- 14 Temmuz 2018
- 55
- 106
Geçen bayramda çalışıyorlardı aşılama olmuştum yarın gidicem sorarım yazarım burdanCanım bana adet olunca gel dedi. Baslayacakmi ne yapacak bilmiyorum. Ama sanırım bayrama denk gelecek. Bayramda calisiyormu hoca bı bilginiz varmı.
Senindemi yumurta sayın az canım o yüzden mi havuz yapıyor.
Ama ben diğer 3 tedavimdede hep havuz istemiştim hiç bı doktor yapmamisti. Hulisi hoca hemen havuz yapacam dedi çok mutlu oldum.
Tamam canım sorarsan iyi olurGeçen bayramda çalışıyorlardı aşılama olmuştum yarın gidicem sorarım yazarım burdan
Kurban Bayramı'nda doktor yok canım beni de eylülde randevu verdiCanım bana adet olunca gel dedi. Baslayacakmi ne yapacak bilmiyorum. Ama sanırım bayrama denk gelecek. Bayramda calisiyormu hoca bı bilginiz varmı.
Senindemi yumurta sayın az canım o yüzden mi havuz yapıyor.
Ama ben diğer 3 tedavimdede hep havuz istemiştim hiç bı doktor yapmamisti. Hulisi hoca hemen havuz yapacam dedi çok mutlu oldum.
Vardır bir hayır üzülme fırsattan istifade güzel beslen multivitamin bol su ve hareket canım. Hem toparlamış olursun çok zor süreçler rahim biraz kendine gelirYaa bende adet oldum doktora msj attım geleyim mi diye yok bu ay dinlen dedi
Vardır bir hayır üzülme fırsattan istifade güzel beslen multivitamin bol su ve hareket canım. Hem toparlamış olursun çok zor süreçler rahim biraz kendine gelir
Doktor yok çünkü bu ay baslamiyor kimseyeYaa bende adet oldum doktora msj attım geleyim mi diye yok bu ay dinlen dedi
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinÇok şükür 1 yumurtam dondurulmuş bugün
Haşim gözünüz Aydın devamı da güzel olsun inŞAllahÇok şükür 1 yumurtam dondurulmuş bugün
Sağol canım Allah razı olsunGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
İnşallah canımHaşim gözünüz Aydın devamı da güzel olsun inŞAllah
Gözün aydın olsun canım çok sevindim inşallah Bebişin olarak geri gelecek sanaÇok şükür 1 yumurtam dondurulmuş bugün
Canım banada 2 tane ovitralle almamı söyledi ama 1 tanesinin tamamını diğerinin yarısını vurunmami söyledi. Öyle yapmıştım. bende bulantı yapmadı ama yumurtalıklarımda çok sancı olmuştuArkadaşlar merhaba daha önce tüp bebek yaptıranlar ovitrelle verdi doktor çatlama için 2 tane mi vurmuştunuz bir tane mi bana 2 tane verdi yarın yumurta toplamam var midem çok bulanıyor iğneden mi acaba
İnşallahGözün aydın olsun canım çok sevindim inşallah Bebişin olarak geri gelecek sana
Bana 2 tane verdi ama 1 buçuk kullandırdı. Herhangi bi etkisi olmamıştı bana.Arkadaşlar merhaba daha önce tüp bebek yaptıranlar ovitrelle verdi doktor çatlama için 2 tane mi vurmuştunuz bir tane mi bana 2 tane verdi yarın yumurta toplamam var midem çok bulanıyor iğneden mi acaba
Sizin kaç yumurtanız vardı pekiBana 2 tane verdi ama 1 buçuk kullandırdı. Herhangi bi etkisi olmamıştı bana.