Niye erken çağırdı ki benim 2 günde bir artış takip etti artık kan verme dedi 3 kere kan verdim ctesi 17.gün olacakevet cnm 7.gunum
Bu arada bugün resmi tatil nerde kan verdin cnm hastanenin acilinde mievet cnm 7.gunum
masallah sanaSelam arkadaşlar. Bende Hulusi hocanin hastasıyım. 30 Haziran transfer günümdü dondurulmuş 5. Gün 5aa çift embriyo transferi oldu. Transferin 6 .günü idrar testi pozitif çıktı. Ertesi. Gün kan verdim dgerr 170.cikti 2 gün sonra 370. 3 gün sonra 1850 çıktı. Hoca kan verme ctesi kese görmeye gel dediilk denemeydi çok şükür oldu. İnşallah sağlıkla devam eder. Transferin 7 günü açık kahve lekelenme oldu hoca tutunma kanaması dedi o gün adet olcak gibi sancım vardi. Ertesi günde az bir şey leke geldi. Sonra kesildi. Bugün artık transferin 15. Günü su an 4 hafta 5 günlük sanırım. Ara ara çok hafif kasık ağrısı oluyor normal galiba. Her şeyden evhamlaniyoruz
hoca bana dedı normalde test yapacagın gun pazara denk gelıyo sen cumartesı gel dedı sadece kan testı ıçın cagırdıNiye erken çağırdı ki benim 2 günde bir artış takip etti artık kan verme dedi 3 kere kan verdim ctesi 17.gün olacak
Anladım canimmhoca bana dedı normalde test yapacagın gun pazara denk gelıyo sen cumartesı gel dedı sadece kan testı ıçın cagırdı
evet cnm 5.gün 2 embrıyo bırısı 5AA dıgerı 4AA idiAnladım canimmgüzel sonuç gelecek ben inanıyorum çünkü idrar testn de bariz çıkmış 5. Gün 5aa mıydı sennde
Merhaba hayırlı olsun canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındımtransfer toplama oncesı nelere dıkkat ettın sorunun neydı ozel degılseBirde transfer sonrası fitil hep çamaşıra çıkıyordu şimdi 2 gündür de akıntı şeklinde geliyor sanırım bunlar normal artık ilk gebelik olunca pek bilemiyorum
Aminnnnn isteyen herkese nasip olur inşallahMerhaba hayırlı olsun canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındımtransfer toplama oncesı nelere dıkkat ettın sorunun neydı ozel degılse
yok cnm yakınımda lokman hekim var orda verdım kanı hastane bıraz uzak arabayla yarım saat o yuzden lokmana verdımBu arada bugün resmi tatil nerde kan verdin cnm hastanenin acilinde mi
İyi yapmışsın cnm öğleden sonra çıkar sonucyok cnm yakınımda lokman hekim var orda verdım kanı hastane bıraz uzak arabayla yarım saat o yuzden lokmana verdım
evet cnm öyle dediler pekı sen kacıncı gun test yaptın nasıl ögrendın senınkıde böyle silikmiydi cok soru sordum merakımı mzur görİyi yapmışsın cnm öğleden sonra çıkar sonuc
Ay olur mu öyle şey canım. Ben transfer gününü saymazsak 6. gün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün sabahtan kan verdim sonucum 170 çıktı hocaya söyledim hemen o gün zaten lekelenmem oldu. 2 gün sonra bir daha testi yaptırdım 9. günde 370 çıktı. Sonra 12 günde 1850 çıktı canım Bir daha da test yaptırmadım hoca gerek görmedi.evet cnm öyle dediler pekı sen kacıncı gun test yaptın nasıl ögrendın senınkıde böyle silikmiydi cok soru sordum merakımı mzur gör
maasallah ay cnmmm ıkız oluverıyormuşş ne guzelAy olur mu öyle şey canım. Ben transfer gününü saymazsak 6. gün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün sabahtan kan verdim sonucum 170 çıktı hocaya söyledim hemen o gün zaten lekelenmem oldu. 2 gün sonra bir daha testi yaptırdım 9. günde 370 çıktı. Sonra 12 günde 1850 çıktı canım Bir daha da test yaptırmadım hoca gerek görmedi.
Evet canım.ozelden sonucumu gönderdim. Kim yorumlayamazmis sonucunu anlamadım cnmmaasallah ay cnmmm ıkız oluverıyormuşş ne guzeldegerlerın ıyıymış ogrenınce hulusi beye ozeldenmı ulaştın cunku benım sonucumu yorumluyamazlarmış ben dırek hocayla görüşmem lazm tabıkıdegerım guzel cıkarsa
lokman hekım cnm onların hastası olmadıgım ıçın yorumlayamayız dedıler dısardan geldıgım için onların hastası olmam gerekıyormuş ayriyetten yorumlatmak ıstersem oranın kadın dogumuna muane olacakmışım yanı mani mani bende istemıyorum dedım benım doktorum yorumlar sız kan alın yeter dedımEvet canım.ozelden sonucumu gönderdim. Kim yorumlayamazmis sonucunu anlamadım cnm
Benim salı günüydü transferim daha yolun başındayıztransfer ne zamandı cnm benım bugun 7.gunum zaten doktorum 9.gunde test için cagırdı benı.evet benımde ıkı gundur akıntı oluyo su gıbı bu bır belırtı bence