Tabi cnmm sen sonucu al değer önemli olan. Biz yorumlarızlokman hekım cnm onların hastası olmadıgım ıçın yorumlayamayız dedıler dısardan geldıgım için onların hastası olmam gerekıyormuş ayriyetten yorumlatmak ıstersem oranın kadın dogumuna muane olacakmışım yanı mani mani bende istemıyorum dedım benım doktorum yorumlar sız kan alın yeter dedım
dıkkat et iş görme beslenmene dıkkat et bol bol dınlen haftaya ögrenmiş olursun allahın ıznıyne rabbım karnını dolu eylesinBenim salı günüydü transferim daha yolun başındayız
Tabi cnmm sen sonucu al değer önemli olan. Biz yorumlarız
Amin sizin de öyledıkkat et iş görme beslenmene dıkkat et bol bol dınlen haftaya ögrenmiş olursun allahın ıznıyne rabbım karnını dolu eylesin
İki gün sonra iki katı artarsa herşey yolunda demektir. Testi erken yaptığınız için düşük çıkmıştır sakın endişelenmeyin herşey güzel olcak inşallahdegerlendirmenızı beklıyorum
inş yukselırİki gün sonra iki katı artarsa herşey yolunda demektir. Testi erken yaptığınız için düşük çıkmıştır sakın endişelenmeyin herşey güzel olcak inşallah
Evet var. İki kat olursa sağlıklı gebelik demek olacak. Şuan hamilesiniz. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahinş yukselırşuan kesın olarak hamılelık var deyılmı
allahım şükürler olsun ısteyen herkese nasip etsın inş bır sonrakı testte ıkı katı olur guzel dıleklerın ıçın cok tesekkur ederım cnm benımEvet var. İki kat olursa sağlıklı gebelik demek olacak. Şuan hamilesiniz. Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gebenin duası kabul olurmuş bize de dua et inşallahallahım şükürler olsun ısteyen herkese nasip etsın inş bır sonrakı testte ıkı katı olur guzel dıleklerın ıçın cok tesekkur ederım cnm benım
rabbım sanada nasıp etsın inş cnm benım daha ıkı gun olmuş guzel zaman gecır bır hafta sonra sende bır elınde test bır elınde sonuçGebenin duası kabul olurmuş bize de dua et inşallah
İnşallah, Allah razı olsunrabbım sanada nasıp etsın inş cnm benım daha ıkı gun olmuş guzel zaman gecır bır hafta sonra sende bır elınde test bır elınde sonuçdört dolanacaksın
İçini ferah tut 2 gün sonra artış 2 kat olur inşallah.Daha çok erken. Bol bol dinlen henüz çok yeni bol bol su iç cnmm dualarım seninle
saol bıtanem allah razı olsunİçini ferah tut 2 gün sonra artış 2 kat olur inşallah.Daha çok erken. Bol bol dinlen henüz çok yeni bol bol su iç cnmm dualarım seninle
Öerhaba canım hayırlı olsun cok sevındım Rabbm saga salım kucagına almayı masıp etsm ımsmerhaba kızlar bugun ıkıncı kanı verdım degerım 106 olmuş şükürler olsun hulusı beyler görüştük ılaçlara devam dedi şimdilik hersey yolunda