İnşallah cnm da ben sıkıntın hiç yapamadım rahatım artık stres fln da hiç olmadım sadece dondurulanlarin 3 den 2 si iyi olmadı gerekiyor zaten Hulusi hocam çok iyi hepsi güzel çözülecek dedi de işte ben bezen acaba cozulcekmi diyorum ama sizin çok iyi çözülmüşİnşallah bi sıkıntı olmaz insan ister istemez stres yapıyor
Senin transferin ne zaman olacakİnslalaah benim 3 de sağlıklı bir şekilde çözülür az kaldı benim transferimede
Ağustos 25 gibi benim ki dondurulmus embrioSenin transferin ne zaman olacak
Güzel sonuçlar alırız inşallah allah yardımcımız olsunAğustos 25 gibi benim ki dondurulmus embrio
İnşallah aminnnGüzel sonuçlar alırız inşallah allah yardımcımız olsun
Benim sıfırdan başlanacak histereskopi yapicak sonra iki yumurta toplamaBende çok heyecanlıyım valla inşallah hepimiz güzel haberler alırız sizin ne zaman transfer
Allah kolaylık versin inşallahBenim sıfırdan başlanacak histereskopi yapicak sonra iki yumurta toplama
Benim sıfırdan başlanacak histereskopi yapicak sonra iki yumurta toplama
İyi çok şükür 1 i 3aa iyi kalite diğeri de tam 3aa değil ama ona yakın dedi ama enteresan birşey oldu benim progestan alerjim varmış çok kötüyüm ama bu 3. Denemem hep böyle olunca normal sanıyordum Doktor bey ilacı değiştirdi ama ampüle devam onu değiştiremem dedi bir tane muadili var ama oda düşüklere sebep oluyor dedi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizNazo1509 nasıldı transfer iyi geçmiştir inşAllah?
Canım gözün aydın 3 tane vardı senin dimi embrionİyi çok şükür 1 i 3aa iyi kalite diğeri de tam 3aa değil ama ona yakın dedi ama enteresan birşey oldu benim progestan alerjim varmış çok kötüyüm ama bu 3. Denemem hep böyle olunca normal sanıyordum Doktor bey ilacı değiştirdi ama ampüle devam onu değiştiremem dedi bir tane muadili var ama oda düşüklere sebep oluyor dedi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Evet canım 3 tane idi diğeri grade 2 idiCanım gözün aydın 3 tane vardı senin dimi embrion
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz
Anlamadım canım iki transfer mi oldu yoksa tek mi eyer iki olduysa 3 çünkü embrio ne olduEvet canım 3 tane idi diğeri grade 2 idi
2 embiryo transfer edildi zaten dondurulmuş embiryo transferi idi kalitede 3 AA olmayınca tekrar dondurulmadıAnlamadım canım iki transfer mi oldu yoksa tek mi eyer iki olduysa 3 çünkü embrio ne oldu
Anladım kuzum hadi hayırlısı olsun balım insallah annelerine sımsıkı tutunsun çocukların canım2 embiryo transfer edildi zaten dondurulmuş embiryo transferi idi kalitede 3 AA olmayınca tekrar dondurulmadı
Aminnnnn inşallah Rabbim bu duyguyu hepimize tattırsınAnladım kuzum hadi hayırlısı olsun balım insallah annelerine sımsıkı tutunsun çocukların canım
Aminn inşallahhhhhhAminnnnn inşallah Rabbim bu duyguyu hepimize tattırsın
Aaaa fena oluyor alerji nasıl farkedilmemişİyi çok şükür 1 i 3aa iyi kalite diğeri de tam 3aa değil ama ona yakın dedi ama enteresan birşey oldu benim progestan alerjim varmış çok kötüyüm ama bu 3. Denemem hep böyle olunca normal sanıyordum Doktor bey ilacı değiştirdi ama ampüle devam onu değiştiremem dedi bir tane muadili var ama oda düşüklere sebep oluyor dedi inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz