Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bu ay kist varmış oyüzden doğum kontrol hapı kullanacağım, sizler de böyle oldu mu, kist nasıl geçer
Canım Ocak’ta aşılama yaptırdım ben aşılamadan sonra kist oluştu. 1 paket Doğum kontrol hapı kullandım bende o esnada histeroskopim yapıldı. Histeroskopiden 10 gün sonra lucrin başladı. İyi oluyor kayboluyor merak etme rahimde dinlenmiş oluyor tüp öncesi.

Mehraba kızlar bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum 3. Tüp bebek denemem olacak inşallah hayırlı sonucu hulusi hocadan alırım... ücret konusunda bilgi verir misiniz mesela giriş ve tüp bebek ücreti... rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba şimdiden hayırlı olsun tedaviniz. İlk tedavi 250₺
İlk testler benim 275 ₺ tuttu elinizdeki testleri kabul ediyor hoca daha önce tüp denemeleriniz olmuş sizin testler tamamdır
Sonraki kontrollerde her 10 günde bir 110₺ muayene ücreti bazen testlere fark çıkabiliyor cüzi miktarlarda
Opu+transfer e 6250 civarı bir miktar gitti yanlış hatırlamıyorsam

Çok teşekkür ederim fiyatlar gayet uygun evet benim bütün testlerim var. Peki sizin bütün işlemlerinize hulusi hoca mı girdi hocanın yaklaşımı nasıl? Bide ne sıklıkla çağırıyor hoca? Randevuyu hemen veriyorlar mı? Çok soru sordum kusura bakmayın merak ediyorum

Ben emekli sandığına bağlıyım, ilk gittiğimde 122tl 10gün geçerli, 1 ay içinde bi daha gittiğimde 75 tl verdim, kanlarda da amh paralı sanırım, adetin 2.günü baya test için kan verdim 200 küsür fiyat çıktı, sonraki gittiğimde e2 için kan verdim para vermedim
Daha opu ve transfer olmadı kaç lira bilmiyorum, ben raporsuz yaptıracağım

Ön görüşme için randevuyu 2 hafta sonraya falan veriyorlar, ama daha sonrakilerde randevuya gerek yok sabahtan 8 gibi orda olursan öğlen olmadan çıkarsın, hulusi hoca ilgileniyor, telefondan da msjlara cevap veriyor, ama yoğun bekliyorsunuz, oyüzden sabah erken gitmek daha iyi bence

Hmm hayırlı olsun tedaviniz inşallah hayırlı sonucu alırsınız. Normalde hastane raporu kabul ediyor mu anlaşması var mı yani

Kızlar bide biliyorsunuz bu işlerde laboratuvar ve embriyologlar da önemli laboratuvar da son teklonoji mi kullanılıyor bilgisi olan var mı? Takdir edersiniz ki Bu işleri ince eleyip sık dokumak lazım... bide benim sol tarafta yumurta rezervim düşük ameliyat olduğum için

Estağfurullah ne kusuru. Opu hariç her işleme Hulusi hoca giriyor. Opu yu Aytaç hoca yapıyor. Randevuyu arar sorarsınız. Yumurta takipte ilaçlara verdiğiniz cevaba göre çağırdığı sıklık değişiyor. Beni ilk başladığımda 3 gün sonra daha sonra gün aşırı çağırdı son aşamada her gün gittim , başka bir arkadaş hergün gitmişti başından beri. Kişiye göre sıklık değişiyor. Transfer ve opu fiyatı raporlu fiyattı canım benim raporum çıktı. Raporsuz da 7000 küsürdü. Tabi bu fiyatlara ilaçlar dahil değil. Valla rapor olayı da kişiye göre değişiyor. Benimki sebepsiz infertiliteydi. En az iki kere iğneli aşılama yaptırmış olmak gerekiyor birde en az 1,5 sene mi ne olmamış olması falan. Ama direk normal yolla olma şansı yoksa çıkadabiliyor. Hastanede yardımcı olurlar size. En az 1000 iş günü çalışmış olması lazım sizin ya da eşinizin. Artık sigorta kimin üstüneyse. Şuan aktif sağlık sigortanızın olması lazım birde

Çok teşekkür ederim benim aşılama yok iki hiç tutmayan tüp bebek var araştırdım aşılama şartı varmış rapor için ama yine de rica ederim yardımcı olurlar inşallah... sigorta da eşimin var şuan aktif...
Siz ankara da mı oturuyorsunuz ben aksaray dayım sonuç alayım da hergun gitmeye bile razıyım...
Hoca rahim filmi istiyor mu benim 1.5 senelik var yeniden ister mi acaba?

Yok canım rahim filmi istemez tekrar benim başka bi hastanede tekrarlatmışlardı da ne gerek varmış, radyasyon sonuçta diye kızmıştı hatta. Yani rapordan sorumlu bi kadın var aklınızdakileri ona sorun belirli prosedürler var çıkıyorsa muhakkak yardımcı olurlar. Bende uzak bir ilçesindeyim Ankara nın , git gel zor olur diye annemlerde kaldım annemler merkezde.

Hulusi hocaya sormadım ama iğneler olurken yumurta kontrolü için sabah mı gitmek gerekiyor, öğleden sonra da gidilebiliyor muyuz
Çalıştığım için hergün sabah gitmek zor olabilir

Hulusi hocaya sormadım ama iğneler olurken yumurta kontrolü için sabah mı gitmek gerekiyor, öğleden sonra da gidilebiliyor muyuz
Canim sabah kan vermen gerekiyor. O donemler biraz mesai acisindan sıkıntı oluyor. Ama kani en gec ona kadar vermemiz gerekiyor

Aynen sabahtan kanı verip öğleden sonra da gidebilirsin çok zor olmayacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…