- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
8 tane toplandı 4u işleme alındı 3.gune 2 embriyo kaldı donduruldu Perşembe günü gidicem bakalım transfer günü içinSenin kaç tane toplanmıştı canım?
Hadi inşAllah güzel haberlerini alırız inşAllah Perşembe günü8 tane toplandı 4u işleme alındı 3.gune 2 embriyo kaldı donduruldu Perşembe günü gidicem bakalım transfer günü için
Çok mantıklı canım bende bal polen arısütü propolis karışımı kullanıyordum, yeni karışımda propolisi iptal ettimBende oyle okudum, yuksek antioksidan olduğundan, yabancı zararli madde olarak algilamasini sagliyormus gibi bir sey de okudum,hamilelikten önce rahim için cokk faydali nar, hatta doktorum mor renk ne buluyorsan ye dedi, rahim sagligi icin,transferden sonra, yada gebelikte, doktorlar ne diyorsa uymak lazim, bizim yarar diye kullandigimiz farkli etkiler yaratabiliyor,ben gebelikten once propolis(yuksek antioksidan iceriyor) kullaniyordum, doktorum bana her seyi bırak dedi bana, sadece folic asit dedi,hepimiz insAllah yavrularimiza saglikla kavusuruz,
Bence iyiKizlar basknetin lab kismindan embiryolgldan memnun msuznz bilgindrme falan iyi mii
Sen yine de doktoruna bu karışımdan bahset, transferden sonra da kullanayimmi de canim, ben hep korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkarmaktanÇok mantıklı canım bende bal polen arısütü propolis karışımı kullanıyordum, yeni karışımda propolisi iptal ettim
Bal polen arısütü embriyo içim de iyi canım. Doktorum kendi dediSen yine de doktoruna bu karışımdan bahset, transferden sonra da kullanayimmi de canim, ben hep korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkarmaktan
O zaman süper canimBal polen arısütü embriyo içim de iyi canım. Doktorum kendi dedi
Ayyy masalllah hadi dikkt et canm kendjnd bzy dddiler mi doktorlr sanaYavruşlarımı aldım geldimçok rahattı transfer
Yok canım herşey iyiydi sonunda iyi olur inşAllah dedilerAyyy masalllah hadi dikkt et canm kendjnd bzy dddiler mi doktorlr sana
Test gununu bekyrz sabirszlikla:)Yok canım herşey iyiydi sonunda iyi olur inşAllah dediler
İnşAllah canım güzel haberi vermek nasip olur inŞAllahTest gununu bekyrz sabirszlikla:)
Test gunun ne zmn cnmİnşAllah canım güzel haberi vermek nasip olur inŞAllah
12 Nisan nasipse canımTest gunun ne zmn cnm
12 nisanda rahim filmi cektrcm ikimzde guzsl hberllr verrz ins bnmide temiz cikr .tek transfer oldu dimi canm kusura bakma cok arkads olnca karistyrym12 Nisan nasipse canım
İnşAllah canım. Balkan orası biraz karışık yaş 35 altı olduğu için 1 dedi doktorum transfer sırasında, embriyolog 2 koyabiliriz demişti. Sürpriz artık ne koydular ikisi de tutarsa belli olur12 nisanda rahim filmi cektrcm ikimzde guzsl hberllr verrz ins bnmide temiz cikr .tek transfer oldu dimi canm kusura bakma cok arkads olnca karistyrym
Evet yeterli bilgilendirmeyi yapiyorlarBence iyi
Yeterli bilgilendirmeyi yapiyorlarKizlar basknetin lab kismindan embiryolgldan memnun msuznz bilgindrme falan iyi mii
Benimki 31 Mart tı sizin test gününe Az kalmışKizlar 26 martta baskentte transfer olan var mi