Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Yook utanirim,,kiz
Valla volkan hocam burun ve kulak paylsiyo genlde facede,instagram pek kullanmiyo
Ben facede begeni atiyorum yorum yapsam arkadaslarim anlar diye yapmiyorum yorum

Yook utanirim,,kiz
Valla volkan hocam burun ve kulak paylsiyo genlde facede,instagram pek kullanmiyo
Ben facede begeni atiyorum yorum yapsam arkadaslarim anlar diye yapmiyorum yorum
Benim ne Facebook Ne de instagram hesabım var sevmiyorum mahremimi göstermeyi başkasınınkini de görmeyi Bu bir tercih tabiiiii ama işi gereği geniş kitlelere ulaşma kaygısı olan insanlar sosyal medyayı çoook aktif kullanmalı, beceremiyorsa da profesyonel yardım almalı. Bir plastik cerrah için en büyük güç reklam. En masrafsız reklam da kendi sayfalarında gösterecekleri ameliyat sonuçları tabi amatörce resimler olmamalı neyse, hocamız işini bilir ama ısrar ediyorum, senin resmini koymalı. Senin Sonucuna bayılıyorum

Sihirlii cnm, hocaya mutluluk2015 ısrar etti dersin

Ayyy cnim tesekkurler ama fcede meme patlasmio erkekler de var ya,ama atletle gzel olabirdi keelle gorulmuyo nasil olsa

Ayyy cnim tesekkurler ama fcede meme patlasmio erkekler de var ya,ama atletle gzel olabirdi keelle gorulmuyo nasil olsa
Mutluluk banada bir fotonu atsan . Bende martta olmak istiyorum ama ameliyat sonrasindan korkumdan olamiyorum birtürlü (
agrim olmadi demissiniz ? Bende olucamda ailemden gizli . Refakatci ihtiyaci duydunuzmu siz ??

Kac gün sonra döndünüz işe ?
eylul216 , merhaba
Sıkıntı sadece ilk 3 gün. Onun da nedeni hareket kısıtlılığı. Yataktan kalkarken birinin sizi arkadan iterek desteklemesi lazım. Açtığım bu konuyu fırsat bulup ilk sayfadan itibaren okursanız, sizi bekleyen "olası" süreci görmüş olursunuz. Ama ben bir özet geçebilirim hiç ağrım olmadı, sadece baskı VE gerginlik oldu. İlk günden itibaren hiç yatmadım hep oturur pozisyonda durdum veya evde gezindim. Lohusa gibi yatmak doğru değil, aktif dinlenme şart. 4. Gün otomatik vites arabamı sürdüm, ama el frenini çekemiyordum. 5. Veya 6. Günden itibaren yardımsız yattığım yerden kalkabiliyordum. Baskı VE gerginlik hissi 1. Haftadan sonra sadece yataktan kalkarken veya sabah uyandığınızda oluyor. Onun da tamamen geçmesi 2. Haftayı buluyor. Eğer fizik gücüne dayanmayan masa başı bir işiniz varsa 1hafta rapor yetecektir.

Ayrıca, hoca ne dediyse o oldu. Hiç bir sürprizle karşılaşmadım. Sadece bana 1. Gün rahat geçer; 2. 3. Günler ağrın olur demişti. Ama bende tam tersi oldu. İlk gün o baskı hissi çok fenaydı. Ama hiiiiiç ağrım olmadı. Hatta hep tetikteydim, o dayanılmaz kas ağrısı Ne zaman başlicak diye Ama hiç başlamadı

Ben sağlık konusunda çok titiz ve evhamlı biriyim. Dr a güven duymamışsam bırak mememi yaptırmayı tırnağımı bile kestirmemBenim gibi takıntılı bir tip bile bu süreci atlattıysa herkes atlatır

E tamam o zaman sıkıntı YOK eşinle idare edersiniz. Hocanın eli gerçekten iyi ben hiç ağrı çeken hastası görmedim.
Sevgili mutluluk2015 öncelikle yaptığın güzel paylaşımlar için çok teşekkür ederim ameliyatımı 10 gün sonra olcam dr volkan beye senin ilkini yaptırdıktan 1 ay sonrakini vede şu anki halini çok merak ediyorum benimle paylaşabilir misin cc konusunu netleştirmek adına

Bende görmek istiyorumm . :))

Sevgili L lavay merhaba o "güzel paylaşımlar" sizler için ben hocamızı, mesleki yeterliliği, işine duyduğu saygı ve anlayışı nedeniyle çok seviyorum. Ben ameliyat olalı neredeyse 2 sene olacak. Eksik olmasın, bu süreçte, hocamız Ne dediyse o oldu. Hiç bir sürprizle karşılaşmadım. Tabii ki resimlerimi görebilirsin. Ama meme büyütmede hastalar, cc ler arasında karşılaştırma yapma VE beklentiye girme. Hepimizin alt yapısı farklı. Bazılarımız meme büyütme için güzel altyapılara sahipken, bazılarımızda da sonucun güzelliğini sınırlayabilecek olan eksiklikler veya fazlalıklar olabiliyor. Mesela benim meme uçlarım çok ayrık koltukaltıma doğru. Utanmasalar sırtıma çıkacaklarmış bu da protezin boyutunu sınırlayan birşeydi. Ama buna rağmen ben çok memnunum. İz de yok diyebilirim seni izliyorum resimlerimi görebilirsin

325 cc-yuvarlak-yüksek profil bendekiler. Cc yi hocaya bırak. Sadece ona nasıl bir görüntü istediğini söyle. Bombastik mi??? Büyük mü??? Kimsenin farketmeyeceği dikkat çekmeyecek doğal bir boyut mu???? Benimki 3.şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…