Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun gebelik bar isterseniz bir kanda baktırın, iki gün sonra da tekrarlayın. Orantılı artması şart çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nasıl bir akıntı oldu sizde?aynen su gıbı akıntı oluyo tabıkı fıtıl kalıntılarıyla beraber olmamiştı bu zamana kadar acaba dedım buda mı belırtı
allah razı olsun cnm sabah kan verdım bır merkeze öglen sonrası cıkıcak beklıyorum inş ondada hersey yolunda gıderHayırlı olsun gebelik bar isterseniz bir kanda baktırın, iki gün sonra da tekrarlayın. Orantılı artması şart çünkü Rabbim isteyen herkese nasip etsin
transfer gununden berı fıtıl kullanıyorum kuruydu ama ıkı gundur bariz akıntım oldu şaşırdım şeffaf su gıbı akıntı tabıkı arada ılac kalıntılarıda gelıyoNasıl bir akıntı oldu sizde?
İnşallahallah razı olsun cnm sabah kan verdım bır merkeze öglen sonrası cıkıcak beklıyorum inş ondada hersey yolunda gıder
senın durumun nedır cnmİnşallah
Benim salı günü transferim oldu, 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyoları transfer edildi. Açıkçası çok istirahat moduna giremedim. Merkezden çıktığım andan itibaren rutin hayatıma döndüm sayılır. Diğer iki transferim biri kimyasal gebelikti biri hiç tutunmadı. Diğerlerinde genel olarak dinlenmiştim. Bu sefer artık transfere de alıştı bünyem sanırım ara ara unutuyorumsenın durumun nedır cnm
cnm hayırlı olsun tranferın bu ay sana ugur getırsın inş rabbım ısteyen herkese nasıp etsın keske bıraz dınlenseydın ona fırsatın yoksa yemene dıkkaat et cnm özellıkle avokado ananas cig badem cevız kefır bunları tukettım ben kabız olmamak ıcın kayısı kavun uzum yedım baslarda oldum ama dıkkat etBenim salı günü transferim oldu, 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyoları transfer edildi. Açıkçası çok istirahat moduna giremedim. Merkezden çıktığım andan itibaren rutin hayatıma döndüm sayılır. Diğer iki transferim biri kimyasal gebelikti biri hiç tutunmadı. Diğerlerinde genel olarak dinlenmiştim. Bu sefer artık transfere de alıştı bünyem sanırım ara ara unutuyorum
Sizin 5. Gün embriyosu muyducnm agrın sızın varmı gercı benım ıkıncı gununden sonra adet sancısı gıbı agrılarım olmuştu
Dojtorun hulusı hoca mı canım senınde sorunun neydı yas kacBenim salı günü transferim oldu, 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyoları transfer edildi. Açıkçası çok istirahat moduna giremedim. Merkezden çıktığım andan itibaren rutin hayatıma döndüm sayılır. Diğer iki transferim biri kimyasal gebelikti biri hiç tutunmadı. Diğerlerinde genel olarak dinlenmiştim. Bu sefer artık transfere de alıştı bünyem sanırım ara ara unutuyorum
evet cnm 2 adet 5.gun embrıyosuSizin 5. Gün embriyosu muydu
enım yaş 36 hulusi bey doktorum sorun yoktu sebebsiz infertile ufak gelıp gıden kistlerım vardıuDojtorun hulusı hoca mı canım senınde sorunun neydı yas kac
benim 2 adet 3. Gündü. Şuan için ara ara batma hissi oluyor. Eskiden fitil çamaşıra geçerdi şimdi fitil yok sadece su gibi akıntı oluyor. Ama 3. Gün olduğu için çok erken benim dahaevet cnm 2 adet 5.gun embrıyosu
Kuzum cok sevındım hayırlı olsunRabbm tamamına erdırsın ınscnm hayırlı olsun tranferın bu ay sana ugur getırsın inş rabbım ısteyen herkese nasıp etsın keske bıraz dınlenseydın ona fırsatın yoksa yemene dıkkaat et cnm özellıkle avokado ananas cig badem cevız kefır bunları tukettım ben kabız olmamak ıcın kayısı kavun uzum yedım baslarda oldum ama dıkkat et
Benim İzmir İrenbe yaş 29 pcos çikolata kisti polip şikayetlerim oldu benimDojtorun hulusı hoca mı canım senınde sorunun neydı yas kac