Üzülme cnm bu sayfada 0 li amh ile doğal yoldan hamile kalan çok fazla var muhakkak okumussundur. Benim fsh ve lh cok yuksek muhtemelen benjm de 0,01 filan ya da 0,02civari cikar diye dusunugorum hic olcturmedim. Ama 0 li değer olduğundan eminim ben. 1 senedir de gebelik oluşmadı. 31 yaşındayım erken menapoz oluyor benim değerlerime göre adetimde de sıkıntı yaşıyorum zaten
Amh değeri artmaz diyorlar tipta doktorlar filan ama doğal kürlerle filan amh yı nasıl artırıyorlar da hamile kalıyorlar bilmiyorum
Madem amh değerin düşük sen o zaman elinde olan yumurtan için bişey yapmaya çalış onu büyütmek veya kaliteli olmasını sağlamak gibi. Sonuçta hepimiz 1 sperm 1 yumurtadan dünyaya gelmedik mi ? Hiç belli olmaz. Bana da doktor normal yolla olmaz mümkün değil dedi
tup bebek dedi ama yinede bekliyorum çabalıyorum. Doğal kürler dene internette satışı olan sayfalar var eminim yurtdışına da gönderirler kargoyla ücretini odediktdn sonra bi dene hiç değilse içinde kalmaz elinden geleni yaparsın. Bende başladım. Yumurta kalitesi için bal propolis polen karışımı çok iyi geliyor diyorlar ben de sipariş verdin denemekten zarar çıkmaz en kötü ihtimal hamilelik oluşmasa bile kışın hastalıksız geçiririm diye düşündüm. Pazartesi gelicek bekliyorum. Şu an da hayıt macunu ve arı propolisi kullanıyorum ek vitaminler vs. Allah nasip ederse bizede nasip olur belki. Yeter ki iştesin. Imkansız denilip çok kişi hamile kalmış belki bizede bi mucize olur.