Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

benim 2 adet 3. Gündü. Şuan için ara ara batma hissi oluyor. Eskiden fitil çamaşıra geçerdi şimdi fitil yok sadece su gibi akıntı oluyor. Ama 3. Gün olduğu için çok erken benim daha
Sorular karışmış 🤣canım sna yazcaktım dıger arkdasa yazmısım sanırım sıkıntın neydı doktorun hukusı hocamı dıye

benim 2 adet 3. Gündü. Şuan için ara ara batma hissi oluyor. Eskiden fitil çamaşıra geçerdi şimdi fitil yok sadece su gibi akıntı oluyor. Ama 3. Gün olduğu için çok erken benim daha
transfer ne zamandı cnm benım bugun 7.gunum zaten doktorum 9.gunde test için cagırdı benı. :kahve: evet benımde ıkı gundur akıntı oluyo su gıbı bu bır belırtı bence

Selam arkadaşlar. Bende Hulusi hocanin hastasıyım. 30 Haziran transfer günümdü dondurulmuş 5. Gün 5aa çift embriyo transferi oldu. Transferin 6 .günü idrar testi pozitif çıktı. Ertesi. Gün kan verdim dgerr 170.cikti 2 gün sonra 370. 3 gün sonra 1850 çıktı. Hoca kan verme ctesi kese görmeye gel dedi😊 ilk denemeydi çok şükür oldu. İnşallah sağlıkla devam eder. Transferin 7 günü açık kahve lekelenme oldu hoca tutunma kanaması dedi o gün adet olcak gibi sancım vardi. Ertesi günde az bir şey leke geldi. Sonra kesildi. Bugün artık transferin 15. Günü su an 4 hafta 5 günlük sanırım. Ara ara çok hafif kasık ağrısı oluyor normal galiba. Her şeyden evhamlaniyoruz

Birde transfer sonrası fitil hep çamaşıra çıkıyordu şimdi 2 gündür de akıntı şeklinde geliyor sanırım bunlar normal artık ilk gebelik olunca pek bilemiyorum

X