- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Sorular karışmışbenim 2 adet 3. Gündü. Şuan için ara ara batma hissi oluyor. Eskiden fitil çamaşıra geçerdi şimdi fitil yok sadece su gibi akıntı oluyor. Ama 3. Gün olduğu için çok erken benim daha
Gecmıs olsun cnm doktorun ızmırde mıBenim İzmir İrenbe yaş 29 pcos çikolata kisti polip şikayetlerim oldu benim
transfer ne zamandı cnm benım bugun 7.gunum zaten doktorum 9.gunde test için cagırdı benı.benim 2 adet 3. Gündü. Şuan için ara ara batma hissi oluyor. Eskiden fitil çamaşıra geçerdi şimdi fitil yok sadece su gibi akıntı oluyor. Ama 3. Gün olduğu için çok erken benim daha
Sorular karışmışcanım sna yazcaktım dıger arkdasa yazmısım sanırım sıkıntın neydı doktorun hukusı hocamı dıye
Kan testini yarın mi verceksin cnm idrar testini gördüm. Şimdiden tebrik ederimevet cnm 2 adet 5.gun embrıyosu
tesekkur ederım bıtanem darısı istıyen herkeseKuzum cok sevındım hayırlı olsunRabbm tamamına erdırsın ıns
tesekkur ederım cnm benım bugun sabah verdım kan testı oglenden sonra cıkıcak ınş guzel devam ederKan testini yarın mi verceksin cnm idrar testini gördüm. Şimdiden tebrik ederim
Haber ver canım. İnşallah canimmmtesekkur ederım cnm benım bugun sabah verdım kan testı oglenden sonra cıkıcak ınş guzel devam eder
haber verırım cnm kendı hastaneme deyılde baska bır yere verdım kanı yakın dıye onlarda sonucu yorumlamıyoz dedıHaber ver canım. İnşallah canimmm
Evet İrenbe de Ümit hocaGecmıs olsun cnm doktorun ızmırde mı
Bende sağlık olacaginda verdim hep kanları ctesi çağırdı Hulusi hoca bakalimhaber verırım cnm kendı hastaneme deyılde baska bır yere verdım kanı yakın dıye onlarda sonucu yorumlamıyoz dedı
aa sende mi cumartesı gıdeceksın bende gıdecegımBende sağlık olacaginda verdim hep kanları ctesi çağırdı Hulusi hoca bakalim
Senin bugün transferin kaçıncı günü canım 7 değil miaa sende mi cumartesı gıdeceksın bende gıdecegım
oh oh msallah darısı bıze inşEvet kese görmeye gideceğiz inşallah
evet cnm 7.gunumSenin bugün transferin kaçıncı günü canım 7 değil mi