- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Yok kuzum banada takılmadı tuttu bebıslerın ıns merak etmeayyyy inş yaa allahım nasıp etsın serum takmadılar cnm sana takıldımı sadece bır gun sonra vurulmam için bır igne yazdı
5aa5.gundu canım daha arastırılmadı hocayla gorusemedım daha canım telefondan olmuyor adet oldum gelme dedı bayram sonrasına kaldısenın en son emrbryoların kalitesı neydı kacıncı gundu cnm kımyasal olmasını arastırdılarmı
inş allah razı olsun rabbım hepimize bu duyguyu tattırsınYok kuzum banada takılmadı tuttu bebıslerın ıns merak etme
iyi kalıtedeymişti ama hersey kısmet bu sefer olacak inş özel deyılse sorunun neydı cnm5aa5.gundu canım daha arastırılmadı hocayla gorusemedım daha canım telefondan olmuyor adet oldum gelme dedı bayram sonrasına kaldı
Amın canım benım ıns ınsinş allah razı olsun rabbım hepimize bu duyguyu tattırsın
Pko var canım bende baska srun yok malesef olmadı nedense canm hocaya soracagımiyi kalıtedeymişti ama hersey kısmet bu sefer olacak inş özel deyılse sorunun neydı cnm
anladım cnm pko olup hamıle kalan cok tanıdıgım var hersey kısmet sakın vazgecme olurmu zamanı gelınce olacaktır biliyorum cok zor zamanlardan geciyoruz rabbim isteyen herkesi anne baba yapsın inşPko var canım bende baska srun yok malesef olmadı nedense canm hocaya soracagım
Çizgi silik de olsa varsa tutmuştur canım çok büyük ihtimalle. Su gibi akıntı progestan fitilden dolayı oluyor.kızlar pazartesı salı cok belırgın adet sancısı yasadım kasıgım belım bacaklarım bilirsınız o duyguyu tranferın 4.ve5.gunu ıdi bugun daha hafıf sadece karın şişligi hissi var arada kendini bellı eden sol kasık agrıyo gaz var bıde dunden berı akıntım var iç çamasırım ara ara islanıyo fıtılı kullandıgımdan berı bu kadar aktıgını gormedım bu ıkı içerısınde yogunlaştı bugun transfer gununden sonrakı 6.gunum cok erken fakat dayanamadım test yaptım cok ıyı bır marka deyıl sıradan bır marka negatif hıc bırsey cıkmadı fakat sonra baktıgımda cok cok sılık görülmücek kadar hayalet bır çizgi daha var umutlanmalımıyım bılmıyorum ama heyecanlandım
ay inş cnm benım heyecan yaptım eczaneye gittim predictor erken gebelık testı aldım yarın sabah ılk ıdrarla yapacagım ınş guzel sonuçlar cıkarÇizgi silik de olsa varsa tutmuştur canım çok büyük ihtimalle. Su gibi akıntı progestan fitilden dolayı oluyor.
aynen su gıbı akıntı oluyo tabıkı fıtıl kalıntılarıyla beraber olmamiştı bu zamana kadar acaba dedım buda mı belırtıÇizgi silik de olsa varsa tutmuştur canım çok büyük ihtimalle. Su gibi akıntı progestan fitilden dolayı oluyor.
Benim doğumum koru hastanesinde oldu zahide küçük de Hulusi hoca gebe takibi yapmıyor doğum da yaptırmıyor.Aslında takibimi aytaç hoca yapıyordu ama doğum için başkenti tercih etmedim çok kalabalık ve pahalıydınitro dogumuna hulusu bey mı gırdı senın birde kacıncı gun embryosuydu kac adet konuldu
anladım cnm takıbe dısardan devam edılebılır yanı sana katılıyorum ciddi pahalıBenim doğumum koru hastanesinde oldu zahide küçük de Hulusi hoca gebe takibi yapmıyor doğum da yaptırmıyor.Aslında takibimi aytaç hoca yapıyordu ama doğum için başkenti tercih etmedim çok kalabalık ve pahalıydı
Başkentte doğum dağil de özel oda ücretleri çok pahalı anlamsızca tek kişilik oda 1 gecelik fiyatı doğumdan daha pahalıydı:/ tabi embriyo tutunduktan sonra hulusi hoca yapmayacağı için takibi istediğin doktora yaptırabilirsin.Aytaç hoca da çok iyidir ama ben 32.haftaya kadar ona gittim.Başkentte yine sertaç hoca var o da çok iyi.Hangi hastane olursa olsun doğum paketi alman daha avantajlı olur muayeneleri de kapsıyor çünkü.İnşallah sağlıkla kucağına alırsınanladım cnm takıbe dısardan devam edılebılır yanı sana katılıyorum ciddi pahalı
guzel dileklerın için cok tesekkur ederım cnm bı pozitifi görürsem bunların hepsını yazdım bır kenaraBaşkentte doğum dağil de özel oda ücretleri çok pahalı anlamsızca tek kişilik oda 1 gecelik fiyatı doğumdan daha pahalıydı:/ tabi embriyo tutunduktan sonra hulusi hoca yapmayacağı için takibi istediğin doktora yaptırabilirsin.Aytaç hoca da çok iyidir ama ben 32.haftaya kadar ona gittim.Başkentte yine sertaç hoca var o da çok iyi.Hangi hastane olursa olsun doğum paketi alman daha avantajlı olur muayeneleri de kapsıyor çünkü.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amın canım ıns ıns rabbım nasıp eder banada dua edersen cok sevınırım sendende guzel haberler alacagız ınsanladım cnm pko olup hamıle kalan cok tanıdıgım var hersey kısmet sakın vazgecme olurmu zamanı gelınce olacaktır biliyorum cok zor zamanlardan geciyoruz rabbim isteyen herkesi anne baba yapsın inş
etmemmi hiç tanıdıgım tanımadıgım herkese dua edıyorum rabbım kımseyı eli boş aratmasın aminnAmın canım ıns ıns rabbım nasıp eder banada dua edersen cok sevınırım sendende guzel haberler alacagız ınsTaze miydi transferın
Amın canım benım amın ınsetmemmi hiç tanıdıgım tanımadıgım herkese dua edıyorum rabbım kımseyı eli boş aratmasın aminnevet cnm benım transferım tazeydi