- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Ne görürse söyler ama önlem alır. Olumlu konuşup görmezden gelmez. İnşAllah son olur bunda pozitif görürsünüz.Yaa inşallah rezerv az benim. İlk muayenede yumurtaları zayıf görüyorum dedibakalım ilaçlarla ne duruma gelecek. Benimde 4. Tüp Bebek denemem olacak.
İnşallah hepimiz pozitifi görürüzNe görürse söyler ama önlem alır. Olumlu konuşup görmezden gelmez. İnşAllah son olur bunda pozitif görürsünüz.
Ayy masallah ins katlanir suan icn normal degl mi
İyi etmişsin canım bence de anesteziye gerek yok. Şükür bu kısmı da atlattın. İnşAllah devam eder sevinemedim şuanAyy masallah ins katlanir suan icn normal degl micektrdm canm anastesisz cektrdm ikna etilr dokt yokms bakamadi ama acik dedi ceken adam hayrsi yaa inss devam edeckkk umutsn bana sen
Merhaba; Cumartesi merkez açık işlemde yapıyorlar ama yumurta takibini doktor maksimum 3 günde bir aralıkla yapıyor hastanın durumuna göre gün aşırı ya da gergin yaptığı da oluyor; haftaiçi muhakkak gitmeniz gerekiyor yani.Merhaba herkese bende merkezde 7. Denememi yapmak istiyorum ama hafta içi izin almam biraz zor oluyor. Cumartesi merkez açıkmış sanırım ama işlem yaparlarmı acaba. Aradım ama açanda olmadı
Canım iyi değil Miki sonucun neden sevinemedim yazdın. Hayırlı olsun çok sevindim inşallah katlanır hiç bir sıkıntı çıkmaz
Gogsen hoca kongreyms mesj attin mi soyedin mi degerini canimİyi etmişsin canım bence de anesteziye gerek yok. Şükür bu kısmı da atlattın. İnşAllah devam eder sevinemedim şuan
Canim seni soramadm durumun ne oldu en son degrim dusuk diyordunEvet canim 7. Gun beta hcg 47 9. Gun 68 doktorum dusuk dedi
Sınırda ya kimyasal da olabilir o korkutuyor sağlıkla artar inşAllahCanım iyi değil Miki sonucun neden sevinemedim yazdın. Hayırlı olsun çok sevindim inşallah katlanır hiç bir sıkıntı çıkmaz
Gogsen hoca kongreyms mesj attin mi soyedin mi degerini canim
Sagol bu arada .
Canim 47,68,119,271,501,1070 diye gitti 10 gun sonra ultrason icin cagirdi. Hayirlisi insallahCanim seni soramadm durumun ne oldu en son degrim dusuk diyordun
Ayyy çok sevindim güzel katlanmış en sonundaCanim 47,68,119,271,501,1070 diye gitti 10 gun sonra ultrason icin cagirdi. Hayirlisi insallah
Canim ben cok erken bakmaya basladim. Keske yapmasaydim. 47 7. Gun sonucu. Benimki de 5. Gun embriyosu. Beta hcg degerleri farkli oluyo herkesinAyyy çok sevindim güzel katlanmış en sonundaGüzel katlanmayı görene kadar test tekrarı istedi hoca sanırım. 47 kaçıncı gün testiydi canım? Senin embriyo 5. Gün embriyosuydu değil mi? Benim 3. Gün embriyosu 12. Gün testi 82,8 çıktı arafta kaldım.
Oo masalllah hadi gozun aydinnCanim 47,68,119,271,501,1070 diye gitti 10 gun sonra ultrason icin cagirdi. Hayirlisi insallah
Cok sagol canim. Sen ne durumdasinOo masalllah hadi gozun aydinn
Insallah senin de guzel haberlerini alacagiz. Ben hala sevinemiyorum. Hala tedirgin ve soru isaretleri. Hayirlisi diyorum sadece. Sonucta nasipse tum zorluklarin ustesinden geliriz bunu biliyorum sadece.M Mochacaffee aynen öyle de işte katlanıp katlanmadığını bilmediğim süreçteyim hayırlısıyla bi katlansaerken yapmanın riski bu işte canım herkeste aynı sıkıntı olmuyor ama olunca da durum netleşene kadar stres ALLAH a şükür güzel gitmiş senin hayırlısıyla keseyi de görürsünüz inşAllah