Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Pko var canım bende baska srun yok malesef olmadı nedense canm hocaya soracagım
anladım cnm pko olup hamıle kalan cok tanıdıgım var hersey kısmet sakın vazgecme olurmu zamanı gelınce olacaktır biliyorum cok zor zamanlardan geciyoruz rabbim isteyen herkesi anne baba yapsın inş

kızlar pazartesı salı cok belırgın adet sancısı yasadım kasıgım belım bacaklarım bilirsınız o duyguyu tranferın 4.ve5.gunu ıdi bugun daha hafıf sadece karın şişligi hissi var arada kendini bellı eden sol kasık agrıyo gaz var bıde dunden berı akıntım var iç çamasırım ara ara islanıyo fıtılı kullandıgımdan berı bu kadar aktıgını gormedım bu ıkı içerısınde yogunlaştı bugun transfer gununden sonrakı 6.gunum cok erken fakat dayanamadım test yaptım cok ıyı bır marka deyıl sıradan bır marka negatif hıc bırsey cıkmadı fakat sonra baktıgımda cok cok sılık görülmücek kadar hayalet bır çizgi daha var umutlanmalımıyım bılmıyorum ama heyecanlandım

Çizgi silik de olsa varsa tutmuştur canım çok büyük ihtimalle. Su gibi akıntı progestan fitilden dolayı oluyor.

Çizgi silik de olsa varsa tutmuştur canım çok büyük ihtimalle. Su gibi akıntı progestan fitilden dolayı oluyor.
ay inş cnm benım heyecan yaptım eczaneye gittim predictor erken gebelık testı aldım yarın sabah ılk ıdrarla yapacagım ınş guzel sonuçlar cıkar

aynen su gıbı akıntı oluyo tabıkı fıtıl kalıntılarıyla beraber olmamiştı bu zamana kadar acaba dedım buda mı belırtı

nitro dogumuna hulusu bey mı gırdı senın birde kacıncı gun embryosuydu kac adet konuldu

nitro dogumuna hulusu bey mı gırdı senın birde kacıncı gun embryosuydu kac adet konuldu
Benim doğumum koru hastanesinde oldu zahide küçük de Hulusi hoca gebe takibi yapmıyor doğum da yaptırmıyor.Aslında takibimi aytaç hoca yapıyordu ama doğum için başkenti tercih etmedim çok kalabalık ve pahalıydı

anladım cnm takıbe dısardan devam edılebılır yanı sana katılıyorum ciddi pahalı

anladım cnm takıbe dısardan devam edılebılır yanı sana katılıyorum ciddi pahalı
Başkentte doğum dağil de özel oda ücretleri çok pahalı anlamsızca tek kişilik oda 1 gecelik fiyatı doğumdan daha pahalıydı:/ tabi embriyo tutunduktan sonra hulusi hoca yapmayacağı için takibi istediğin doktora yaptırabilirsin.Aytaç hoca da çok iyidir ama ben 32.haftaya kadar ona gittim.Başkentte yine sertaç hoca var o da çok iyi.Hangi hastane olursa olsun doğum paketi alman daha avantajlı olur muayeneleri de kapsıyor çünkü.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

guzel dileklerın için cok tesekkur ederım cnm bı pozitifi görürsem bunların hepsını yazdım bır kenara yeterlı hayırlı saglıklı gelsın

anladım cnm pko olup hamıle kalan cok tanıdıgım var hersey kısmet sakın vazgecme olurmu zamanı gelınce olacaktır biliyorum cok zor zamanlardan geciyoruz rabbim isteyen herkesi anne baba yapsın inş
Amın canım ıns ıns rabbım nasıp eder banada dua edersen cok sevınırım sendende guzel haberler alacagız ınsTaze miydi transferın

Amın canım ıns ıns rabbım nasıp eder banada dua edersen cok sevınırım sendende guzel haberler alacagız ınsTaze miydi transferın
etmemmi hiç tanıdıgım tanımadıgım herkese dua edıyorum rabbım kımseyı eli boş aratmasın aminn evet cnm benım transferım tazeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…