Bende transferimi oldum salı günü bende paylaşayım gözlemlerimi.
Ben ilk şubat ayında timur hocayla görüştüm çok güler yüzlü karşıladı beni. Ve bize pozitif enerji verdi. Mart ayında ofis histeroskopiyi kendisi yaptı. Ofisten sonra
tüp bebek tarihini bize bıraktı maddi manevi ne zaman hazır olursanız o zaman gelin dedi. Arada bir uğrayıp selam verin özleriz dedi. İlk muayne dışında daha sonra hiç muayne ücreti ödemedik. İl dışından geldiğimiz için randevu sanatından önce hiç gitmedik hep verdikleri saatte gittik en fazla 10 dk bekledik. Histeroskopi , yumurta toplama , transfer gibi işlemlerde önceden odaya çıkarıyorlar onun için beklesekte sıkıntı olmadi. Ben yattım eşim tv izledi. Hemşireler hep güler yüzlü. Yumurta takipleremi ışıl hoca yaptı oda çok tatlıydı hiç problem yaşamadım.
Benim 2 tane problemim var merkezle ilgili.
1. Si ben doğurganlık aşısı filan istedim ikinci denemem olduğu için farklı birşeyler yapalım ilki ile aynı şeyler olmasın dedim ama yaşımız küçük olduğu için birde 2. Deneme olduğu için bu sefer böyle deneyelim dediler. Bakalım sonuç ne olacak bekliyoruz .
2. Sorunum embiriyo dondurma işlemi oldu. Toplam 10 yumurtadan 9 tanesi döllendi. Üçüncü gün 6 tane embiriyo vardı. İkisini transfer ettiler kalan 4 embiriyoyu üçüncü gün dondurmayıp 5. Günü beklediler hiçbiri yaşamadı ve dondurulacak embiriyo kalmadı çok üzüldüm