Kesinlikle tavsiye ederim. Çok yoğun ama en azından emin ellerde olduğunu biliyorsun. Bu yüzden beklemek umrumuzda bile olmadı bizim. Acaba doğru tedavi mi başka bi doktora da mı sorsam gibi tereddütlerim hiç olmadı. O yüzden Hulusi hocayı tek geçerim.kızlar merhaba, hulusi hocayı tavsiye eden bir arkadaşım oldu ama şu an araştırma aşamasındayım devlete gidiyorum ama öğrenmek istediğim hoca yoğun diye duydum acaba çok bekleniyormu saatler boyunca ..
Emekleriniz zayi olmasın tez zamanda güzel haberler almanızı diliyorum inşallah bende alırım güzel bir haber yakın zamanda.
Merhabalar hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler ve pozitif görürsün. Amin.Kızlar merhaba nasılsınız ben ikinci tedaviye başlıyorum inş❤
Hayırlısı olsun inşallah canım. İnşallah her şey yolunda gitsinKızlar merhaba nasılsınız ben ikinci tedaviye başlıyorum inş
Bu sefer herşey güzel olur inşallah canımKızlar merhaba nasılsınız ben ikinci tedaviye başlıyorum inş❤
Amin inşallah hasta olmayı bekliyorum ikinci günü çağırdıMerhabalar hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler ve pozitif görürsün. Amin.
İnş canımBu sefer herşey güzel olur inşallah canım
İnşAllah döllenir ve kaliteli olur canım, orta kalite de olanların da tuttuğu oldu hep yazdılar forumda. RABB im nasip edecek olduktan sonra 1 embriyo işimizi görüyor nasip eder inşallahBugün 2 tanecik yumurtam alındıinşaallah döllenir ve kaliteli olur kızlar dua edin. Çünkü işlemden sonra doktorla görüstum. Sanki yumurtalardan pek ümitli değil gibi konuştu
İnşallah canimİnşAllah döllenir ve kaliteli olur canım, orta kalite de olanların da tuttuğu oldu hep yazdılar forumda. RABB im nasip edecek olduktan sonra 1 embriyo işimizi görüyor nasip eder inşallah
Hayırlısı olsun inşallah Rabbimin izniyle gider inşallah dua et transfer olmayacaktı dimi bu ay havuz yapacak demiştin sanki1 tanesi dollenmis bakalım perşembe ye kadar gidecekmi
İnşallahHayırlısı olsun inşallah Rabbimin izniyle gider inşallah dua et transfer olmayacaktı dimi bu ay havuz yapacak demiştin sanki
Hayırlısı olsun hiç bozma moralını inşallah iyi olucak herşey Hulusi hocada ilk denemen mi benim ilk deneme Cuma yada Cumartesi yumurtam toplanacak baya heyecanlı korkulu süreçlerİnşallahEvet canım havuz yapacak
Bana da havuz yapacak .. ikinci toplama ne Zaman olacak kaç ay ara verecekİnşallahEvet canım havuz yapacak
Bu 4. Tüp bebek denemem ama Hulusi hocada ilk denemem keşke daha önce hulisi hocayi tanisaydim diyorum .hadi hayırlısı olsun canım donacakmi taze transfer mi olacakHayırlısı olsun hiç bozma moralını inşallah iyi olucak herşey Hulusi hocada ilk denemen mi benim ilk deneme Cuma yada Cumartesi yumurtam toplanacak baya heyecanlı korkulu süreçler
Canım bana adet olunca gel dedi. Baslayacakmi ne yapacak bilmiyorum. Ama sanırım bayrama denk gelecek. Bayramda calisiyormu hoca bı bilginiz varmı.Bana da havuz yapacak .. ikinci toplama ne Zaman olacak kaç ay ara verecek
Canım bana adet olunca gel dedi. Baslayacakmi ne yapacak bilmiyorum. Ama sanırım bayrama denk gelecek. Bayramda calisiyormu hoca bı bilginiz varmı.
Senindemi yumurta sayın az canım o yüzden mi havuz yapıyor.
Ama ben diğer 3 tedavimdede hep havuz istemiştim hiç bı doktor yapmamisti. Hulisi hoca hemen havuz yapacam dedi çok mutlu oldum.
Taze embriyo transferi olacak bakalım inşallah pozitifi görürüz hepimiz önce Allah’a sonra Hulusi hocaya güvenim sonsuz tavsiye üzerine başladım bende hayırlısı olsunBu 4. Tüp bebek denemem ama Hulusi hocada ilk denemem keşke daha önce hulisi hocayi tanisaydim diyorum .hadi hayırlısı olsun canım donacakmi taze transfer mi olacak