- 28 Mart 2019
- 169
- 115
- 38
Ben dayanamayip dun 7. Gunde yaptim poztif cikti ama hoca 2 gunde bir tekrarlamami istediBenimki 31 Mart tı sizin test gününe Az kalmış
Inss kesin sonctrr . Hulusi hicada mi tedavi oldn .kac ebriyo koydu birz bilgi verrmns musait oldgunda tesekuurlrBen dayanamayip dun 7. Gunde yaptim poztif cikti ama hoca 2 gunde bir tekrarlamami istedi
Evet canim hulusi bey doktorum. Iki tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Insallah guzel sonuclar olurInss kesin sonctrr . Hulusi hicada mi tedavi oldn .kac ebriyo koydu birz bilgi verrmns musait oldgunda tesekuurlr
Masaallah .. bnde gogsen hoca da basylcm ins 5.gune kdr beklemyolr diyolrlrdi bazi arkdslrlrEvet canim hulusi bey doktorum. Iki tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Insallah guzel sonuclar olur
Ayyyy hadi inşAllahBen dayanamayip dun 7. Gunde yaptim poztif cikti ama hoca 2 gunde bir tekrarlamami istedi
Masaallah .. bnde gogsen hoca da basylcm ins 5.gune kdr beklemyolr diyolrlrdi bazi arkdslrlr
Canim ozellikle ben istedim 5. Gun olsun diye ilk denememde donmus embriyoMasaallah .. bnde gogsen hoca da basylcm ins 5.gune kdr beklemyolr diyolrlrdi bazi arkdslrlr
Ayyyy hadi inşAllahKızmadı mı Hulusi hoca ovitrelle yapmış mıydın ?
Bunu duyduğuma sevindimCanim ozellikle ben istedim 5. Gun olsun diye ilk denememde donmus embriyo
korka korka mesaj attim. 2 gunde bir tekrarla ilaclara devam et dedi. Transferden sonra yapmadim otrivelle.
Donmus ebriyo derkn pgt falan mi yolldn yoksa bekldnz mi brz transfer icn.ķsura bkma cnm bnm d ilk olck oyuzden ogrenmeye casyrmCanim ozellikle ben istedim 5. Gun olsun diye ilk denememde donmus embriyo
korka korka mesaj attim. 2 gunde bir tekrarla ilaclara devam et dedi. Transferden sonra yapmadim otrivelle.
Canim yukarida yanlis bilgi vermisim. Donmuş yapılmadi bana. Ilk denemem donmuslarla yapilmisti. Embriyolar cozunurken hayatta kalamadilar. Ikinci denemem taze embriyodan oldu. Ancak kan testlerim iyiye gitmiyorDonmus ebriyo derkn pgt falan mi yolldn yoksa bekldnz mi brz transfer icn.ķsura bkma cnm bnm d ilk olck oyuzden ogrenmeye casyrm
Kan testi derken gebelik vr mi diye mi test yaptrdn canmCanim yukarida yanlis bilgi vermisim. Donmuş yapılmadi bana. Ilk denemem donmuslarla yapilmisti. Embriyolar cozunurken hayatta kalamadilar. Ikinci denemem taze embriyodan oldu. Ancak kan testlerim iyiye gitmiyor
Evet canim 7. Gun beta hcg 47 9. Gun 68 doktorum dusuk dediKan testi derken gebelik vr mi diye mi test yaptrdn canm
Ben cok anlamam ama artmis ins dhada artatr sen dua et canm inss artacakkEvet canim 7. Gun beta hcg 47 9. Gun 68 doktorum dusuk dedi
Canım yok ya hiç bi belirti daha çok iğneler ve acılarıyla meşgulüm. Yatıyorum valla normal hayata dönemiyorum korkumdanKoncuyUmay canim nasilsin? Belirtî falan his edyr musun merk ettm seni
Canım aynı labda aynı saatte mi yaptırdın ? Katlanır umarım değerinEvet canim 7. Gun beta hcg 47 9. Gun 68 doktorum dusuk dedi
Evet canim ona dikkat etmistim. Artık hayirlisi olsun diyorum. Cok sagol.Canım aynı labda aynı saatte mi yaptırdın ? Katlanır umarım değerin
Hayırlı olsun şimdiden tedaviniz. Durumu parlak olmayan bir arkadaşım vardı Hulusi hoca yı 4. Denemesinde bulmuştu. 5. Denemede oğlunu kucağına aldı. Size de vesile olur umarım.Bende bugün Hulusi hocadan tedeviye başlamak için ilk adımı attım. Umarım dileyen herkes o güzel annelik duygusuna ulaşır. Çok heyecanlıyım çok sevdim Hulusi hocayı ilk izlenim olarak güven verdi. Fakat benim durum çok iç açıcı değil ona rağmen inşallah güzel sonuçlar alırım
Yaa inşallah rezerv az benim. İlk muayenede yumurtaları zayıf görüyorum dediHayırlı olsun şimdiden tedaviniz. Durumu parlak olmayan bir arkadaşım vardı Hulusi hoca yı 4. Denemesinde bulmuştu. 5. Denemede oğlunu kucağına aldı. Size de vesile olur umarım.