Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Canım bana adet olunca gel dedi. Baslayacakmi ne yapacak bilmiyorum. Ama sanırım bayrama denk gelecek. Bayramda calisiyormu hoca bı bilginiz varmı.

Senindemi yumurta sayın az canım o yüzden mi havuz yapıyor.

Ama ben diğer 3 tedavimdede hep havuz istemiştim hiç bı doktor yapmamisti. Hulisi hoca hemen havuz yapacam dedi çok mutlu oldum.
Geçen bayramda çalışıyorlardı aşılama olmuştum yarın gidicem sorarım yazarım burdan

Canım bana adet olunca gel dedi. Baslayacakmi ne yapacak bilmiyorum. Ama sanırım bayrama denk gelecek. Bayramda calisiyormu hoca bı bilginiz varmı.

Senindemi yumurta sayın az canım o yüzden mi havuz yapıyor.

Ama ben diğer 3 tedavimdede hep havuz istemiştim hiç bı doktor yapmamisti. Hulisi hoca hemen havuz yapacam dedi çok mutlu oldum.
Kurban Bayramı'nda doktor yok canım beni de eylülde randevu verdi

Arkadaşlar merhaba daha önce tüp bebek yaptıranlar ovitrelle verdi doktor çatlama için 2 tane mi vurmuştunuz bir tane mi bana 2 tane verdi yarın yumurta toplamam var midem çok bulanıyor iğneden mi acaba
Canım banada 2 tane ovitralle almamı söyledi ama 1 tanesinin tamamını diğerinin yarısını vurunmami söyledi. Öyle yapmıştım. bende bulantı yapmadı ama yumurtalıklarımda çok sancı olmuştu

Ben kaç yumurta var bilmiyorum pkos olduğu için çok sanırım yarin öğrenicem ancak kaç tane toplandığını bide Cumaetesı toplama olacak kaç tane döllendi onun için Pazar aramıyorlar mı acaba Pazartesi’ye mi kalacak 😢

X