Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Hayırlı olsun gebelik bar isterseniz bir kanda baktırın, iki gün sonra da tekrarlayın. Orantılı artması şart çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin
allah razı olsun cnm sabah kan verdım bır merkeze öglen sonrası cıkıcak beklıyorum inş ondada hersey yolunda gıder

bu adet agrıları halen devam edıyor bugun belıme de vurdu ıyıce ıkı gundur ara ara mıde bulantısı var bu kadar zamanda belırtı olmaz ama bulanıyo işte

senın durumun nedır cnm
Benim salı günü transferim oldu, 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyoları transfer edildi. Açıkçası çok istirahat moduna giremedim. Merkezden çıktığım andan itibaren rutin hayatıma döndüm sayılır. Diğer iki transferim biri kimyasal gebelikti biri hiç tutunmadı. Diğerlerinde genel olarak dinlenmiştim. Bu sefer artık transfere de alıştı bünyem sanırım ara ara unutuyorum

cnm hayırlı olsun tranferın bu ay sana ugur getırsın inş rabbım ısteyen herkese nasıp etsın keske bıraz dınlenseydın ona fırsatın yoksa yemene dıkkaat et cnm özellıkle avokado ananas cig badem cevız kefır bunları tukettım ben kabız olmamak ıcın kayısı kavun uzum yedım baslarda oldum ama dıkkat et

cnm agrın sızın varmı gercı benım ıkıncı gununden sonra adet sancısı gıbı agrılarım olmuştu

Dojtorun hulusı hoca mı canım senınde sorunun neydı yas kac

Kuzum cok sevındım hayırlı olsunRabbm tamamına erdırsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…