolu olanmi? Zamanla su sızdırdıgini okumuştum bi sayfada kafamı en çok kurcalayan da bu durum birde Allah korusun kaza durumlarında tuzlu su ise patlama riski nedir? Hep en kötüsünü düşünüyorum ama napayım bi yandan da korkuyorum birde bende senin fotolarini görebilir miyim ilk haliyle sonrasını merak ediyorum Ilgın için teşekkürler şimdiden
Bende bu yöntemi duydum bunda kas kesilmediği için daha çabuk iyileşme var ve patlasada zararı olmuyormuş. Ama sanki bana 10 yıl öncesinin yöntemi gibi geliyor, biraz eskimiş. Kohesiv jellerde patlama sıkıntısı ya da doğallık nasıldır ki? Benim çocuğum yok sslında hamile kalmak istiyorum. Bu kohesiv jeller hamilelikte sıkıntı yaratır mı acaba?
İçi sıvı ile doldurulan protezler günümüzde çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Uzun vadede sorun çıkarmaması çok önemli. Çok iyi araştır lütfen. Aklındaki tüm Dr lar ile görüş. Fikir teatisi çok önemli. Modern tıppın sundukları derya deniz... en avantajlı ve sağlıklı olanını seçmek elimizde. Bol şans diliyorumÇok teşekkür ederim aslında serum fizyolojik ile olan bir arkadaşımın göğüslerini gördüm ve asla silikon demem. Hayatta görebileceğim en Harika göğüslerdi. İzde sıfırdı.
Çok teşekkür ediyorum.Tabipler birliği sitede ki tüm doktor isimlerini kaldırmamız istedi 2 arkadaş kaldırmaya başladı ama binlerce konu var. Yapılan işlem bu....
Sevgili @lavay merhabao "güzel paylaşımlar" sizler için ben hocamızı, mesleki yeterliliği, işine duyduğu saygı ve anlayışı nedeniyle çok seviyorum. Ben ameliyat olalı neredeyse 2 sene olacak. Eksik olmasın, bu süreçte, hocamız Ne dediyse o oldu. Hiç bir sürprizle karşılaşmadım. Tabii ki resimlerimi görebilirsin. Ama meme büyütmede hastalar, cc ler arasında karşılaştırma yapma VE beklentiye girme. Hepimizin alt yapısı farklı. Bazılarımız meme büyütme için güzel altyapılara sahipken, bazılarımızda da sonucun güzelliğini sınırlayabilecek olan eksiklikler veya fazlalıklar olabiliyor. Mesela benim meme uçlarım çok ayrık koltukaltıma doğru. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış bu da protezin boyutunu sınırlayan birşeydi. Ama buna rağmen ben çok memnunum. İz de yok diyebilirim seni izliyorum resimlerimi görebilirsin
MerhabalarMerhabalar , yazınizda bir yer dikkatimi çekti meme uçlarım çok ayrık demişsinniz benimde meme uçlarım sağa ve sola bakıyor6 Nisan'da ameliyat olacağım ve ben büyük dolgun olsun istiyorum seni izledim resmim var dokumla ve meme başımla alakalı sende yorum yapsrmisin rica etsem , ve senin ameliyat sonrası resmini gorebilirmiyim öncesi sonrası olarak varmı acaba , dediğin gibi meme uçları CC konusunu etkilerse bana küçük protez takılır gerçekten baya korkmaya başladım sence göz ve nizam olarak meme başlarım cokmu ayrık