Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Sizin kaç yumurtanız vardı peki
Benim 5 yumurta toplanmıştı. 2 si döllendi. 3. Gün transfer edildi. Bugün mide ve sırt ağrısıyla acillik oldum. Safra kesesinde taş varmış. Bu Arada da müjdeli haberi almış oldum. İkisi de tutmuş. İkizlere hamileyim şuan darısı isteyen herkese olsun

Yaaaa maşalllah çok güzel bir haber Hemde ikiz darısı bize inşallah bugün yumurta toplamam var çok heyecanlıyım bende

Ayy ne güzel haber burabbim tamamına erdirsin inşallah

Ayy ne güzel haber burabbim tamamına erdirsin inşallah
Hepinizin müjdeli haberlerini bekliyoruz. En önemlisi pozitif olun. Olumsuzu hiç aklıma getirmedim ben. Olursa olsun olmazsa da vardır bi hayır. Senin de ne güzel bi tane embriyon var. Eğer Rabbim nasip ettiyse o bi tane yeter emin ol

Maşallah ne güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Merhaba arkadaşlar perşembe günü dondurulmuş embiryo transferi olacağım ilk kez dondurulmuş olacak 2 kez taze embiryo transferi oldu sonuç malesef negatif embiryolar 3. Gün donduruldu 5. Gün embiryo su olarak transfer edilecek çok korkuyorum 3 ü de sağlıklı olarak çözülemezse diye sizlerin dondurulmuş embiryo transferleri nasıl oldu çözülür çözülmez mi yoksa 2 gün beklediniz mi

Arkadaşlar merhaba daha önce tüp bebek yaptıranlar ovitrelle verdi doktor çatlama için 2 tane mi vurmuştunuz bir tane mi bana 2 tane verdi yarın yumurta toplamam var midem çok bulanıyor iğneden mi acaba
Ovitrelle bulantı yapar aşılama da 2 tane vermişti bana tüp denemem de 1,5 yaptım ama başka birine 2 vermişti.

MaşAllah canım sağlıkla ilerlesin ALLAH tamamına erdirsin inşAllah çok sevindim

Kızlar dün yumurta toplamam oldu 10 yumurta 6 sına işlem yapılmış 5 tane emriyom olmuş Salı günü transferim var dua edin lüften bana
Benim de öyle olmuştu canım. 10 toplandı 6 sına işlem yapıldı , 5 i döllendi. 3. Güne 3 tanesi devam etti biri orta kalite de diğer ikisi iyi kalitede idi. İkisini transfer ettiler orta kaliteyi dondurmadılar. Çok şükür biri de tuttu transfer edilenlerin senin de sonu pozitif olur inşAllah

Benim iki embriyom vardı biri çözülmedi

Kızlar dün yumurta toplamam oldu 10 yumurta 6 sına işlem yapılmış 5 tane emriyom olmuş Salı günü transferim var dua edin lüften bana
Çok güzel durumun için rahat olsun. inşallah sağlıkla tutunsunlar. 2. Gün aramıyorlar. Transfere girmeden Tülay hanım gelip embriyolar hakkında bilgilendiriyor. Ama ben dayanamayıp 2. Gün aramıştım yarın ara bilgi al sen de

Aynen aslında bende arayayım yarın bilgi alayım nasıl gidiyor diye saol yoksa beklerdim Salı’ya kadar meraktan

bir de arastirdim ama emin degilim ankarada kime gitmek lazim tup bebek icin yaşim ileri benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…