- 24 Şubat 2021
- 55
- 24
- 38
Çok tebrik ederim, ben de hocamın hastasıyım transferim dün oldu, inşallah iyi sonuçlar alırımmerhaba kızlar bugun ıkıncı kanı verdım degerım 106 olmuş şükürler olsun hulusı beyler görüştük ılaçlara devam dedi şimdilik hersey yolunda
Hayırlı olsun canım tazemı donmus mu yasın kac canım sorunun neydıÇok tebrik ederim, ben de hocamın hastasıyım transferim dün oldu, inşallah iyi sonuçlar alırım
amın cnm benımÖerhaba canım hayırlı olsun cok sevındım Rabbm saga salım kucagına almayı masıp etsm ıms
tesekkur edrım cnm be3nım transferın hayırlı olsun sag saglim kucagın dolar ınş dualarımdasınızÇok tebrik ederim, ben de hocamın hastasıyım transferim dün oldu, inşallah iyi sonuçlar alırım
Taze oldu, 36 yaşındayım, hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacağımHayırlı olsun canım tazemı donmus mu yasın kac canım sorunun neydı
Ins canım ıns hepımız tez vakıtte annelıgı tadarzTaze oldu, 36 yaşındayım, hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacağımHepimiz alalım
Masallah canım gayet guzel degerınkızlar merhaba bugün üçüncü kanımı verdım yanı transferın 11.gunundeyım sonuç 235cıktı
Amin inşallahIns canım ıns hepımız tez vakıtte annelıgı tadarz
Nasılsın cnm sonucun bellı oldumuTaze oldu, 36 yaşındayım, hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacağımHepimiz alalım
Hayır daha test yaptırmadım bugün 7. Günüm yani transfer gününü saymazsak, pzt ya da salı yaptıracağım testi inşallah hayırlı haber alırımNasılsın cnm sonucun bellı oldumu
Ins canım ıns guzel haberlerını beklıyorum dua edecegımHayır daha test yaptırmadım bugün 7. Günüm yani transfer gününü saymazsak, pzt ya da salı yaptıracağım testi inşallah hayırlı haber alırım
Allah razı olsun çok teşekkür ederimIns canım ıns guzel haberlerını beklıyorum dua edecegım
Cnm sonucun belli oldumuHayır daha test yaptırmadım bugün 7. Günüm yani transfer gününü saymazsak, pzt ya da salı yaptıracağım testi inşallah hayırlı haber alırım
Merhaba canım hayır sen yaptırdın mı yaptıracak msıınMerhaba kızlar, aranızda lavaj yaptıran var mı?
Ben yaptırdım da sonuc ile alakalı bısey soracaktımMerhaba canım hayır sen yaptırdın mı yaptıracak msıın
Ne zaman yaptırdın nelere bakıldı canım ne soracaktınBen yaptırdım da sonuc ile alakalı bısey soracaktım