Allah yardımcınız olsun canım.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin size de...bir de arastirdim ama emin degilim ankarada kime gitmek lazim tup bebek icin yaşim ileri benim
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallahBenim iki embriyom vardı biri çözülmedi
Allah razı olsun canim benimAllah yardımcınız olsun canım.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin size de...
Sizin yaştan dolayı rapor çıkmaz o yüzden tupbebek ücreti 7bin küsur oluyor. Hastaneye de ilk gidildiğinde 300 ödüyorsunuz sonrada her 10 günde bir 122 lira ücret oduyosunuzFiyatlar konusunda da bilgi verir misiniz arkadaslar ben de dusunuyorum yasım 45
Tesekkurler canim benim Allah razı olsun insallah allah nasip ederse gidecegim.hakkimizda en hayirlisi olsunSizin yaştan dolayı rapor çıkmaz o yüzden tupbebek ücreti 7bin küsur oluyor. Hastaneye de ilk gidildiğinde 300 ödüyorsunuz sonrada her 10 günde bir 122 lira ücret oduyosunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hulisi hocayla bı görüş derim o zaten yaşına ve durumuna göre bir yol izler merak etme. Gerçekten gittiğinde anlayacaksın işini çok severek yapıyor.
İnşallah canım duamdasın.Allah kolaylık versin,tez vakitte yavrunuzu kucağınıza alırsınız hayırlısıyla.Rabbim sağlık, huzur versin ayrıcaAllah razı olsun canim benim
Bir yerden başlayacagız Allahin izni ile insallah ❤
Allah bin kez razı olsun canim benim yavrularinizi rabbim size bagislasin insallah...İnşallah canım duamdasın.Allah kolaylık versin,tez vakitte yavrunuzu kucağınıza alırsınız hayırlısıyla.Rabbim sağlık, huzur versin ayrıca
Canım nasıl geçti transferin ?Kızlar dün yumurta toplamam oldu 10 yumurta 6 sına işlem yapılmış 5 tane emriyom olmuş Salı günü transferim var dua edin lüften bana
Döndürülmüş olmadı baban o yüzden bir fikrim yok ararlar mı ama siz arayın aramazlarsa da . Ben de transfer sonrası gribal modda hastalandım ama ateşim yoktu, Hocam birşey olmaz demişti.Slm arkadaşlar benim perşembe günü transferin olacak allahın izni ile bugün embiryolar çözülecekti beni hiç arayan olmadı arıyorlar mı arkadaşlar bide bugün benim boğazım biraz ağrıyor transferde sıkıntı olur sizce
Dün Saat 4 gibi Tülay hanım aradı canım çok şükür 3 embiryo vardı 3 ü de gayet iyi dedi sesim değiştiği için hasta mısın diye sordu ateşin yoksa önemli değil dedi ilgin için teşekkür ederimDöndürülmüş olmadı baban o yüzden bir fikrim yok ararlar mı ama siz arayın aramazlarsa da . Ben de transfer sonrası gribal modda hastalandım ama ateşim yoktu, Hocam birşey olmaz demişti.
Aa ne güzel bak bişey olmamış çok sukur. Transfer ne zamandiDün Saat 4 gibi Tülay hanım aradı canım çok şükür 3 embiryo vardı 3 ü de gayet iyi dedi sesim değiştiği için hasta mısın diye sordu ateşin yoksa önemli değil dedi ilgin için teşekkür ederim
Haydi gözünüz aydın güzel gidiyor sonu da güzel olur inşAllahDün Saat 4 gibi Tülay hanım aradı canım çok şükür 3 embiryo vardı 3 ü de gayet iyi dedi sesim değiştiği için hasta mısın diye sordu ateşin yoksa önemli değil dedi ilgin için teşekkür ederim
Merhaba arıyor çözüldüğü gün bilgi veriliyorSlm arkadaşlar benim perşembe günü transferin olacak allahın izni ile bugün embiryolar çözülecekti beni hiç arayan olmadı arıyorlar mı arkadaşlar bide bugün benim boğazım biraz ağrıyor transferde sıkıntı olur sizce
Hamd olsun transferde yarın 11 de allahın izni ile Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAa ne güzel bak bişey olmamış çok sukur. Transfer ne zamandi
Amin inşallah hepimizin güzel olurHaydi gözünüz aydın güzel gidiyor sonu da güzel olur inşAllah
İnşallah bi sıkıntı olmaz insan ister istemez stres yapıyorİnslalaah benim 3 de sağlıklı bir şekilde çözülür az kaldı benim transferimede
Bende çok heyecanlıyım valla inşallah hepimiz güzel haberler alırız sizin ne zaman transferAy ne heyecanlı benimde hemen yaklaşsa transfer