Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Evet aslında lazer düşünülebilir. Ama nerde veya kime yaptırılabilir araştırmak lazım :KK66:

1 haftalıkken otomatik viteste sıkıntı olmaz. El frenini 2 elimle çekiyordum. :) bir de o ilk bir haftalık dönemde çok iyi bak kendine :KK66: bana annem baktı sağolsun, hergün kelle paçalar, dil çorbaları, ananaslar, yoğurtlar.....neler neler yedirdi bana :KK70: burun kıvırdığımda da " gözüne bakan iki evladın var, ye ve hemen toparlan :sinirli:" diyordu :KK200: sen de iyi beslen :KK66:
Ha ha benim anamda kacti hemen yanimdan:oha::dondurma: Allahtan kaynana ustumde oturuyodu,ama yinede amaliyatli yemek yaptim ,1 aya yakin kizlarimi kucagima almamistim
Kiz var yaa bende 1 haftalikken trafige cikmistim arabayla aman allahim el frenini kaldirmak ne zor hemen zar zor iki elimle sariliyodum e frenine :) genc bi iki cocuk beni gormustu gülmuslerdi:rolleyes: kimbilir ne dusunduler ha ha:KK71: ama basarmistim kuyrugundada direnlerim vardi:KK8:

Ha ha benim anamda kacti hemen yanimdan:oha::dondurma: Allahtan kaynana ustumde oturuyodu,ama yinede amaliyatli yemek yaptim ,1 aya yakin kizlarimi kucagima almamistim
Kiz var yaa bende 1 haftalikken trafige cikmistim arabayla aman allahim el frenini kaldirmak ne zor hemen zar zor iki elimle sariliyodum e frenine :) genc bi iki cocuk beni gormustu gülmuslerdi:rolleyes: kimbilir ne dusunduler ha ha:KK71: ama basarmistim kuyrugundada direnlerim vardi:KK8:
Sağolsun annem baktı bana, eksik olmasın :KK66: kızım da özel hemşirem olmuştu. Direnlerimi o boşaltıp kuruyordu. Günlük de 10 lira maaş veriyordum ona. 1 hafta sonunda 70 lira ödeme yapmıştım :KK70: bir de üzerinde " dünyanın en yardımsever ve akıllı kızı❤️" yazan bir plaket yaptırmıştım akıllı kızıma. Bu arada eşin nerdeydi diye sorduğunu duyar gibiyim:deli: o yoktu, bir hafta sonra görmüştü beni:lülülü: :kızgın::oha: ona da plaket yaptırdım üzerinde "dünyanın en ...... kocası" yazan :kahve: noktalı yerleri doldurabilirsin istediğin gibi :kusmuk:

Sağolsun annem baktı bana, eksik olmasın :KK66: kızım da özel hemşirem olmuştu. Direnlerimi o boşaltıp kuruyordu. Günlük de 10 lira maaş veriyordum ona. 1 hafta sonunda 70 lira ödeme yapmıştım :KK70: bir de üzerinde " dünyanın en yardımsever ve akıllı kızı❤️" yazan bir plaket yaptırmıştım akıllı kızıma. Bu arada eşin nerdeydi diye sorduğunu duyar gibiyim:deli: o yoktu, bir hafta sonra görmüştü beni:lülülü: :kızgın::oha: ona da plaket yaptırdım üzerinde "dünyanın en ...... kocası" yazan :kahve: noktalı yerleri doldurabilirsin istediğin gibi :kusmuk:
Kiz ne diyonnn cok güldum:KK48::KK48: esin niye gelmedi anacim,valla esim amaliyattan cikar cikaz memenin sevdasina etrafimda döndü:halay::halay:,kizina masallah o zaman:nazar:

Kiz ne diyonnn cok güldum:KK48::KK48: esin niye gelmedi anacim,valla esim amaliyattan cikar cikaz memenin sevdasina etrafimda döndü:halay::halay:,kizina masallah o zaman:nazar:
Aaaa desene adamcağız dört gözle bekliyormuş, yazıııııık:KK60:
Bizde öyle bir heyecan hiç olmadı :tokat:
Zaten eşim hiç bir kontrole gelmedi, hocayla tanışmadı bile. Yahu kim seni kesip biçecek, sana kim organ nakli yapacak, kimdir nedir ?!?! demedi bile :KK57: Ben tek başına dr görüşmelerimi yaptım, kardeşimle ameliyata gittim; sonrasında annmlerde kaldım. Neden dersen:
1)ameliyatı hiç istemedi. Hatta bana 1 lira bile vermedi. :tokat:Ben zavallı öğretmen maaşımla ameliyat oldum:KK70:
2) dr ile tanışmaya gerek yok, sevgili eşim mutluluk2015 zaten en iyisini seçmiştir, dedi mutlaka.
3) Ki en önemli neden bu bence, eşim tam bir öküz :KK70:bazıları için boşanma nedeni sayılabilecek gerekçeler bunlar ama ben sadece gülüyorum. ÇÜNKÜ UMURUMDA DEĞİL, meme sadece bana özel :KK71:

Kizlar Volkan Tayfur hocanin son meme buyutme fiyatlarini bilen varmi lutfen cevap istiyorum ☺☺☺

DR VOLKAN TAYFUR HASTALARINI SADECE PARA OLARAK GORUYOR ELESTIRI KABUL ETMIYOR
Aynen hukuki olarak ne yapılabilir bilen var mı? Hikayem su:
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..

Aynen hukuki olarak ne yapılabilir bilen var mı? Hikayem su:
Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Demek ki bir insan herkese iyi gelmiyor. Umarım herşey yoluna girer. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

T tuana_f , 2 yılı tamamladım. Çok memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu iki yıl içinde hem yakın çevremde hem de forumda birçok kişi Volkan hocayı tercih etti. Hepsinin sonucu çok başarılı VE doğal oldu. Ben kendisine çok güveniyor VE saygı duyuyorum. Zaten bu konuyu DA koltUkaltı kesisi isteyenler aydınlansın, kimsenin laboratuvar faresi olmasın diye açmıştım. Çünkü bu kesi yeri ciddi tecrübe ve pratik gerektiriyor.

X