Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Masaallah .. bnde gogsen hoca da basylcm ins 5.gune kdr beklemyolr diyolrlrdi bazi arkdslrlr

Genelde 3. Gün yapılıyor diye biliyordum ben ama beni de 5. Güne bekleteceklerdi, embriyom az kalınca 3. Gün transfer yaptılar. İmkan olursa gidiliyor yani.

Masaallah .. bnde gogsen hoca da basylcm ins 5.gune kdr beklemyolr diyolrlrdi bazi arkdslrlr
Canim ozellikle ben istedim 5. Gun olsun diye ilk denememde donmus embriyo
Ayyyy hadi inşAllah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kızmadı mı Hulusi hoca 🙈 ovitrelle yapmış mıydın ?
😂😂😂korka korka mesaj attim. 2 gunde bir tekrarla ilaclara devam et dedi. Transferden sonra yapmadim otrivelle.

😂😂😂korka korka mesaj attim. 2 gunde bir tekrarla ilaclara devam et dedi. Transferden sonra yapmadim otrivelle.
Bunu duyduğuma sevindim 🤣 Oğuz’dan önce yapılıyor ya zaten ovitrelle ama senin ki donmuş embriyo imiş yoktur zaten ovitrelle. Çok sevindim canım gözün Aydın sağlıkla katlanır umarım değerin 💃🏻❤️🥰

Donmus ebriyo derkn pgt falan mi yolldn yoksa bekldnz mi brz transfer icn.ķsura bkma cnm bnm d ilk olck oyuzden ogrenmeye casyrm

Donmus ebriyo derkn pgt falan mi yolldn yoksa bekldnz mi brz transfer icn.ķsura bkma cnm bnm d ilk olck oyuzden ogrenmeye casyrm
Canim yukarida yanlis bilgi vermisim. Donmuş yapılmadi bana. Ilk denemem donmuslarla yapilmisti. Embriyolar cozunurken hayatta kalamadilar. Ikinci denemem taze embriyodan oldu. Ancak kan testlerim iyiye gitmiyor😓

Bende bugün Hulusi hocadan tedeviye başlamak için ilk adımı attım. Umarım dileyen herkes o güzel annelik duygusuna ulaşır. Çok heyecanlıyım çok sevdim Hulusi hocayı ilk izlenim olarak güven verdi. Fakat benim durum çok iç açıcı değil ona rağmen inşallah güzel sonuçlar alırım 😔

Bende bugün Hulusi hocadan tedeviye başlamak için ilk adımı attım. Umarım dileyen herkes o güzel annelik duygusuna ulaşır. Çok heyecanlıyım çok sevdim Hulusi hocayı ilk izlenim olarak güven verdi. Fakat benim durum çok iç açıcı değil ona rağmen inşallah güzel sonuçlar alırım 😔
Hayırlı olsun şimdiden tedaviniz. Durumu parlak olmayan bir arkadaşım vardı Hulusi hoca yı 4. Denemesinde bulmuştu. 5. Denemede oğlunu kucağına aldı. Size de vesile olur umarım.

Hayırlı olsun şimdiden tedaviniz. Durumu parlak olmayan bir arkadaşım vardı Hulusi hoca yı 4. Denemesinde bulmuştu. 5. Denemede oğlunu kucağına aldı. Size de vesile olur umarım.
Yaa inşallah rezerv az benim. İlk muayenede yumurtaları zayıf görüyorum dedi 😔 bakalım ilaçlarla ne duruma gelecek. Benimde 4. Tüp Bebek denemem olacak.

X