Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Fiyatlar konusunda da bilgi verir misiniz arkadaslar ben de dusunuyorum yasım 45
Sizin yaştan dolayı rapor çıkmaz o yüzden tupbebek ücreti 7bin küsur oluyor. Hastaneye de ilk gidildiğinde 300 ödüyorsunuz sonrada her 10 günde bir 122 lira ücret oduyosunuz

Hakkınızda hayırlısı olsun. Hulisi hocayla bı görüş derim o zaten yaşına ve durumuna göre bir yol izler merak etme. Gerçekten gittiğinde anlayacaksın işini çok severek yapıyor.

Sizin yaştan dolayı rapor çıkmaz o yüzden tupbebek ücreti 7bin küsur oluyor. Hastaneye de ilk gidildiğinde 300 ödüyorsunuz sonrada her 10 günde bir 122 lira ücret oduyosunuz

Hakkınızda hayırlısı olsun. Hulisi hocayla bı görüş derim o zaten yaşına ve durumuna göre bir yol izler merak etme. Gerçekten gittiğinde anlayacaksın işini çok severek yapıyor.
Tesekkurler canim benim Allah razı olsun insallah allah nasip ederse gidecegim.hakkimizda en hayirlisi olsun

İnşallah canım duamdasın.Allah kolaylık versin,tez vakitte yavrunuzu kucağınıza alırsınız hayırlısıyla.Rabbim sağlık, huzur versin ayrıca
Allah bin kez razı olsun canim benim yavrularinizi rabbim size bagislasin insallah...
Allaha emanet olun insallah guzel haberlerde bulusmak umidi ile

Slm arkadaşlar benim perşembe günü transferin olacak allahın izni ile bugün embiryolar çözülecekti beni hiç arayan olmadı arıyorlar mı arkadaşlar bide bugün benim boğazım biraz ağrıyor transferde sıkıntı olur sizce

Slm arkadaşlar benim perşembe günü transferin olacak allahın izni ile bugün embiryolar çözülecekti beni hiç arayan olmadı arıyorlar mı arkadaşlar bide bugün benim boğazım biraz ağrıyor transferde sıkıntı olur sizce
Döndürülmüş olmadı baban o yüzden bir fikrim yok ararlar mı ama siz arayın aramazlarsa da . Ben de transfer sonrası gribal modda hastalandım ama ateşim yoktu, Hocam birşey olmaz demişti.

Döndürülmüş olmadı baban o yüzden bir fikrim yok ararlar mı ama siz arayın aramazlarsa da . Ben de transfer sonrası gribal modda hastalandım ama ateşim yoktu, Hocam birşey olmaz demişti.
Dün Saat 4 gibi Tülay hanım aradı canım çok şükür 3 embiryo vardı 3 ü de gayet iyi dedi sesim değiştiği için hasta mısın diye sordu ateşin yoksa önemli değil dedi ilgin için teşekkür ederim

X