- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
Çok iyi anlıyorum seni canım aynı ruh halindeyim. İnşAllah keseyi de göreceksiniz kalp atışlarını da bazılarımızın herşeyi tırmalayarak oluyor işte. Güçte olsa olacak bu sefer inşallahInsallah senin de guzel haberlerini alacagiz. Ben hala sevinemiyorum. Hala tedirgin ve soru isaretleri. Hayirlisi diyorum sadece. Sonucta nasipse tum zorluklarin ustesinden geliriz bunu biliyorum sadece.
Bn de fil cekildm iste gorunusu norml gibi cd verdilr ama gene de suphe edyrm doktora gostermedm ins bi sknti yoktr ilerlemeye calisyrz iste canmCok sagol canim. Sen ne durumdasin
İçin rahat olsun bir sıkıntı olsaydı hemen belli oluyor kuzum.Bn de fil cekildm iste gorunusu norml gibi cd verdilr ama gene de suphe edyrm doktora gostermedm ins bi sknti yoktr ilerlemeye calisyrz iste canm
Çok iyi yaa güzel artmış inşallah hiç bı sıkıntı çıkmaz gönlünü rahat tutCanim 47,68,119,271,501,1070 diye gitti 10 gun sonra ultrason icin cagirdi. Hayirlisi insallah
Canim insallahhhh herkesin gonlunun muradini versin AllahÇok iyi yaa güzel artmış inşallah hiç bı sıkıntı çıkmaz gönlünü rahat tut☺
Canım Hulusi hoca yarın ver dedi pazartesiyi bekliyorumKoncuyUmay canim kan verdin mi tekrar nasil gidyor
MaşAllah ALLAH bağışlasınBenim bi yakınım 5 sene sonra hulusi hocada tüp bebek tedavisi ile hamile koldu şuanda bebeğini kucağına aldı
Merhaba; hayırlı olsun. Evet sabahtan gidin kan vermeniz gerekiyor. Sonuca göre başlıyor tedaviye.Merhaba ben de hulusi hocayla tüp bebek tedavisine başlayacağım, adetin 2.günü gel dedi ama sabahtan mı gitmem gerek, kan veriliyor mu 2.gün
Yani iyi degilmi sanki güzel artmış.insallah yaa çok sevindimKızlar cuma 12. Gün 82,8 di bugün 15.gün 196,2 çıktı değer
İnşallah güzel gibi duruyor hoca hala dönmedi bi test daha ister muhtemelenYani iyi degilmi sanki güzel artmış.insallah yaa çok sevindim
Birde tarnsferden sonra ne yaptın sürekli yattın mi nasi beslendin biraz bize anlatir mısın
Ne güzel canım yaa çok sevindim inan. Sonuna kadar sıkıntısız güzel bı hamileliğin olur inşallahİnşallah güzel gibi duruyor hoca hala dönmedi bi test daha ister muhtemelen
Sağol canım bunları bende uygulayimBenim opudan sonra çok ağrım vardı transferde biraz rahatladım ama geçmemişti hala ağrı sebebiyle yattım baya. Hala ayağımı uzatarak oturuyorum hiç bir iş yaptırmıyorlar. Arada evin içinde yürüyorum. Bi arkadaşım ilik suyu tavsiye etmişti özellikle transferden sonraki 4 gün muhakkak ilik suyu çorba tükettim. Kabak çekirdeği, badem , salata , havuç, yoğurt, meyve hergün kahvaltıda yumurta , peynir gerisi normal işte. Birde çok su içebilen bir insan değilim en az 1,5 lt su içmeye çalıştım.
Ne güzel rabbim tamamına erdirsin. Sen ne yaptın transferden sonra canım anlatır mısınCanim 47,68,119,271,501,1070 diye gitti 10 gun sonra ultrason icin cagirdi. Hayirlisi insallah