Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Insallah senin de guzel haberlerini alacagiz. Ben hala sevinemiyorum. Hala tedirgin ve soru isaretleri. Hayirlisi diyorum sadece. Sonucta nasipse tum zorluklarin ustesinden geliriz bunu biliyorum sadece.
Çok iyi anlıyorum seni canım aynı ruh halindeyim. İnşAllah keseyi de göreceksiniz kalp atışlarını da bazılarımızın herşeyi tırmalayarak oluyor işte. Güçte olsa olacak bu sefer inşallah 🙏🏻

Merhaba ben de hulusi hocayla tüp bebek tedavisine başlayacağım, adetin 2.günü gel dedi ama sabahtan mı gitmem gerek, kan veriliyor mu 2.gün

Birde tarnsferden sonra ne yaptın sürekli yattın mi nasi beslendin biraz bize anlatir mısın

Benim opudan sonra çok ağrım vardı transferde biraz rahatladım ama geçmemişti hala ağrı sebebiyle yattım baya. Hala ayağımı uzatarak oturuyorum hiç bir iş yaptırmıyorlar. Arada evin içinde yürüyorum. Bi arkadaşım ilik suyu tavsiye etmişti özellikle transferden sonraki 4 gün muhakkak ilik suyu çorba tükettim. Kabak çekirdeği, badem , salata , havuç, yoğurt, meyve hergün kahvaltıda yumurta , peynir gerisi normal işte. Birde çok su içebilen bir insan değilim en az 1,5 lt su içmeye çalıştım.

Benim opudan sonra çok ağrım vardı transferde biraz rahatladım ama geçmemişti hala ağrı sebebiyle yattım baya. Hala ayağımı uzatarak oturuyorum hiç bir iş yaptırmıyorlar. Arada evin içinde yürüyorum. Bi arkadaşım ilik suyu tavsiye etmişti özellikle transferden sonraki 4 gün muhakkak ilik suyu çorba tükettim. Kabak çekirdeği, badem , salata , havuç, yoğurt, meyve hergün kahvaltıda yumurta , peynir gerisi normal işte. Birde çok su içebilen bir insan değilim en az 1,5 lt su içmeye çalıştım.
Sağol canım bunları bende uygulayim

X