Benim 5 yumurta toplanmıştı. 2 si döllendi. 3. Gün transfer edildi. Bugün mide ve sırt ağrısıyla acillik oldum. Safra kesesinde taş varmış. Bu Arada da müjdeli haberi almış oldum. İkisi de tutmuş. İkizlere hamileyim şuanSizin kaç yumurtanız vardı peki
Yaaaa maşalllah çok güzel bir haber Hemde ikizBenim 5 yumurta toplanmıştı. 2 si döllendi. 3. Gün transfer edildi. Bugün mide ve sırt ağrısıyla acillik oldum. Safra kesesinde taş varmış. Bu Arada da müjdeli haberi almış oldum. İkisi de tutmuş. İkizlere hamileyim şuandarısı isteyen herkese olsun
Amin canımYaaaa maşalllah çok güzel bir haber Hemde ikizdarısı bize inşallah bugün yumurta toplamam var çok heyecanlıyım bende
Ayy ne güzel haber buBenim 5 yumurta toplanmıştı. 2 si döllendi. 3. Gün transfer edildi. Bugün mide ve sırt ağrısıyla acillik oldum. Safra kesesinde taş varmış. Bu Arada da müjdeli haberi almış oldum. İkisi de tutmuş. İkizlere hamileyim şuandarısı isteyen herkese olsun
Hepinizin müjdeli haberlerini bekliyoruz. En önemlisi pozitif olun. Olumsuzu hiç aklıma getirmedim ben. Olursa olsun olmazsa da vardır bi hayır. Senin de ne güzel bi tane embriyon var. Eğer Rabbim nasip ettiyse o bi tane yeter emin olAyy ne güzel haber burabbim tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahKızlar sonuç pozitif 156 çıktı değer
Maşallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallahBenim 5 yumurta toplanmıştı. 2 si döllendi. 3. Gün transfer edildi. Bugün mide ve sırt ağrısıyla acillik oldum. Safra kesesinde taş varmış. Bu Arada da müjdeli haberi almış oldum. İkisi de tutmuş. İkizlere hamileyim şuandarısı isteyen herkese olsun
Ovitrelle bulantı yapar aşılama da 2 tane vermişti bana tüp denemem de 1,5 yaptım ama başka birine 2 vermişti.Arkadaşlar merhaba daha önce tüp bebek yaptıranlar ovitrelle verdi doktor çatlama için 2 tane mi vurmuştunuz bir tane mi bana 2 tane verdi yarın yumurta toplamam var midem çok bulanıyor iğneden mi acaba
MaşAllah canım sağlıkla ilerlesin ALLAH tamamına erdirsin inşAllah çok sevindimBenim 5 yumurta toplanmıştı. 2 si döllendi. 3. Gün transfer edildi. Bugün mide ve sırt ağrısıyla acillik oldum. Safra kesesinde taş varmış. Bu Arada da müjdeli haberi almış oldum. İkisi de tutmuş. İkizlere hamileyim şuandarısı isteyen herkese olsun
Benim de öyle olmuştu canım. 10 toplandı 6 sına işlem yapıldı , 5 i döllendi. 3. Güne 3 tanesi devam etti biri orta kalite de diğer ikisi iyi kalitede idi. İkisini transfer ettiler orta kaliteyi dondurmadılar. Çok şükür biri de tuttu transfer edilenlerin senin de sonu pozitif olur inşAllahKızlar dün yumurta toplamam oldu 10 yumurta 6 sına işlem yapılmış 5 tane emriyom olmuş Salı günü transferim var dua edin lüften bana
Gözün aydın canım inşallah çok kaliteli olur tutunur sanaKızlar dün yumurta toplamam oldu 10 yumurta 6 sına işlem yapılmış 5 tane emriyom olmuş Salı günü transferim var dua edin lüften bana
Benim iki embriyom vardı biri çözülmediMerhaba arkadaşlar perşembe günü dondurulmuş embiryo transferi olacağım ilk kez dondurulmuş olacak 2 kez taze embiryo transferi oldu sonuç malesef negatif embiryolar 3. Gün donduruldu 5. Gün embiryo su olarak transfer edilecek çok korkuyorum 3 ü de sağlıklı olarak çözülemezse diye sizlerin dondurulmuş embiryo transferleri nasıl oldu çözülür çözülmez mi yoksa 2 gün beklediniz mi
Çok güzel durumun için rahat olsun. inşallah sağlıkla tutunsunlar. 2. Gün aramıyorlar. Transfere girmeden Tülay hanım gelip embriyolar hakkında bilgilendiriyor. Ama ben dayanamayıp 2. Gün aramıştımKızlar dün yumurta toplamam oldu 10 yumurta 6 sına işlem yapılmış 5 tane emriyom olmuş Salı günü transferim var dua edin lüften bana
Aynen aslında bende arayayım yarın bilgi alayım nasıl gidiyor diye saol yoksa beklerdim Salı’ya kadar meraktanÇok güzel durumun için rahat olsun. inşallah sağlıkla tutunsunlar. 2. Gün aramıyorlar. Transfere girmeden Tülay hanım gelip embriyolar hakkında bilgilendiriyor. Ama ben dayanamayıp 2. Gün aramıştımyarın ara bilgi al sen de